aylarca dusunduk. Hala dusunuyoruz. Haftasonu nasilsa kimlik cikmaz diye. Ama yarin cikarcaz kimligi bakalim buluruz elbet.Ay çocuk eve geldi adı yok. Dokuz ay ne yapıyordunuz kız.
Yavrum benim bebek mattikam
karnim komple uyusuk. Dikisler kapali dr bir hafta dus alma dedi de yok dedim. Bantla aldim dus. bir iki gune komple cikarayim bari banti. Dr un sezeryanini begenmiyorlardi nasil eminsem normal doguracagimdan onemsememistim. Ben normal.dogurdum da aslinda. Ikisi bir arada olduBen eve gelince hemen duş almistim
dr hicbiseye gerek yok demisti bant falan yapistirmadim sadece banyodan sonra iyice kuruttum.
benim de dikislrrin biraz ust tarafinda uyusukluk var arkadasima sordum 3 yasinda oglu var hala uyusuk dedi hic gecmicek galiba...
Ben senin bir alt versiyonunum.
Üç.çocuk başlı başına çok büyük sorumluluuk bir de eşin bunu paylaşmayınca tek başına bir insanın kaldıramayacağı bir yük bence.
Hem bedensel hem ruhsal.
Ben 20 günde pert oldum valla.
Ne geliyorsa başımıza eşlerimizi hayatımıızn merkezine yerleştirmekten geliyor zaten.
Senin üzülme,depresyona girme lüksün bile yok. Toparlanıp çocuklarına bakmak zorundasın,güçlü olan hep sen olmak zorundasın.
Erkekler kaçıyor sorumluluktann ama biz kaçamıyoruz.
Milyonda bir kaçan var o da kötü anne oluyor ama nedense babalar hiç kötü baba olmuyor.
Tek farkımız karnımızda taşıyoruz ama sorsan benim çocuğum derler,çocuğuma iyi bak derler.
Her zaman diyorum erkekler olmasa dünya çok çok daha güzel olurdu.
benim bebişte öyle ya burnundan cıkıyo. hep emmek istiyo sonra hıçkırık kusma.aç göz bunlarBenim bebegim hep kusuyor. Ablası da öyleydi daha 1 günlükken başlıyorlar kusmaya.hatta bu kizim öyle kusuyor ki burnundan çıkıyor bazısı.günah valla kiyamam.Dr fazlasını kusuyordur diyor ama bebislere eziyet.. Gazını filan da alıyorum bazen o esnada kustugu da oluyor ama,yatirinca da hickirikla beraber çıkarıyor.. Napcaz bilmem.ablası 9 aylık olasıya kusmustu bakalım bu ne kadar sürecek.. İsin ilginç yani benim de midem kotu.. Gastrite devam.. Dayım da yıllarca çekti gastritten,sonra ülser oldu, en sonunda da midesi patladı ölümden döndü.. Olmasa bebis biraz büyüsün tekrar giderim gastrolojiye bi baksinlar.
Benim de eşimle sorunlarımız var hatta çok kötü giden bi evliliğimiz.. Bebek olduktan sonra ondan beklemediğim bi şekilde kızıyla ilgileniyo,annesi ben olduğum için seveceğini hiç düşünmüyodum oysaki.. Bu durum dışardan bakınca küçücük bi umut gibi görünse de evlilik,sevgi,saygı namına bişeyin değişeceğini düşünmüyorum ben hatta annem gidince 4 aydır biriktirdiklerini de kusacak ama bu kez sımsıkı kızıma sarılıcam ben,varım yoğum o artık,karnımdayken yeterince üzdüm onu,artık üzmicem.. Hiç olmadı tayin isticem çekip gidicem.. Nolursa olsun kendime eziyet edip acı çekip hayatımın tekrar cehenneme dönmesini izlemicem..Kim ne yazsa okuyup ağlıyorum bence bu çocuk meselesi değil tatlım daha ciddi.anlatmak istemiyorum.ama eşim sevmiyor beni artik sanırım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.sabahtan beri durup durup ağlıyorum.çocuklar görmesin diye yatak odasına kaciyorum. Çok üzgünüm gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum.
Litchi arada bi Melisa cayi icsen mi ki sakinlesmye ihtiyacin var sanki seni en cok ortam ve acabalarin geriyor cokca endise edip dusununce de ters gider isler bu kadar hirpalama kendini.melisa cayini doktora daniss bir bebise xazararı yoksa teskim eder gevsetir
Brn inciri öyle de yedim çok ama şekerli şeyler çok süt yapıyormuş.en etkili ısırgan çayı dedi hemşire
Benimde aynı oldu.dün uslu dedim birkaç kişiye çocuk akşamdan beri kabız.dün akşam dokuzdan şu saate kadar ayaktayız yeni yapabildi ve öyleyken hem kusuyor hemde emmek istemiyor.Kizlar bebeğim 17 gunluk oldu ve ilk kez kakasini yaparken cok zorlandi aksam. Ne yapsak fayda etmedi.karnina masaj yaptik ayak hareketleri ywptirdik.. Sabah 6 da anca yapabildi yavrum. Simdide hep aglayarak uyaniyo hala ikiniyo gibi yapiyo. Bu ne kadar surer? Ne yapsam rahatlar? Uslu uslu dedim cocuguma nazar mi ettim bilmiyorum.bi akil verin
Cemren sana baharı getirdi demek.12.02.2015 saat 8:20
Dünyanın en güzel sesi, kızım, CEMREmmmm...
