2015 Şubat Anneleri

Ay çocuk eve geldi adı yok. Dokuz ay ne yapıyordunuz kız.
Yavrum benim bebek mattikam
aylarca dusunduk. Hala dusunuyoruz. Haftasonu nasilsa kimlik cikmaz diye. Ama yarin cikarcaz kimligi bakalim buluruz elbet.

karnim komple uyusuk. Dikisler kapali dr bir hafta dus alma dedi de yok dedim. Bantla aldim dus. bir iki gune komple cikarayim bari banti. Dr un sezeryanini begenmiyorlardi nasil eminsem normal doguracagimdan onemsememistim. Ben normal.dogurdum da aslinda. Ikisi bir arada oldu

alıntılar karışıyor ikidir neden acaba telefondan mi giriyorsun. Sadece sorumluluk meselesi değil aslında kari koca olarak sorunlarımız var bunun anne baba olmayla alakası yok.belki hani o da eklenince üstüne tuzu biberi oluyordur bilemiyorum,ama eşimin artik beni sevmediği konusunda ciddi şüphelerin var. Ben onu bu kadar çok Sevmesem kafama takmazdim ama zorla da sevdiremem ki kendimi. Eşimin de üstüne gitmek istemiyorum ama gerçekten çok üzgünüm[/QUOTE]

Bunun tek çaresi düzgün iletişimi aranızda sağlamak.destekli ya da desteksiz.belki sen kuruntu yapıyorsun.seni çok seviyor cocuklari cok seviyor ama başka şeyler istiyor.bunu ancak ondan öğrenebilirsiniz.sinirlenmeden çözülmesini sağla.anlamak isteyerek

benim bebişte öyle ya burnundan cıkıyo. hep emmek istiyo sonra hıçkırık kusma.aç göz bunlar

Benim de eşimle sorunlarımız var hatta çok kötü giden bi evliliğimiz.. Bebek olduktan sonra ondan beklemediğim bi şekilde kızıyla ilgileniyo,annesi ben olduğum için seveceğini hiç düşünmüyodum oysaki.. Bu durum dışardan bakınca küçücük bi umut gibi görünse de evlilik,sevgi,saygı namına bişeyin değişeceğini düşünmüyorum ben hatta annem gidince 4 aydır biriktirdiklerini de kusacak ama bu kez sımsıkı kızıma sarılıcam ben,varım yoğum o artık,karnımdayken yeterince üzdüm onu,artık üzmicem.. Hiç olmadı tayin isticem çekip gidicem.. Nolursa olsun kendime eziyet edip acı çekip hayatımın tekrar cehenneme dönmesini izlemicem..
Elinden bişey gelmiyosa da yapabileceğin en güzel şey evlatlarına sarılmak,Rabbim gelir onun hakkından.. Benim annem 30 yaşında 4 çocuğuyla terkedilmiş başka bi kadın için,çok zor günler geçirdi ama ben annemi hiç ağlarken görmedim,hep güçlüydü ve hep idolümdü.. Ben onun kızıyım diyerek üstesinden geldim çok şeyin ve inan bana benim yaşadıklarımda öyle böyle şeyler değil..
Neyse canım çok uzattım,Allah yardımcımız olsun,bu da bizim imtihanımız işte,ilacı da evlatlarımız,onların bi günahı yok..

Brn inciri öyle de yedim çok ama şekerli şeyler çok süt yapıyormuş.en etkili ısırgan çayı dedi hemşire

Çikolata yiyorum acaba o da süt yapar mı ki? Isırganı hastanede ara öğünle getirmişler eşim bana vermemişti. Demek o da süt yapıyor.

Benimde aynı oldu.dün uslu dedim birkaç kişiye çocuk akşamdan beri kabız.dün akşam dokuzdan şu saate kadar ayaktayız yeni yapabildi ve öyleyken hem kusuyor hemde emmek istemiyor.

Cemren sana baharı getirdi demek.
Hayırlı uğurlu olsun.
12 de uğurlu rakamdır çok güzel günde doğmuş

Kimlik çıkarmak için 30 günlük süre varmış.

Bebişi yıkadığımız suyun sıcaklığına bakmadım eşim ayarladı sonra biraz yıkamaya başlayınca soğuk bu su dedim eşim hadi çabucak Yıkıcaz dedi bebiş ağladı annem geldi soğuk su dedi sonra su ısıtmaya gitti. Bebişime sarıldım yawrum Yaa kötü annesi yüzünden üşümemiştir inşallah annem sıcak su getirdi yıkadım ama Ayakları falan buz gibiydi ne yapıcam ben yaaaa

Canım ben senin yazdiklarini takip ediyorum,ama seni daha da uzmemek adına Bisey yazmamistim sana.Allah eşine doğru yolu göstersin belki de bebek olduktan sonra gerçekten değişmiştir ve herşey sizin için çok daha güzel gider belki de..

Benim 3. Çocuğum ve 27 yaşındayım.7 yıllık evliligimizde ufak tefek her evlilikte olan kavgalarimiz olmuştu ama hic boyle kavga etmemiştik. Eşimde değişim bi suredir var ona gore de ben hep ayniyim diyor değişen ben miyim. Sanirim lohusalik ve hormonlarla beraber iyice duygusallastim esimden hic beklemezdim boyle şeyler yoksa öyle çok sulugoz biri degilimdir.ama kaldiramiyorum ne bileyim agir geliyor düşündükçe ağlamak geliyor içimden belki biraz dışarı ciksam hava alsam rahatlar miyim yoksa hic mi değişmez bu durum.içim yanıyor resmen dun esobaya söyledim içimde sıkıntı var diye gece yarısı kavga ettik iste eşimle..
Benim ailem de paramparça babam bana ve anneme.az cektimedi.simdi yine ayni şeyleri yasamak istemiyorum.hayatımda ilk defa sıkıntılı bi donem olmamıştı herşey bu kadar güzel olamaz diyordum.Oturup konuşup düzelecek bi durum da yok.. Çok yorgunum sanki üzerimde tonlarca ağırlık var

Çikolata yiyorum acaba o da süt yapar mı ki? Isırganı hastanede ara öğünle getirmişler eşim bana vermemişti. Demek o da süt yapıyor.
Bana ısırganı hem hemşire hem çocuk dr söyledi.
Sütüm akıyor benim bir iki kez içtim bıraktım.ekstra bir şey içmiyorum.
Zaten çok su içiyordum suya devam. Banyo aynı devam.
Bir gün yapmasam kendimi çok pis hissediyorum.

Ya canım akil vermek gibi olmasın da. Bence sen esin olmadan yap bazı şeyleri erkek sonuçta ne anlar banyodan bebekten.

Banyoyu sık yapamıyorum annem kadına yardım etmeyi umarım bu hafta bırakır da biraz benim yanımda olur.

Isırganın sallama Çayı var mı? Marketten alabilir miyim?

Suyu ayarlayamayana kızsan kendine kizacagina, sen kötü bi anne olamazsın . Iyi bi insandan kötü anne olmaz arkadaşım azcık sakin ol lütfen alışacagiz hepsi yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…