- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
hanimlar biliyorum su an akliniza gelecek son sey bu olabilir ama nasil korunacaginiza karar verdinizmi?
emzirince dogum kontrol hapi olmuyor, olsada burdaki çok dusuk dozlu dakkaisni $a$irmamak laizm ben im gibi unutkan biriis için mayin tarlasi gibi bisey yani
spiral istiyorum ben ama dr umu ikna etmem lazim, adet olmadan takmak istemiyor, emzirierkende ben adet olamiyorum aylarca bunyem izin vermiyor herhalde
benim bi çozum bulmam lazim bu ise
Son anda soguduk aklimizdaki birkac isimden kaldik oyleSecim mi yapamiyonuz.hic mi yok.aklinizdakiler neydi
Benim de aklımdan o geçiyordu şimdi..@serefraz85 yazmamis bu gece. Hayrola
Dus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.
Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.
Çiçek gönderdide ne oldu düşüncesizin teki ben evde yalnızım o gezmede.
Çok sinirliyim.
jinekolgum adet olmadan takar ama vahide spiralle hamile kaldim diyor baksanaBen 26sina randevu aldım spiral taktiricam canım sizin oraların işleyişini bilemiyorum tabi..
Benim karnım da indi ama hissiz hala uyuşuk. Miyom operasyonu yüzünden mi acaba. Dr altı ay uyuşuk olur dedi.
bende sana ismi soracakldimSon anda soguduk aklimizdaki birkac isimden kaldik oyle
Anam benim ki daha doğmadan mide mi genişletiyor yani işimiz var hanımefendiyle desene :)
Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.
Saat dört oldu biz hala ayaktayız.
Kusma eşlik etti bugün birde.
Allah kimseyi sezeryana muhtaç etmesin. Ne kadar güzel geçerse geçsin ben ömrümde boyle berbat bisey görmedim..Gaz cikmiyor. Lavman yaptilar hastanede gaz cikmiyor diye. Dunden beri gaz cikaramadim napicaz yaaa. Ne seseryanmis ne gazmis be
jinekolgum adet olmadan takar ama vahide spiralle hamile kaldim diyor baksana
2. yaada 3. için olsa neysede 4. ye nasil risk alicam
yok tupleri baglatmam soz konusu deil onu dusunmem bileOnunki kaymış ama ekstrem bi durum. Zaten hiçbiri %100 etkili değil ki. Haa ama.tüplerini baglatabilirsin. Ama onun geri dönüşü yok diye biliyorum ben
Benim ki kaydı.ama annemler teyzemler hep kullandı hep memnunlardi.bunyedendir belki.sen de kullanmissin sorun olmamış.jinekolgum adet olmadan takar ama vahide spiralle hamile kaldim diyor baksana
2. yaada 3. için olsa neysede 4. ye nasil risk alicam
yok tupleri baglatmam soz konusu deil onu dusunmem bile
iste diger ilaçli spirali çok övüyor benim jinek;olgum, onunla hamile olan hiç gormedim diyor, ondan istiyorum ama onu adet olmadan takmaz , bakira gore kalin bu adetsiz yerlestiremem demisti daha once ..
İğneler de varmış ama aile planlaması konusunu okudum forumda da o da kilo aldiriyo yazıo kullananlaryok tupleri baglatmam soz konusu deil onu dusunmem bile
iste diger ilaçli spirali çok övüyor benim jinek;olgum, onunla hamile olan hiç gormedim diyor, ondan istiyorum ama onu adet olmadan takmaz , bakira gore kalin bu adetsiz yerlestiremem demisti daha once ..
çok duyyorum canim oyle kayan yalniz deilsin ki : )Benim ki kaydı.ama annemler teyzemler hep kullandı hep memnunlardi.bunyedendir belki.sen de kullanmissin sorun olmamış.
yok o igneden memnun alan hiç duymadim ben canim igne dusunmuyorumİğneler de varmış ama aile planlaması konusunu okudum forumda da o da kilo aldiriyo yazıo kullananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?