2015 Şubat Anneleri

Merak ettiniz diymi dogurmadim hala ama karnımı öyle bir doyurdum ki sindireyim diye yürüyorum esimle yine istanbul kazan biz kepce

Muayene bulgusu rahim agzi oldukca yumusamis bir cm kadar kucuk de olsa bi acilma var gibi. Nstde uc kere orta halli sanci gorundu yeterli degil ama hazirlik anlaminda iyiymis ritmi araligi. Bebikimin kafasi kapiya yakin bekliyo bebek basini bastikca acilcakmis rahim bakalim hayirlisiyla insallah. Doktorcum yuruyusun cok fayda ettigini soyledi aynen devam et dedi hatta agrilarimi net hissetmedigimi dusunuyor bi aksilik olmazsa rabbim izin verrse sayet kolay bir dogum yapabilirmisim oyle dedi elhamdulillah moralim biraz daha iyi bugun kocacigimla yiyoz iciyoz gezip tozuyoz bakalim nerde bitecek bu maraton

mattika canim gozun aydın tez toparlanin inşallah. Kismetten öte köy yok sonuna dek normal gitmis zaten bebis de sen de iyisiniz muhim olan bu. Yuz gelis benim de bildiğim ogrendigim gercek sezeryan nedenlerinden en azından icinde kusku olmasin hayırlısı böyle imis saglikla buyutun inşallah

4. Günümüz bugün doktor en yoğun olduğu zaman dedi pazartesi bi daha götürmem bakacak gerekirse tekrar baktırırız ama geçer dedi emiyor çok şükür sürekli de uyandırıp emzirmeye çalışıyorum cahilim yani bu konuda

Bütün gece yanlız kalıyorum bebeğime bişey olacak diye bi gram uyuyamıyorum kimse gelip kalmıyor sabah annem geliyor oda gündüz Yanımda uyuyor ben gene uyuyamıyorum çocuk uyuduğunda bakan biri olsa bi saat uyusam kendime gelcem ayrıca duşa girmek istiyorum ama bebeğimin yanında duracak kimse yok akşam eşim gelince yapcam artık göğüslerim yanıyor sanki çok dolu gibi sağcam birazdan Gözümden uyku akıyor Allah'ım sen yardım et

Canım sıkma canını hayırlısı olsun demişsin hayırlısı buymuş RAbbim sana ve bebeğine sağlık versin inşAllah. Ben 13 te ayılmıştım akşam 18-19 gibi hemşireler gelip kaldırdı bni ilk ayağa hemşireler kaldırması lazımmış. O kaldırdıktan snra sen kendin kalkıp bol bol yavaş zorlamadan kalkıp gezmen lazım anesteziyi gezerek atabilirsin. İlk gaz çıkardın mı die soruyorlar gaz çıkarman lazım ben ilk zaten ayağa kaldırmadan çıkarmıştım çıkardım azda olsa dedim ozmn tmm dedi artık katı gıda yiyebilirsin dedi ve bol bol gezmelisin dedi. Ben bebek hep emiyor die çok yürüyememiştim son gece gaz sancısı gibi sancı oldu öldüm o sancıdan hemşire gezmen lazım sen gezmiyorsun demişti çıktım hast. koridorlarında gezdik eşim koluma girdi geldim wc oturdum biraz gaz çıkardım gittim gezdim koridorlarda yine geldim wcye girdim oturdum biraz bişi yapmasamda, sabah taburcu olmadan ne zmn ki büyük abdestimi yaptım ozmn rahtladım işte canım.

