2015 Şubat Anneleri

Kizlar bebegimin kakasi bazen su gibi bazen sumuksu oluyor herseyden nem kapiyo gibiyim sorun yoktur basina boyle bisey gelen varmi rengi sari ama pazartesi doktora gotureyim diyorum ama simdi icim rahat etmedi

denemek istiyorum ilaçli olani ama adet olana kadar baska çozzum bulmam lazim

Kizlar bebegimin kakasi bazen su gibi bazen sumuksu oluyor herseyden nem kapiyo gibiyim sorun yoktur basina boyle bisey gelen varmi rengi sari ama pazartesi doktora gotureyim diyorum ama simdi icim rahat etmedi
sadece anne sutu alan bebek ishal olmaz canim

Bnm de bebeğimin kakası sarı ve su gibi
Sırf anne sütü ile besleniyor.

Eşinin tutumu Nasil peki?

Kızlar benim de bebegim 12 şubat tarihinde suyumun azalması sebebiyle sezeryanla dogdu. Oglum da ben de cok iyiyiz cok şükür sadece sütüm gelmedi daha minik minik akıyor sonra yok mecburen mama takviyesi yapiyorum ayni durumda olanlar sutunu getirenler nasıl basardiniz ne yapabilirim

concon80 bebekte icebilir canim her emzirmeden önce 3 4 cay kasigi verirsen gaz ve uyku sorununa yardimci olur. Sanada sut yapar

Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.
Çiçek gönderdide ne oldu düşüncesizin teki ben evde yalnızım o gezmede.
Çok sinirliyim.[/QUOTE]

Durumun benim kadar kotu olamaz sanırım ben dun gece eşimle kavga ettim hic boyle kavgamiz olmamıştı.sanırım sorumluluklar agir geliyor ona simdi de sabahtan gitti yine ise kaçış olarak kullanıyor belki de işi. Ben herşeyi göğüslemek zorundayım bi yere kaçma gibi luksum yok 20 günlük lohusayim geceden beri ağlıyorum. Eşimi öyle çok seviyorum ki anlatamam ama ona ulasamadigimi hissediyorum sanki zaten biz hiçbir problemimizi konuşarak duzeltemedik ki eşim çok sakindir ama sinirlidir de sağa sola yumruk atar kavga ettiğimizde alır başını gider birkaç saat sonra gelir. Dun gece de gidecekti ben gondermedim Sonra da yuzumu mu görmek istemedi artık bilmiyorum gelmedi yanıma salonda yatmış.bütün gece midem bulandi bayilcakmisim gibi hissettim.korkumdan ışık açık uyumusum Bi uyur bi uyanık..
Ben sana demiştim di mi içim sıkılıyor diye iste çıktı sebebi.. 2 gün sonra doğum günüm ve ben boyle giricem yeni yaşıma.. Belki de ben çok abarttim eşimi.arkadaşım yok dostum yok, kardeşim yok,sulalem yok destekçi, babamı da yoksay o sadece kendini düşünür,eşime belki de çok görev yukledim,çok sıktım belki de onu bi tek hayatimda o varmış gibi,hayatımın merkezine aldım hep çok üstüne dustum,İsle ilgili ayni meslekteniz diye beraber çalışalım dedi itiraz etmedim,evlendik 1 ay sonra hamile kaldım hic gezme tozma şansımız olmadı.. Benim kendi yolumdan gideceğim bi Hayatim olmadı ki.hep onun tepesindeydim madem hayat arkadaşımız yol arkadaşımız beraber bu yollardan yuruyelim dedim.. Ama eşimin bu durumlardan sıkılacagi hic aklıma gelmedi.. Simdi yaş 27 3 tane de çocuğum var.. Neye gore duzenleyim hayatımı sen bana söyle, bu saatten sonra yeni bi iş Kurmak için mi cabalayacagim,cabalamasam ne yapacağım ortada 3 tane sabi var ben kendi ailem gibi olmak istemiyorum bu zamana kadar abaktilar büyüttüler ama ben tek çocuğum beni dımdızlak hayata saldılar. Ben çocuklarına birşeyler verebileyim ki çocuklarım da verdiklerimizin üstüne birşeyler katıp hayatlarına daha kolay devam etsinler istiyorum...
Off canım çok sıkkın negatif enerji yayıp sizi de karamsarlığa sürüklemek istemiyorum ama bugün ben boyle bi sabaha uyandım iste..

Sürekli emzir "hlysl, post: 39441174, member: 615761"]Kızlar benim de bebegim 12 şubat tarihinde suyumun azalması sebebiyle sezeryanla dogdu. Oglum da ben de cok iyiyiz cok şükür sadece sütüm gelmedi daha minik minik akıyor sonra yok mecburen mama takviyesi yapiyorum ayni durumda olanlar sutunu getirenler nasıl basardiniz ne yapabilirim[/QUOTE]
Surekli emzir her mikirdanmasinda..mümkünseher yarim saatte. BEn ilk doğumunda sut sorunu yasamadim normal doğumda hemen ve bolca gelmişti.. Bunda gelmicek diye cok korktum sürekli emzirdim ona rağmen ilki kadar cabuk gelmedi ama fayda etti

Canım Allah bozmasin Allah mutlulugunuzu birliginizi daim etsin çok duygulandim zaten duygusalim bu da üstüne tuzu biberi oldu.. Amin canım.. Allah eksikliklerini göstermesin..

Dus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.

Bugün saat 6da sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Rabbim herkesi kurtarsın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Tebrikler.Allah analı babalı buyutsun

Tiramisu35 esler de yoruluyor uzuluyor onlara da zor bu surecler. Lohusalik da geciyor oyle boyle. Kokla bebeklerini o koku ilac insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…