S serefraz85 nerdesin
4. Günümüz bugün doktor en yoğun olduğu zaman dedi pazartesi bi daha götürmem bakacak gerekirse tekrar baktırırız ama geçer dedi emiyor çok şükür sürekli de uyandırıp emzirmeye çalışıyorum cahilim yani bu konudanormal canım 12.6 ya kadar normal bizim de 10.4 çıktı dr bol bol emzir geçer dedi.1 hafta oldu gözlerinde başlamıştı vücuda yayılmadı çok şükür şimdi yavaş yavaş geçiyo gibi.sen de içini ferah tut Allah ın izniyle hiç bişeycik olmaz bebişine
Dogum yaptm kizlar gece su gekdi sabah 6 ya kadar sanci cektim acilma tammlandi tam doguyordu ki bebek yuz gelis oldugu icin seeryana aldilar. kafasina degil burnuna dokunuyordu ebe. Tehlikeliymis boynu takilip kirilabilirmis mecbur sezeryan oldm. Aksamdan beri icimde sezeryan hissi vardi hayirlisi diye dua etmistim.
Kilosu 3500. Hic de kilolu degil.
Ama nefes problemi varmis yenidogan unitesine goturmusler goremedim daha. Niye problemi var anlamadim ayaga kalkinca alicam bebegimi ellerinden.
Sezeryan olanlar kac saatte ayaga kaldirdilar sizi.
Ayilirken 50 kere bebegi sordum esime, baZen korktugunu yasiyormus insan
Bütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yokakşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et
Saol,sen de saglicakla al inşallah :)arada ugruyorum mart annelerine, benim bebis dogmazsa saglam mart annesi olurum 1 mart da falan belki :)
evet normal bekliyorum, bu gidisle daha çok bekliyem gibi duruyor
Allah yardimcin olsunn , sagliklica al kucagina insallah bebegini
Bütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yokakşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et
Yanlış oldu galiba benim bebiş beklemedeGozun aydin allah anali babali buyutsun :)
eşin gece biraz yardımcı olsa sen uyusan yada annen kalamaz mı en azından 1 hafta bilemedim ki hiç uyumadan dayanılmaz ki en gerekli zamanda uyuyakalırsın felanBütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yokakşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et
martı boylarsak o zaman gör bizde ki telaşeyihehehh ni dogurmak istemeyen daha :)
sende olmasan zaten in cin top oynayack ben hakem olucam
birimiz hakem olup birimiz kaleye geçelim
40+1 psikopata bağlamadan kızımı bekliyorum :) lay lay lay herşey çok güzel olacak :) :)
Yatış yaptım 2 kere çatı muayenesi yapıldı hiç açıklık yokmuş. Sunni sancı veriliyor. Dr bekleyelim açılma olnazsa sezeryan yaparız mecbur dedi.
SINIRI 17 diye hatirliyordum amaSarılık 11.6 çıktı kızlar normal mi ?
seni bilmiyorumda ben sehri turlarim her gun sabahlari kalkip :))martı boylarsak o zaman gör bizde ki telaşeyi
çocuk uyudugunda niye bakiyorsun canim, sende uyusanaBütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yokakşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et
ayyyy fena kiskandim valla serfraz seni :))))Merak ettiniz diymi dogurmadim hala ama karnımı öyle bir doyurdum ki sindireyim diye yürüyorum esimle yine istanbul kazan biz kepce
Muayene bulgusu rahim agzi oldukca yumusamis bir cm kadar kucuk de olsa bi acilma var gibi. Nstde uc kere orta halli sanci gorundu yeterli degil ama hazirlik anlaminda iyiymis ritmi araligi. Bebikimin kafasi kapiya yakin bekliyo bebek basini bastikca acilcakmis rahim bakalim hayirlisiyla insallah. Doktorcum yuruyusun cok fayda ettigini soyledi aynen devam et dedi hatta agrilarimi net hissetmedigimi dusunuyor bi aksilik olmazsa rabbim izin verrse sayet kolay bir dogum yapabilirmisim oyle dedi elhamdulillahmoralim biraz daha iyi bugun kocacigimla yiyoz iciyoz gezip tozuyoz bakalim nerde bitecek bu maraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?