- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Bi tanem geciyirmus hepsi.. ağlama lütfenAllah kimseyi sezeryana muhtaç etmesin. Ne kadar güzel geçerse geçsin ben ömrümde boyle berbat bisey görmedim..
İlk günler agri kesici iğnelerin etkisiyle pek anlamadim 2 gündür agliyorum psikolojik bozuldu hep boyle kalacakmisim gibi hisseder oldum. Yatmak ayri eziyet kalkarken ayri eziyet.. Sirt agrisi nasil perişan eder bu kadar bir insani.. Offf RAbbim yardim et.
Bunu yaşamaktansa boyle geçirdiğim 5 gün için bir çocuk dogurmayi tercih ederdim.
...
Tiramisu35 canim benim esim bana cok yardimcidir beni cok dusunur sagolsun ama bazen sık8ldıgını hissediyorum onlar icinde zor bir surec karsilikli gerilmemek icin ekstra cabaa gerekiyor.. biraz nefes almakta fayda var ben gecen hafta sutumu sagdim bebegi babaya biraktim disari ciktim. Bugun yine cikicam alisverise oda bir kac kez cikti arkadaslariyla.
Esinde seni cokk seviyordur sadece bu guzel olsada sıkıntılı sureci atlatalim...
yaptigi kakanin kivami nasil canim?Kizlar bebeğim 17 gunluk oldu ve ilk kez kakasini yaparken cok zorlandi aksam. Ne yapsak fayda etmedi.karnina masaj yaptik ayak hareketleri ywptirdik.. Sabah 6 da anca yapabildi yavrum. Simdide hep aglayarak uyaniyo hala ikiniyo gibi yapiyo. Bu ne kadar surer? Ne yapsam rahatlar? Uslu uslu dedim cocuguma nazar mi ettim bilmiyorum.bi akil verin
tebrikelr cnaim, Allah anali babali buyutsun12.02.2015 saat 8:20
Dünyanın en güzel sesi, kızım, CEMREmmmm...
Kocaman gözlerini dikip gözlerime merhaba dedi annesine, merhaba!
Kızlarrrr,
Bu senenin ilk cemresi benim kucağıma düştü,evimi, yüreğimi ısıttı.
Hoşgeldi,sefalar getirdi
Ben senin bir alt versiyonunum.Durumun benim kadar kotu olamaz sanırım ben dun gece eşimle kavga ettim hic boyle kavgamiz olmamıştı.sanırım sorumluluklar agir geliyor ona simdi de sabahtan gitti yine ise kaçış olarak kullanıyor belki de işi. Ben herşeyi göğüslemek zorundayım bi yere kaçma gibi luksum yok 20 günlük lohusayim geceden beri ağlıyorum. Eşimi öyle çok seviyorum ki anlatamam ama ona ulasamadigimi hissediyorum sanki zaten biz hiçbir problemimizi konuşarak duzeltemedik ki eşim çok sakindir ama sinirlidir de sağa sola yumruk atar kavga ettiğimizde alır başını gider birkaç saat sonra gelir. Dun gece de gidecekti ben gondermedim Sonra da yuzumu mu görmek istemedi artık bilmiyorum gelmedi yanıma salonda yatmış.bütün gece midem bulandi bayilcakmisim gibi hissettim.korkumdan ışık açık uyumusum Bi uyur bi uyanık..
Ben sana demiştim di mi içim sıkılıyor diye iste çıktı sebebi.. 2 gün sonra doğum günüm ve ben boyle giricem yeni yaşıma.. Belki de ben çok abarttim eşimi.arkadaşım yok dostum yok, kardeşim yok,sulalem yok destekçi, babamı da yoksay o sadece kendini düşünür,eşime belki de çok görev yukledim,çok sıktım belki de onu bi tek hayatimda o varmış gibi,hayatımın merkezine aldım hep çok üstüne dustum,İsle ilgili ayni meslekteniz diye beraber çalışalım dedi itiraz etmedim,evlendik 1 ay sonra hamile kaldım hic gezme tozma şansımız olmadı.. Benim kendi yolumdan gideceğim bi Hayatim olmadı ki.hep onun tepesindeydim madem hayat arkadaşımız yol arkadaşımız beraber bu yollardan yuruyelim dedim.. Ama eşimin bu durumlardan sıkılacagi hic aklıma gelmedi.. Simdi yaş 27 3 tane de çocuğum var.. Neye gore duzenleyim hayatımı sen bana söyle, bu saatten sonra yeni bi iş Kurmak için mi cabalayacagim,cabalamasam ne yapacağım ortada 3 tane sabi var ben kendi ailem gibi olmak istemiyorum bu zamana kadar abaktilar büyüttüler ama ben tek çocuğum beni dımdızlak hayata saldılar. Ben çocuklarına birşeyler verebileyim ki çocuklarım da verdiklerimizin üstüne birşeyler katıp hayatlarına daha kolay devam etsinler istiyorum...
