gunduz mu uyyor senin bebeis ?herkese günaydın hayırlı pazarlar uykusuzluktan ölüyorum 2 akşamdır gram uyku yok gözlerimin altı mosmor oldu
Vücut adet olmayınca tepki vermiyomuymus ilaclida.birkaç gün olmasak şişkinlik sinir olur ya normal zamanda.hic kullanan varmiymis Çevrendekilerinyok tupleri baglatmam soz konusu deil onu dusunmem bile
iste diger ilaçli spirali çok övüyor benim jinek;olgum, onunla hamile olan hiç gormedim diyor, ondan istiyorum ama onu adet olmadan takmaz , bakira gore kalin bu adetsiz yerlestiremem demisti daha once ..
Yok ki düşünce deyim kara kara.kendi Dr uma sorcam.ben yine spiral istiyorum.yok o igneden memnun alan hiç duymadim ben canim igne dusunmuyorum
sen napicam dedin korunmak için unuttum
genelde memnun mus kullananlarVücut adet olmayınca tepki vermiyomuymus ilaclida.birkaç gün olmasak şişkinlik sinir olur ya normal zamanda.hic kullanan varmiymis Çevrendekilerin
hormonlu yani ilaçli olanida arastirYok ki düşünce deyim kara kara.kendi Dr uma sorcam.ben yine spiral istiyorum.
aldirmaya da cesaret edemem canim ya, Alalh evdeki yavrulardan çikarir korkarim ben oyle biseyden : (((İlacli olani da varmış demek ben bilmiyorum hic canım ilk defa deneyecez bakalım artık 4. De olursa benimki hic eve gelmez herhalde. Saka bi tarafı bu kadar önleme rağmen bebis olursa yiyecek ekmeği içecek suyu varmış demek ki napalim biz de 4 cocuklu oluruz. Seni bilmem ama eğer hayati bi tehlike yoksa ben hic bebek aldırma taraftarı değilim. Herseyde vardır bi hayr bak benim bu 3. Hamilelikte üstüne adet gormusum bebek 8 haftalikti biz fark ettiğimizde. Sağlıkla buyusunler inş..
Kesinlikle katiliyorumAllah kimseyi sezeryana muhtaç etmesin. Ne kadar güzel geçerse geçsin ben ömrümde boyle berbat bisey görmedim..
İlk günler agri kesici iğnelerin etkisiyle pek anlamadim 2 gündür agliyorum psikolojik bozuldu hep boyle kalacakmisim gibi hisseder oldum. Yatmak ayri eziyet kalkarken ayri eziyet.. Sirt agrisi nasil perişan eder bu kadar bir insani.. Offf RAbbim yardim et.
Bunu yaşamaktansa boyle geçirdiğim 5 gün için bir çocuk dogurmayi tercih ederdim.
Aynı durumu yaşıyorum malesef. Yatakta dönmek için bile biri lazım. Kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum eğilip doğrulamıyorumAllah kimseyi sezeryana muhtaç etmesin. Ne kadar güzel geçerse geçsin ben ömrümde boyle berbat bisey görmedim..
İlk günler agri kesici iğnelerin etkisiyle pek anlamadim 2 gündür agliyorum psikolojik bozuldu hep boyle kalacakmisim gibi hisseder oldum. Yatmak ayri eziyet kalkarken ayri eziyet.. Sirt agrisi nasil perişan eder bu kadar bir insani.. Offf RAbbim yardim et.
Bunu yaşamaktansa boyle geçirdiğim 5 gün için bir çocuk dogurmayi tercih ederdim.
gunduz mu uyyor senin bebeis ?
sanada gunaydin canim
Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.
Çiçek gönderdide ne oldu düşüncesizin teki ben evde yalnızım o gezmede.
Çok sinirliyim.
Ay çocuk eve geldi adı yok. Dokuz ay ne yapıyordunuz kız.Dus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.
bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkıyorsunuz. ben benek programını kullanmıyorum 30 derecede kısa program kullanıyorum ama şimdi çıkardım Makinadan bazılarında kaka lekesi kalmış dalin kullanıyorum acaba programı değiştirsemmi. bebek programı 90 derece 2 saat 20 dk sürüyor
Yok aksine dokundugum zamn hafif hissizuyusukluk deiginiz nasil bisey, acisi sizisi oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?