2015 Şubat Anneleri

Kizlar bebeğim 17 gunluk oldu ve ilk kez kakasini yaparken cok zorlandi aksam. Ne yapsak fayda etmedi.karnina masaj yaptik ayak hareketleri ywptirdik.. Sabah 6 da anca yapabildi yavrum. Simdide hep aglayarak uyaniyo hala ikiniyo gibi yapiyo. Bu ne kadar surer? Ne yapsam rahatlar? Uslu uslu dedim cocuguma nazar mi ettim bilmiyorum.bi akil verin

Bi tanem geciyirmus hepsi.. ağlama lütfen

12.02.2015 saat 8:20
Dünyanın en güzel sesi, kızım, CEMREmmmm...
Kocaman gözlerini dikip gözlerime merhaba dedi annesine, merhaba!
Kızlarrrr,
Bu senenin ilk cemresi benim kucağıma düştü,evimi, yüreğimi ısıttı.
Hoşgeldi,sefalar getirdi

Son düzenleme:

Kim ne yazsa okuyup ağlıyorum bence bu çocuk meselesi değil tatlım daha ciddi.anlatmak istemiyorum.ama eşim sevmiyor beni artik sanırım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.sabahtan beri durup durup ağlıyorum.çocuklar görmesin diye yatak odasına kaciyorum. Çok üzgünüm gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum.

yaptigi kakanin kivami nasil canim?

tebrikelr cnaim, Allah anali babali buyutsun
e nasil oldu dogum senin normalmiydi ayrinti ver kiz biraz

Ben senin bir alt versiyonunum.
Üç.çocuk başlı başına çok büyük sorumluluuk bir de eşin bunu paylaşmayınca tek başına bir insanın kaldıramayacağı bir yük bence.
Hem bedensel hem ruhsal.
Ben 20 günde pert oldum valla.
Ne geliyorsa başımıza eşlerimizi hayatımıızn merkezine yerleştirmekten geliyor zaten.
Senin üzülme,depresyona girme lüksün bile yok. Toparlanıp çocuklarına bakmak zorundasın,güçlü olan hep sen olmak zorundasın.
Erkekler kaçıyor sorumluluktann ama biz kaçamıyoruz.
Milyonda bir kaçan var o da kötü anne oluyor ama nedense babalar hiç kötü baba olmuyor.
Tek farkımız karnımızda taşıyoruz ama sorsan benim çocuğum derler,çocuğuma iyi bak derler.
Her zaman diyorum erkekler olmasa dünya çok çok daha güzel olurdu.[/QUOTE]

alıntılar karışıyor ikidir neden acaba telefondan mi giriyorsun. Sadece sorumluluk meselesi değil aslında kari koca olarak sorunlarımız var bunun anne baba olmayla alakası yok.belki hani o da eklenince üstüne tuzu biberi oluyordur bilemiyorum,ama eşimin artik beni sevmediği konusunda ciddi şüphelerin var. Ben onu bu kadar çok Sevmesem kafama takmazdim ama zorla da sevdiremem ki kendimi. Eşimin de üstüne gitmek istemiyorum ama gerçekten çok üzgünüm

Rabbim hanene huzur versin insallah
Bu zor zamanlari tez zamanda atlatin

Canim sut artirici seyler yap. Benim de cok az ama onlarla arada artiyo.. Humana steel tea, incir kürü, boza falan..

Yemeden yine de sütleri olmuştur herhalde. Süt olsun diye yapmadığım şey kalmadı

Ahhhh ahhh.... Aynen ben de ama tam gelmiyo. Tam yetmeye basladi galiba diyorum, hooopp tekrar azaliyo

Canim kendi adima soliim mama vermek istemiyorum ama bebe 1 saat emip acliktan uyuyamayinca ne yapacaksin mecbur veriyosun. Kilo takibi icin 1 ay beklersem bu bebe ac ac nasil uyuyacak

S serefraz85 yazmamis bu gece. Hayrola

Benim de aklımdan o geçiyordu şimdi..

Hersey ayni durum stabil gece uyuyakalmisim uc gibi uyandim ondan sonra agrilardan uyuyamadim hic agladim durdum. Sag taraf tutmuyo artik belden asagim felc gibi suruyom resmen tum kemiklerim ezilmis gibi dehset çürük acısı cekiyorum yatmak bile ızdırap artik rabbim merhamet etsin. Şimdi yine yürüyüşe gidiyoruz artik gezmek yürümek bile iskence gibi geliyor biseye sartladigim icin. Kızım da cok stres oldu gece uyanip sebepsiz ağlıyo cok hircin davraniyo. Bu bekleyis onu da sıktı surekli gidip gelen anne baba gelcek denen gelmeyen bi kardes evden farkli ortam..ona da yetti sanırım

yani mecbur katlaniyorum kizimin yuzune baktikca sikayet edemiyorum sag salim kurtuldu vakum gerekirmis bizim durumda. Burnuna mi yapistiracaklardi vakumu. Ama zormus. Ne zaman rahat hareket etmeye baslicaz ki

Bu arada yazmak istememistim inanamadıgm icin iki gundur hafif turuncumsu leke gelmisti az nisan olduğunu umit ettim ama bugun olmadgna kanaat getrdim artik vajina florasini düzenleyici fitil vermisto doktorum onu kullanıyorum sabah aksam dikkat ettim de iki lekelnmem de fitildem bes alti saat sonra olmus muhtemelen fitilin kalıntısı geldi oyle. Nisan olsa ilkinin ustunden 48 saat gecti az da olsa hareketlilik olurdu herhalde bende tık yok tembel cikti kızan cok tembel

slm kızlar. inşallah herşey yolundadır. sizlere bi sorum var, doktorumuza(erkek) hediye almak istiyoruz teşekkür amaçlı. ne önerirsiniz?sizler neler aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…