2015 Şubat Anneleri

Vücut adet olmayınca tepki vermiyomuymus ilaclida.birkaç gün olmasak şişkinlik sinir olur ya normal zamanda.hic kullanan varmiymis Çevrendekilerin

aya cikdim,çocuklar uyandi sabahin korunde
koca uyyor
kahvaltiya ne hazirlasam

Vücut adet olmayınca tepki vermiyomuymus ilaclida.birkaç gün olmasak şişkinlik sinir olur ya normal zamanda.hic kullanan varmiymis Çevrendekilerin
genelde memnun mus kullananlar
arkadaslardan yok ama ilk agizdan duymadim , korkuyolar adet olunmayack deyince
ben denek olucam : )))
dr uma gore adet kanamasi hamile olmadiignin gostergesi baska hiç biseye yaramiyor

ben aralik 2007 den temmuz 2011 e kadar adetsiz durdum biseyim yokdu valla :)

aldirmaya da cesaret edemem canim ya, Alalh evdeki yavrulardan çikarir korkarim ben oyle biseyden : (((
of bi yol bulmak lazim, hadi 4. yu dogurduk , bunun besi altisi var menapoza kadar bitmez valla :))

Kesinlikle katiliyorum

Aynı durumu yaşıyorum malesef. Yatakta dönmek için bile biri lazım. Kızımla doğru düzgün ilgilenemiyorum eğilip doğrulamıyorum

gunduz mu uyyor senin bebeis ?
sanada gunaydin canim

gündüzde öyle çok uykusu yok 2 saatte bir uyanıyor ama gece 1 den önce uyumuyor sabaha kadar sürekli meme istiyor benim kucağımda uyuyor beşiğe yatırıyorum uyanıyor hemen

bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkıyorsunuz. ben benek programını kullanmıyorum 30 derecede kısa program kullanıyorum ama şimdi çıkardım Makinadan bazılarında kaka lekesi kalmış dalin kullanıyorum acaba programı değiştirsemmi. bebek programı 90 derece 2 saat 20 dk sürüyor

Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.
Çiçek gönderdide ne oldu düşüncesizin teki ben evde yalnızım o gezmede.
Çok sinirliyim.

