Harbi ben de çıkaramadım neydi ki oGece uykusu neydi ki ya
Geçmiş olsun cnm , inş çabucak toparlanirsinizGaz cikmiyor. Lavman yaptilar hastanede gaz cikmiyor diye. Dunden beri gaz cikaramadim napicaz yaaa. Ne seseryanmis ne gazmis be
valla bende oyle kabul ettim gitti zaten :)Senin elti bilirkişi kabul edilebilir.
denemek istiyorum ilaçli olani ama adet olana kadar baska çozzum bulmam lazimBenim de düşündüğüm şey bu. Hapla korundum bebeğe karar verene kadar. Benim için hap daha iyi pko lu olduğum için ama emzirme dönemi için doktorla konuşacağım doğumdan sonra. Mini hapları kullanabilirim ben dakik içiyorum öncesindé de haplarımı.
İlaçlı spirali annem kullandı. Onda bir sorun yaşamadı ama onun süresi bittikten sonra normal Spiral takıldı o düşmüş farkında olmadan o dönemde menapoza girmişti ama.
sadece anne sutu alan bebek ishal olmaz canimKizlar bebegimin kakasi bazen su gibi bazen sumuksu oluyor herseyden nem kapiyo gibiyim sorun yoktur basina boyle bisey gelen varmi rengi sari ama pazartesi doktora gotureyim diyorum ama simdi icim rahat etmedi
Kizlar bebegimin kakasi bazen su gibi bazen sumuksu oluyor herseyden nem kapiyo gibiyim sorun yoktur basina boyle bisey gelen varmi rengi sari ama pazartesi doktora gotureyim diyorum ama simdi icim rahat etmedi
kaktus u duymustum da evde yok , alsammiki eve hiç yokdan iyidir demi
valla son haftalar yorgunluk bitkinlik , hiçbirseye sabredemiyorum, kolumu kaldiracak halim yok
sancim falan pek yok ama bitkinlikden ölüyorum
çocuklara sabrim eskisi kadar yok sanki, kiz kurs dan geldigindne beri yani 5 saattir her haltaa gliyor , resmen sebep ariyor aglaamk için, hersey ustume geliyor deliriyorum heerhalde ..
esim o saatlerde evde deilkiEşinin tutumu Nasil peki?
Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.[Q="Tiramisu35, post: 39436113, member: 138509"]Öğleye kadar evi sildim supurdum temizledim,öğleden su saate kadar da mutfaktan cikmadim.simdi eşimi bekliyorum yemek için çocukların karnını doyurdum. Sabahtan eşime hediyesini verdim. Nedense içimde acayip bi sıkıntı var. Giyindim suslendim ama boşuna gibi sanki. Eşimle de aramızda garip bi mesafe bi ilgisizlik var ama o kendine çok bakıyor hatta hic bakmadığı kadar dağılan benim sanırım..
Ne güzel esin düşünmüş çiçek yollamış.cicekcilerin ayıbı elinde kıyıda köşede kalani mi verdiler naptilaryemek konusuna gelince benim de pek istahim yok uykusuzum kizim geceleri uyanmasa bile hareketli oluyor ıkıl ıkıl sürekli fıkırdıyor ama gündüzleri hic hareketsiz bayilmiscasina yatıyor sen de geceleri ayaktasin sanırım gözlerim agriyor artik zaten gözlerim hassastır miyobum gözlük kullanıyorum bi de üzerine yorgunluk eklenince hic cekilmiyor..
Sen yine de yemene dikkat et sütünü etkilemesin
Kocam herkesin içinde yanina yaklasti..
Askim dedi bi bak gogsum çok aciyo.. Allah allah dedim ne olduğunu anlamaya calisiyordum eliyle kalbini tuttu ben iyice telaslanirken bluzunun içinden kalp seklinde kocaman kirmizi bir çikolata cikardi.. Sevgilim gunun kutlu olsun dedi.Babam ayri sasirdi güldü ben ayri.. Ah bu adammm :))
Bütün gün anneme gelinlik yapti kocam hali cirp ev supur pazara git kiza bak..annemin isteği bitmedi..o arada benide mutlu etmeye cabaladi koca dana...
Allah razi olsun .. Mevla kimseyi kimsesiz birakmasin..
Selamlar ben de dün suni sancıyla doğumumu yaptım, suni sancı öyle korkulacak birşey değilmiş, ilk doğumum kendiliğinden olsa da çok daha zordu. Toplam 5 saatte her şey bitmiş zaten suyumu patlatana kadar çok hafifti sancılar, suyum patlayınca da hızlı açıldım ve bitti çok şükür. Bi de ilk bebek genel olarak zor. Sakın moralinizi bozup kendinize yüklenmeyin. Her şey elinizden geldiği kadar olcak önemli olan huzurunuz sağlınız enerjiniz. Şimdi ikinci bebeğimi aldım kucağıma çok şükür daha farklı bakıyorum her şeye, eşim de ben de daha iyiyiz. Tadını çıkarın geri gelmiyor bu günler. Bi de bebeğin ilk 3 ayına 4. Trimestır diyenler bile var anneliğin en zor dönemi hep bu günler geçicek düzenimiz oturcak diye kendinizi motive edin, tadını çıkarın benden söylemesi. Bol bol dua edin kendinize bebişinize eşinize. Anne baba olmak çok büyük lütuf rabbim herkese en hayırlı zamanda yaşatsın en güzelini inş :))
Bugün saat 6da sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Rabbim herkesi kurtarsın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Tebrikler.Allah analı babalı buyutsunKızlar benim de bebegim 12 şubat tarihinde suyumun azalması sebebiyle sezeryanla dogdu. Oglum da ben de cok iyiyiz cok şükür sadece sütüm gelmedi daha minik minik akıyor sonra yok mecburen mama takviyesi yapiyorum ayni durumda olanlar sutunu getirenler nasıl basardiniz ne yapabilirim
Secim mi yapamiyonuz.hic mi yok.aklinizdakiler neydiDus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?