Oy Kıyamam sana bes dk dusa girebilirsn aslinda bebis uyurken illa biri olması gerekmio ki kuzum. Yan yatir kusma riskine karsi destekle onden arkadan kapaklnmasin diye Allaha emanet bisey olmaz. O uyurken uyuycan sen de ki dinlenesin

arada ugruyorum mart annelerine, benim bebis dogmazsa saglam mart annesi olurum 1 mart da falan belki :)
evet normal bekliyorum, bu gidisle daha çok bekliyem gibi duruyor
Allah yardimcin olsunn , sagliklica al kucagina insallah bebegini
Saol,sen de saglicakla al inşallah :)

CAnım gögüslerin yanıyorsa dikkat et doluyken bebiş uyuyorsa sağ boşalt mastit die bişi varmış memelerde oluyormuş memeler yanar sertleşir snra annenin ateşi fln çıkarsa riskli bişi oluyormuş bnm bir gögüsmde sertlik oldu bebke emsede bi tarafı hep sertti koltuk altıma kadar ağrı vuruyordu meme uçlarımda iltihaplandı bnm dr.u aradık bir krem ismi öğrendik CORESATİN die bişi mor renkli olanı alıp kullan dedi 2 gündür cidden emmeye verir vermz ağlıyordum uçlarnını ağrısından artık o kadr acımıyor ilaç iyi gelecek gibi , emzirmeden yıkıyorum ilaç sürmüşsem çünkü silinip silinmeyecek mi dr.a sormadım oda bişi demedi bn yıkıyorum emzirmeden kullanacak olursa onuda belirteyim. ve sağma mak aldık wee baby elle sağılan sarı olandan, gögüslerim bebiş uyurken dolduysa sağıp biberonda saklıyoruz snrada kaşıkla veriyoruz sütü 24 saat dolmadan. 2 gündür öle sağa sağa gögsümdeki sertliği azalttık canım o yüzden dikkat et memiş sertleşir ve yanıyorsa muhakkak sağ dolu saklama.

eşin gece biraz yardımcı olsa sen uyusan yada annen kalamaz mı en azından 1 hafta bilemedim ki hiç uyumadan dayanılmaz ki en gerekli zamanda uyuyakalırsın felan

40+1 psikopata bağlamadan kızımı bekliyorum :) lay lay lay herşey çok güzel olacak :) :)

Olacak olacak insallah hersey yolunda cok güzel olacak rabbim yardimcimiz olsun

Yatış yaptım 2 kere çatı muayenesi yapıldı hiç açıklık yokmuş. Sunni sancı veriliyor. Dr bekleyelim açılma olnazsa sezeryan yaparız mecbur dedi.

Nedir son durumun canim merak ettim ins saglikla bi avazda kavustursun rabbm

çocuk uyudugunda niye bakiyorsun canim, sende uyusana

kimse yazmiyor yaaa , yani onceye gore çok az kiis yaziyor

sizi okudukça ben korkuyorum , ne halt edicem 3 çocukla acaba
ama ben bebek uyyunca isime bakardim yaninda durmazdimki
uyandirmazdimda hiç ..
geceleri aglayinca ne halt edicem acabaa

ayyyy fena kiskandim valla serfraz seni :))))
pazartesi çocuklari okula koyunca yuruycem ahanda buraya yaziyorum
hafta sonu yuruyemem benim oglan mizildanir durur hiç sevmiyor yurumeyi : (((
oglen yemegimi e"rken yapip okula diye çikarim yolu uzatirim dunyanin yuruyusu olur bana c :) butun haftayi yuruyebilsem $ahane olurduu

in,sallah hava guzel olur bugunku gibii

Bebegimi gordum kuvozde. Cigerinde su kalmis midesi su dolmus. Bakalim yarina cikar ins.
Kuvoze gerek yok bence kavga ettm hastaneyle ama risk alamayiz dediler cikarmadilar.
Sezeryan da zormus. Paranoya oldum bebek karistiysa diye. Kalktim biraz yurudum ama gaZ cikmiyor. Omzuma vuran gaz sancisi var.
Kizim yanimda olsaydi.. Oglumu da ozledim bebek yok diye getirmedik hastaneye. Of of
Hepinize tsk ederim yanimda oldugunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…