Off canım çok sıkkın negatif enerji yayıp sizi de karamsarlığa sürüklemek istemiyorum ama bugün ben boyle bi sabaha uyandım iste..
Rabbim hanene huzur versin insallahKim ne yazsa okuyup ağlıyorum bence bu çocuk meselesi değil tatlım daha ciddi.anlatmak istemiyorum.ama eşim sevmiyor beni artik sanırım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.sabahtan beri durup durup ağlıyorum.çocuklar görmesin diye yatak odasına kaciyorum. Çok üzgünüm gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum.
yaptigi kakanin kivami nasil canim?
Hayrlı sabahlar canım yanında kimse yokmu neden uyuyamıyorsunherkese günaydın hayırlı pazarlar uykusuzluktan ölüyorum 2 akşamdır gram uyku yok gözlerimin altı mosmor oldu
Bugün 7.günümüz kızımla ,3 gündür emzirebiliyorum ve mama takviyemiz var.. Sezeryanın 3 ve 4.günlerinde göğüslerimde şişme,ağrı ve ateş olmuştu,hastaneye gittim pompayla sağdık ama süt gelmedi.. Evde sıcak suyla yıkadık,sıcak havlularla kompres yaptık,manuel pompamla sağdık yine de pek süt gelmedi,çok şiştiği için kızım da ememedi,tutamadı göğüs uçlarımı.. 2 gündür pörsümüş durumda memelerim,sertlikten eser kalmadı ve ben korkuyorum daha gelmeden gitti mi sütüm diye.. Emerken 2-3 çekişte bir yutkunma sesi geliyo kızımdan ama bugün sağıp bakayım dedim ne kadar süt geliyo diye..3-4 saatlik emzirme arasının ardından manuel pompamla her iki göğsümü 10 ar dk olmak üzere sağdım ve sadece 15 cc kadar süt geldi ve ben çok üzüldüm.. Annem de kızıyo anca gelir emzirdikçe çoğalır diye.. Göğüsler yumuşayınca süt gitmez dimi,emzirdikçe çoğalır ?
Yemeden yine de sütleri olmuştur herhalde. Süt olsun diye yapmadığım şey kalmadı
uyku dinlenme isini naptin canim
denediysen gormusundur zaten sutunun farketiigini uyudugun zaamn
ben sut olsun diye yemezdim hiç acikdigim için yerdim :)
çocuklarimda oyle tombul tombalak olmuyoalrdi ama 1 kg aliyolardi ortalama aylik ben hiç mama veremdim
ocak annelerine goz atiyim dedim , mama vermeyen yok gibi hepsi berbaer goturuyor
sut varsa niye mama veriyolarki, her agladiiginda acikdigi için agliyor diye bisey yok
kilo takibi falan yapilir almiyorsa o zaamn mama ya basvurulur, olan sutleride gidiyor bu sekilde bebegi az emzirdikelri için, çocuklar adina uzuldum gerçekden ..
S serefraz85 yazmamis bu gece. Hayrola
Benim de aklımdan o geçiyordu şimdi..
ben de memnunum:) çok şükürSezeryandan memnun kalan sadece benim galiba...
yani mecbur katlaniyorum kizimin yuzune baktikca sikayet edemiyorum sag salim kurtuldu vakum gerekirmis bizim durumda. Burnuna mi yapistiracaklardi vakumu. Ama zormus. Ne zaman rahat hareket etmeye baslicaz kiAllah kimseyi sezeryana muhtaç etmesin. Ne kadar güzel geçerse geçsin ben ömrümde boyle berbat bisey görmedim..
İlk günler agri kesici iğnelerin etkisiyle pek anlamadim 2 gündür agliyorum psikolojik bozuldu hep boyle kalacakmisim gibi hisseder oldum. Yatmak ayri eziyet kalkarken ayri eziyet.. Sirt agrisi nasil perişan eder bu kadar bir insani.. Offf RAbbim yardim et.
Bunu yaşamaktansa boyle geçirdiğim 5 gün için bir çocuk dogurmayi tercih ederdim.
slm kızlar. inşallah herşey yolundadır. sizlere bi sorum var, doktorumuza hediye almak istiyoruz teşekkür amaçlı. ne önerirsiniz?sizler neler aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?