Kocaman gözlerini dikip gözlerime merhaba dedi annesine, merhaba!
Kızlarrrr,
Bu senenin ilk cemresi benim kucağıma düştü,evimi, yüreğimi ısıttı.
Hoşgeldi,sefalar getirdi
aylarca dusunduk. Hala dusunuyoruz. Haftasonu nasilsa kimlik cikmaz diye. Ama yarin cikarcaz kimligi bakalim buluruz elbet.
karnim komple uyusuk. Dikisler kapali dr bir hafta dus alma dedi de yok dedim. Bantla aldim dus. bir iki gune komple cikarayim bari banti. Dr un sezeryanini begenmiyorlardi nasil eminsem normal doguracagimdan onemsememistim. Ben normal.dogurdum da aslinda. Ikisi bir arada oldu
Benim de eşimle sorunlarımız var hatta çok kötü giden bi evliliğimiz.. Bebek olduktan sonra ondan beklemediğim bi şekilde kızıyla ilgileniyo,annesi ben olduğum için seveceğini hiç düşünmüyodum oysaki.. Bu durum dışardan bakınca küçücük bi umut gibi görünse de evlilik,sevgi,saygı namına bişeyin değişeceğini düşünmüyorum ben hatta annem gidince 4 aydır biriktirdiklerini de kusacak ama bu kez sımsıkı kızıma sarılıcam ben,varım yoğum o artık,karnımdayken yeterince üzdüm onu,artık üzmicem.. Hiç olmadı tayin isticem çekip gidicem.. Nolursa olsun kendime eziyet edip acı çekip hayatımın tekrar cehenneme dönmesini izlemicem..
Elinden bişey gelmiyosa da yapabileceğin en güzel şey evlatlarına sarılmak,Rabbim gelir onun hakkından.. Benim annem 30 yaşında 4 çocuğuyla terkedilmiş başka bi kadın için,çok zor günler geçirdi ama ben annemi hiç ağlarken görmedim,hep güçlüydü ve hep idolümdü.. Ben onun kızıyım diyerek üstesinden geldim çok şeyin ve inan bana benim yaşadıklarımda öyle böyle şeyler değil..
Neyse canım çok uzattım,Allah yardımcımız olsun,bu da bizim imtihanımız işte,ilacı da evlatlarımız,onların bi günahı yok..
Bana ısırganı hem hemşire hem çocuk dr söyledi.Çikolata yiyorum acaba o da süt yapar mı ki? Isırganı hastanede ara öğünle getirmişler eşim bana vermemişti. Demek o da süt yapıyor.
Bebişi yıkadığımız suyun sıcaklığına bakmadım eşim ayarladı sonra biraz yıkamaya başlayınca soğuk bu su dedim eşim hadi çabucak Yıkıcaz dedi bebiş ağladı annem geldi soğuk su dedi sonra su ısıtmaya gitti. Bebişime sarıldım yawrum Yaa kötü annesi yüzündenüşümemiştir inşallah annem sıcak su getirdi yıkadım ama Ayakları falan buz gibiydi ne yapıcam ben yaaaa
Bana ısırganı hem hemşire hem çocuk dr söyledi.
Sütüm akıyor benim bir iki kez içtim bıraktım.ekstra bir şey içmiyorum.
Zaten çok su içiyordum suya devam. Banyo aynı devam.
Bir gün yapmasam kendimi çok pis hissediyorum.
Ya canım akil vermek gibi olmasın da. Bence sen esin olmadan yap bazı şeyleri erkek sonuçta ne anlar banyodan bebekten.
Bana ısırganı hem hemşire hem çocuk dr söyledi.
Sütüm akıyor benim bir iki kez içtim bıraktım.ekstra bir şey içmiyorum.
Zaten çok su içiyordum suya devam. Banyo aynı devam.
Bir gün yapmasam kendimi çok pis hissediyorum.
Özellikle istedi herşeyi hazırlamıştıyaw su soğuktu Aklım gitti hala kendimde değilim inşallah Allahım korur
Suyu ayarlayamayana kızsan kendine kizacagina, sen kötü bi anne olamazsın . Iyi bi insandan kötü anne olmaz arkadaşım azcık sakin ol lütfen alışacagiz hepsi yoluna girecekBebişi yıkadığımız suyun sıcaklığına bakmadım eşim ayarladı sonra biraz yıkamaya başlayınca soğuk bu su dedim eşim hadi çabucak Yıkıcaz dedi bebiş ağladı annem geldi soğuk su dedi sonra su ısıtmaya gitti. Bebişime sarıldım yawrum Yaa kötü annesi yüzündenüşümemiştir inşallah annem sıcak su getirdi yıkadım ama Ayakları falan buz gibiydi ne yapıcam ben yaaaa
Kayısı suyu içirmiyorlarmı canım sana ? 2 litreden fazla içmiştim benGaz cikmiyor. Lavman yaptilar hastanede gaz cikmiyor diye. Dunden beri gaz cikaramadim napicaz yaaa. Ne seseryanmis ne gazmis be
Benim oğlumun kakası bazen sarı genelde yeşil. Ben üşüttüm diye mi ki acaba ?Bnm de bebeğimin kakası sarı ve su gibi
Sırf anne sütü ile besleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?