Durumun benim kadar kotu olamaz sanırım ben dun gece eşimle kavga ettim hic boyle kavgamiz olmamıştı.sanırım sorumluluklar agir geliyor ona simdi de sabahtan gitti yine ise kaçış olarak kullanıyor belki de işi. Ben herşeyi göğüslemek zorundayım bi yere kaçma gibi luksum yok 20 günlük lohusayim geceden beri ağlıyorum. Eşimi öyle çok seviyorum ki anlatamam ama ona ulasamadigimi hissediyorum sanki zaten biz hiçbir problemimizi konuşarak duzeltemedik ki eşim çok sakindir ama sinirlidir de sağa sola yumruk atar kavga ettiğimizde alır başını gider birkaç saat sonra gelir. Dun gece de gidecekti ben gondermedim Sonra da yuzumu mu görmek istemedi artık bilmiyorum gelmedi yanıma salonda yatmış.bütün gece midem bulandi bayilcakmisim gibi hissettim.korkumdan ışık açık uyumusum Bi uyur bi uyanık..
Ben sana demiştim di mi içim sıkılıyor diye iste çıktı sebebi.. 2 gün sonra doğum günüm ve ben boyle giricem yeni yaşıma.. Belki de ben çok abarttim eşimi.arkadaşım yok dostum yok, kardeşim yok,sulalem yok destekçi, babamı da yoksay o sadece kendini düşünür,eşime belki de çok görev yukledim,çok sıktım belki de onu bi tek hayatimda o varmış gibi,hayatımın merkezine aldım hep çok üstüne dustum,İsle ilgili ayni meslekteniz diye beraber çalışalım dedi itiraz etmedim,evlendik 1 ay sonra hamile kaldım hic gezme tozma şansımız olmadı.. Benim kendi yolumdan gideceğim bi Hayatim olmadı ki.hep onun tepesindeydim madem hayat arkadaşımız yol arkadaşımız beraber bu yollardan yuruyelim dedim.. Ama eşimin bu durumlardan sıkılacagi hic aklıma gelmedi.. Simdi yaş 27 3 tane de çocuğum var.. Neye gore duzenleyim hayatımı sen bana söyle, bu saatten sonra yeni bi iş Kurmak için mi cabalayacagim,cabalamasam ne yapacağım ortada 3 tane sabi var ben kendi ailem gibi olmak istemiyorum bu zamana kadar abaktilar büyüttüler ama ben tek çocuğum beni dımdızlak hayata saldılar. Ben çocuklarına birşeyler verebileyim ki çocuklarım da verdiklerimizin üstüne birşeyler katıp hayatlarına daha kolay devam etsinler istiyorum...
Off canım çok sıkkın negatif enerji yayıp sizi de karamsarlığa sürüklemek istemiyorum ama bugün ben boyle bi sabaha uyandım iste..[/QUOTE]
Ben senin bir alt versiyonunum.
Üç.çocuk başlı başına çok büyük sorumluluuk bir de eşin bunu paylaşmayınca tek başına bir insanın kaldıramayacağı bir yük bence.
Hem bedensel hem ruhsal.
Ben 20 günde pert oldum valla.
Ne geliyorsa başımıza eşlerimizi hayatımıızn merkezine yerleştirmekten geliyor zaten.
Senin üzülme,depresyona girme lüksün bile yok. Toparlanıp çocuklarına bakmak zorundasın,güçlü olan hep sen olmak zorundasın.
Erkekler kaçıyor sorumluluktann ama biz kaçamıyoruz.
Milyonda bir kaçan var o da kötü anne oluyor ama nedense babalar hiç kötü baba olmuyor.
Tek farkımız karnımızda taşıyoruz ama sorsan benim çocuğum derler,çocuğuma iyi bak derler.
Her zaman diyorum erkekler olmasa dünya çok çok daha güzel olurdu.

Merhabalar....
MaRaL_ ben dogum kontrolu icin kizima dogum yaptiktan sonra igne vurulmustum 4 kez vurdurmustum 1 yil korumustu( 3 aylik) bir yil boyunca regl olmamistim sadece birkac kez lekelenme olmustu cok uzun sure kullanmayi onermiyor doktorlar...
ben de spiral istiyorum bakalim doktorum ne onerwcek...

Tiramisu35 canim benim esim bana cok yardimcidir beni cok dusunur sagolsun ama bazen sık8ldıgını hissediyorum onlar icinde zor bir surec karsilikli gerilmemek icin ekstra cabaa gerekiyor.. biraz nefes almakta fayda var ben gecen hafta sutumu sagdim bebegi babaya biraktim disari ciktim. Bugun yine cikicam alisverise oda bir kac kez cikti arkadaslariyla.
Esinde seni cokk seviyordur sadece bu guzel olsada sıkıntılı sureci atlatalim...

Ben eve gelince hemen duş almistim
dr hicbiseye gerek yok demisti bant falan yapistirmadim sadece banyodan sonra iyice kuruttum.
benim de dikislrrin biraz ust tarafinda uyusukluk var arkadasima sordum 3 yasinda oglu var hala uyusuk dedi hic gecmicek galiba...

benim o 5 dogum yapan eltim, dordunu normal dogurdu sonuncuyu yani ikizlerini sezrryan oldu
dort dogumun toplamindan daha zor demisti sezeryan için

30 derecede yikiyorum 90 cok fazla kiyafetlerin rengi falan soluyo sekilleri kayiyor resmen...
bu kucuk popolularin sari kakalari cikmiyo haklisin ben kurumadan kakali yeri citiliyorum elimde sonra makinaya atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…