- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
almışsın sen de öyle mi böyle mi derken kucağına.gözün aydın.Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin.düzelir inşallah zor yoldan geldi.olur o kadar.bi iki güne bişeyi kalmaz inşallahevet dogabilirdi ama dr boynu takilirsa sorumluluk almam.dedi. Bu tip sartlarinda ben de alamadim oyke bir riski. Yoksa acilma tamdi 1-2 ikinmaya cikmasi kalmisti. Hem normali hem sezeryani yasadim.
Bebek tam iyi nefes alamiyormus kanalda burun onde sıkistgindan sanirim. Of off
Amin canım inşallah.
normali mi bekliyorsun?midem bildiginiz yangin yeri offff
bu hamileliklerde ne bebek tasimasi ne uykusuzluk ne dogurmasi bu mide yanmalari bitirdi beni
dogursam kurtulsam dedigim tek sebeb bu yanmalar
tabi yedigimden kaynaklaniyor biliyordum boyle olacagini ama onu yeme bunu yeme ne yiycem ben yaaaa
gidip gavisconumu alayim bari çene yapmay i birakip
Gözünaydın canım. Ben spinal olduğum için ayaklarımı hissettiğimde kalktım yürümeye.Dogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
Kilosu 3500. Hic de kilolu degil.
Ama nefes problemi varmis yenidogan unitesine goturmusler goremedim daha. Niye problemi var anlamadim ayaga kalkinca alicam bebegimi ellerinden.
Sezeryan olanlar kac saatte ayaga kaldirdilar sizi.
Ayilirken 50 kere bebegi sordum esime, baZen korktugunu yasiyormus insan
Yatış yaptım 2 kere çatı muayenesi yapıldı hiç açıklık yokmuş. Sunni sancı veriliyor. Dr bekleyelim açılma olnazsa sezeryan yaparız mecbur dedi.gittinmi hastanedemisin ?
geçmis olsun canim .. herseyde bi hayir vardir
kuvezden ne zaman çikaack onu bilmiyolarmi
Allahım hayırlı ömür yazsın kuzuna :) hayırlısı olsun demek lazım canım hayırlısı sezeryanmış öyle olmuş hiç düşünme bunları, bebeğinin inşallah ciddi bir durum yoktur kontrol amaçlı almışlardır sen kalkana kadar babası ilgilenir... melekler yanında olsun kuzunun
Sagolun kizlar. Hic beklemedigim bir dogum oldu. Netten baktim yuzuyle gelmesi fena brseymis. Oglum kafasi uzun yumurta gibi dogmustu kanaldan gecerken olmustu hemen gecmisti. Bu bebek sikisip kalmis oraya of offalmışsın sen de öyle mi böyle mi derken kucağına.gözün aydın.Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin.düzelir inşallah zor yoldan geldi.olur o kadar.bi iki güne bişeyi kalmaz inşallah
Dogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
Ama nefes problemi varmis yenidogan unitesine goturmusler goremedim daha. Niye problemi var anlamadim ayaga kalkinca alicam bebegimi ellerinden.
hehehh ni dogurmak istemeyen daha :)ben daha burdayım kız merak etme
net ten bakma canim,hep en kotusunu yazarlar, kimseyi dinlemeSagolun kizlar. Hic beklemedigim bir dogum oldu. Netten baktim yuzuyle gelmesi fena brseymis. Oglum kafasi uzun yumurta gibi dogmustu kanaldan gecerken olmustu hemen gecmisti. Bu bebek sikisip kalmis oraya of off
arada ugruyorum mart annelerine, benim bebis dogmazsa saglam mart annesi olurum 1 mart da falan belki :)normali mi bekliyorsun?
bizim mart annelerine uğramıştın bir ara ordan bildim seni :)
ben de pazartesi sezeryanla kavuşucam inş bebeğime
deme ya : (Yatış yaptım 2 kere çatı muayenesi yapıldı hiç açıklık yokmuş. Sunni sancı veriliyor. Dr bekleyelim açılma olnazsa sezeryan yaparız mecbur dedi.
kiz sende bekliyordun demii
Kilolu doğan bebeklerde fazla sarılık olmuyormuş. Bende az uyusa dertleniyorum,çok uyusa dertleniyorum.
Gündüz bütün gün uyudu mesela. İki üç kez uyandı emdI.
Ona üzüldüm mesela neden az uyandı diye.
Şimdide akşam 10:30 da uyandı ve saat 1:30 hala cebelleşiyoruz.
Memede duruyor. Doymadı diye mama vereyim dedim sonra baktım süt fışkırıyor.
Neden uyumuyor anlamıyorum.
GözLerim kapanıyor.
Dogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
ben tarih beklemiyom artık ne zaman gelecek gözüm yollardakiz sende bekliyordun demii
anam imzaniz olmayinca karistiriyorum valla kusura bakma sekerim
sen pazartesiyimi bekliyordun ?
Sarılık 11.6 çıktı kızlar normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?