2015 Şubat Anneleri

yüz geliş olabiliyormuş annemde böyle bişey anlatmıştı biri o şeklde doğurmuş eskilerden
neyseki kavuştun ya yavruna detaya takılma canım
evet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.
Bebek tam iyi nefes alamiyormus kanalda burun onde sıkistgindan sanirim. Of off

sen elinden geleni yaptın
hayırlısı böyleymiş
bebişin iyi olacak olumsuz düşünme

geçmis olsun canim .. herseyde bi hayir vardir
kuvezden ne zaman çikaack onu bilmiyolarmi

midem bildiginiz yangin yeri offff
bu hamileliklerde ne bebek tasimasi ne uykusuzluk ne dogurmasi bu mide yanmalari bitirdi beni
dogursam kurtulsam dedigim tek sebeb bu yanmalar
tabi yedigimden kaynaklaniyor biliyordum boyle olacagini ama onu yeme bunu yeme ne yiycem ben yaaaa
gidip gavisconumu alayim bari çene yapmay i birakip

Canim bol su ic ve hareket et bebegi biraksbilirsen eger bi yarim saat olsun yuru yuruyus vok etki ediyo.

Cok gecmis olsun.Allah yardimcin olsun.

Allahım hayırlı ömür yazsın kuzuna :) hayırlısı olsun demek lazım canım hayırlısı sezeryanmış öyle olmuş hiç düşünme bunları, bebeğinin inşallah ciddi bir durum yoktur kontrol amaçlı almışlardır sen kalkana kadar babası ilgilenir... melekler yanında olsun kuzunun

birazdan çıkarız öğleden sonra dedi zaten
gidince söyleyeceğim aklımda haftasonu acil bişey olursa ulaşmak adına numarasını isteyeceğim
Hakkinda hayirlisi bebis asi mi olcak ne:)kendi belirledigi gunde gelmeye calisiyo belki de

anammmmmmm Allah yardımcın olsun kolaycacık al kuzunu kucağına

of deme canım buna şükür Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin Allahım beterinden korusun

bilmiyorum canım :))
sezeryanda olsa bi işaret olmasını istiyordum aklımdan geçen hep buydu
bakalım pazartesiyi bekleyecekmi

bilmiyorum canım :))
sezeryanda olsa bi işaret olmasını istiyordum aklımdan geçen hep buydu
bakalım pazartesiyi bekleyecekmi
Allah gonlune gore vermis ne guzel.takipteyim guzel hbrlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…