evet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.yüz geliş olabiliyormuş annemde böyle bişey anlatmıştı biri o şeklde doğurmuş eskilerden
neyseki kavuştun ya yavruna detaya takılma canım
evet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.
Bebek tam iyi nefes alamiyormus kanalda burun onde sıkistgindan sanirim. Of off
geçmis olsun canim .. herseyde bi hayir vardirevet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.
gittinmi hastanedemisin ?Ayın 10 u son gündü. Çarşamba ya kadar bekliyorduk.
Canim bol su ic ve hareket et bebegi biraksbilirsen eger bi yarim saat olsun yuru yuruyus vok etki ediyo.kızlar bu arada sezeryan sonrası bacaklarında ödem oluşan varmı
ben gebeliğimde şişmemiştim şimdi ayakkabılarım olmuyor
çorap sıkıyor 37 giyerdim 40 numara terlikler tam geliyor
nasıl atabilirim bu ödemi yaaa
Hadi hayirlusidün kahve leke geldi demiştim devam etmedi akşam ve gece kasılmalarım oldu ama düzenli değildi
doktoru aradım çağırdı nst gir bi bakalım dedi
şimdide hafif bel karın ağrım var
az kaldı sanırım
Cok gecmis olsun.Allah yardimcin olsun.merhabalar
ben ocak anneleri grubundanım.bebeğim doğalı bir ay oldu.40.haftamız dolduğu gun benim aourt patladı.normal doğum bekliyordum.acil önce sezeryan ardından 8 saat suren bir kalp ameliyatı geçirdim.şimdi çok şukur iiyileşme surecindeyim.benim bu hastalık belirti vermezmiş...benden sonra iki gebe daha gelmiş biri doğum yapmış sonrasında olmuş..gebelik boyunca hiç bir problem yaşamadım..çok güzel beslensim..4 farklı doktora gittim..kimse bişey demedi...doğum yapmamış anneler imkanı olanlar bir kalp doktoruna görunun.kalp ameliyatını yapan doktorlar bu şekilde normal doğuma girsen asla sağ çıkamazdın dediler...herkes çok şaşırdı doktorlar bile..kimseyi korkutmak istemiyorum.
sadece böyle bişeyden haberiniz olsun diye yazıyorum..umarım hepiniz sağ sağlim sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alrsınız..ben hala alamıyorum kemiklerin kaynamasını bekliyorum..
Dr un cep no var mi?acil bi durumda ararsin hemen.girdin mi nst ye?araya haftasonu giriyor stres oldum iyice
Dr un cep no var mi?acil bi durumda ararsin hemen.girdin mi nst ye?
Allahım hayırlı ömür yazsın kuzuna :) hayırlısı olsun demek lazım canım hayırlısı sezeryanmış öyle olmuş hiç düşünme bunları, bebeğinin inşallah ciddi bir durum yoktur kontrol amaçlı almışlardır sen kalkana kadar babası ilgilenir... melekler yanında olsun kuzununDogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
Kilosu 3500. Hic de kilolu degil.
Ama nefes problemi varmis yenidogan unitesine goturmusler goremedim daha. Niye problemi var anlamadim ayaga kalkinca alicam bebegimi ellerinden.
Sezeryan olanlar kac saatte ayaga kaldirdilar sizi.
Ayilirken 50 kere bebegi sordum esime, baZen korktugunu yasiyormus insan
Hakkinda hayirlisi bebis asi mi olcak ne:)kendi belirledigi gunde gelmeye calisiyo belki debirazdan çıkarız öğleden sonra dedi zaten
gidince söyleyeceğim aklımda haftasonu acil bişey olursa ulaşmak adına numarasını isteyeceğim
bilmiyorum canım :))Hakkinda hayirlisi bebis asi mi olcak ne:)kendi belirledigi gunde gelmeye calisiyo belki de
anammmmmmm Allah yardımcın olsun kolaycacık al kuzunu kucağınaGünaydın kızlar. Gece mide yanmasına uyandım banyoya kendimi zor attım her yeri batırdım. Az önce de kahverengi akıntı geldi peşinden su akmaya başladı. Şimdi su gelmiyor ama ara ara bir anda akıyor. Dr a gidiyorum inşallah hayırlısı olur dua edin.
of deme canım buna şükür Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin Allahım beterinden korusunevet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.
bilmiyorum canım :))
sezeryanda olsa bi işaret olmasını istiyordum aklımdan geçen hep buydu
bakalım pazartesiyi bekleyecekmi
Allah gonlune gore vermis ne guzel.takipteyim guzel hbrlerini bekliyorumbilmiyorum canım :))
annesi belki bu gün gelir dur gün uzun :)bilmiyorum canım :))
ben daha burdayım kız merak etmeoyle diyordum da yinede benle ayni haftadakiler dogurunca bi acayip oluyor
gerçi subat in ortasi geldi haftasi ayi gunu kalmadi bunun da neysee
ben dogurmak sitemiyorum ondan galiba boyle oluyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?