2015 Şubat Anneleri

almışsın sen de öyle mi böyle mi derken kucağına.gözün aydın.Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin.düzelir inşallah zor yoldan geldi.olur o kadar.bi iki güne bişeyi kalmaz inşallah

normali mi bekliyorsun?
bizim mart annelerine uğramıştın bir ara ordan bildim seni :)
ben de pazartesi sezeryanla kavuşucam inş bebeğime

Gözünaydın canım. Ben spinal olduğum için ayaklarımı hissettiğimde kalktım yürümeye.

geçmis olsun canim .. herseyde bi hayir vardir
kuvezden ne zaman çikaack onu bilmiyolarmi

Sagolun kizlar. Hic beklemedigim bir dogum oldu. Netten baktim yuzuyle gelmesi fena brseymis. Oglum kafasi uzun yumurta gibi dogmustu kanaldan gecerken olmustu hemen gecmisti. Bu bebek sikisip kalmis oraya of off

gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı, mutlu, bol bol emen bir bebek olur inşallah

kısmet böyleymiş demek ki; en azından suni sancı falan çekmedin kendi istediği zamanda geldi bebeğin...
bir sorun çıkmaz kontrol amaçlı almışlardır içini ferah tut.

Sagolun kizlar. Hic beklemedigim bir dogum oldu. Netten baktim yuzuyle gelmesi fena brseymis. Oglum kafasi uzun yumurta gibi dogmustu kanaldan gecerken olmustu hemen gecmisti. Bu bebek sikisip kalmis oraya of off
net ten bakma canim,hep en kotusunu yazarlar, kimseyi dinleme
dua et bizde ediyoruz bi an once al kucagina yavrunu ins

normali mi bekliyorsun?
bizim mart annelerine uğramıştın bir ara ordan bildim seni :)
ben de pazartesi sezeryanla kavuşucam inş bebeğime
arada ugruyorum mart annelerine, benim bebis dogmazsa saglam mart annesi olurum 1 mart da falan belki :)
evet normal bekliyorum, bu gidisle daha çok bekliyem gibi duruyor
Allah yardimcin olsunn , sagliklica al kucagina insallah bebegini

Yatış yaptım 2 kere çatı muayenesi yapıldı hiç açıklık yokmuş. Sunni sancı veriliyor. Dr bekleyelim açılma olnazsa sezeryan yaparız mecbur dedi.
deme ya : (
rahimde yumusama varmiymis
mattika yumusama vardi suni sanciyla açilma gerçeklesti demisti ilk çocugunda

allaha şükür evet sarılık yükselmedi hep aynı kaldı. şimdi yeni yeni bizimki bayrakları çıkarmaya başladı gece çok mızırdanıyor nedense gündüz uyuyor. bizimde memede güzel duruyor bakıyorum yutuyor gayet güzel. ayrıca sağıpta veriyorum ama nedense hep mızır mızır mızırdanıyor.sütüm yetmiyor desem sağdığımda güzel çıkıyor emdiğinde de güzel yutuyor bilemedim ki neden böyle oluyor. annemler filan 40ı çıkana kadar düzene girmez demişlerdi doğru galiba zaten hala eve gitmediğimden annem bakıyor geceleri çoğu zaman ben uyuyorum. ama emzirme sağma merasimimiz yeterince uykusuz bırakıyor :)

hayırlı olsun canım almışsın ya oğlunu kucağına o şekil bu şekil çok önemli değil. benimde oğlumu yenidoğana aldılar küvöze değil ama şeker takibi vs için baya yanıma vermediler ben ne zaman ayaklandım o zaman verdiler yanıma.ben ilk gün yalan söylemeyeyim hiç kalkamadım ayağa zaten sonda takılı idi ertesi gün öğlende çıkarıldı sondan o zaman ayağa kalktım gaz çıkartmak için ilk gün mümkün değildi ayağa kalkmam çok canım yanıyordu çünkü. zaten kimsede kalk diye birşey dememişti akşam 6 da doğum oldu 5 6 tane serum yedim o akşam ertesi gün öğlen 12 de sonda çıkarıldı artık kalkmam gerektiğini söylediler bende zorla kalktım. sende inşallah hayırlısıyla hastaneden çıkarsın üzme kendini herşey güzel olacak

Sarılık 11.6 çıktı kızlar normal mi ?

normal canım 12.6 ya kadar normal bizim de 10.4 çıktı dr bol bol emzir geçer dedi.1 hafta oldu gözlerinde başlamıştı vücuda yayılmadı çok şükür şimdi yavaş yavaş geçiyo gibi.sen de içini ferah tut Allah ın izniyle hiç bişeycik olmaz bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…