2015 Şubat Anneleri

Ben 26sina randevu aldım spiral taktiricam canım sizin oraların işleyişini bilemiyorum tabi..

Üzülme ="Tiramisu35, post: 39441203, member: 138509"]Canım Allah bozmasin Allah mutlulugunuzu birliginizi daim etsin çok duygulandim zaten duygusalim bu da üstüne tuzu biberi oldu.. Amin canım.. Allah eksikliklerini göstermesin..[/QUOTE]
Uzulme yazdiklarani kelimesi kelimesine yasiyorym herhaldeben cçok abartmisim kocami diyorum bazen . sen gibi yim. Hele benim ne aileden ne dosttan arkadaştan kimseden yuzum gulmedi varsa yoksa esimdi. Onu ana baba es sevgili abla abi akraba dost yani herşeyin yerine koydum ve bunun hic doğru olmadigini direkt yasadim. O sadece koca sadece.. Bunu idrak etmemiz ve beklentileri mize bu istikamette gen vurmamiz gerekiyor .

Dus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.

Ben de yapistirdim ama su geçirdi beceremedim mi nedir.. Sonra onida söktük iyice kurutup hametan krem duruyorum sürekli gerilmesin ve cabuk iyilessin diye.. Bandaj 3 gün durdu toplamda acik suan

Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.
Çiçek gönderdide ne oldu düşüncesizin teki ben evde yalnızım o gezmede.
Çok sinirliyim.

Durumun benim kadar kotu olamaz sanırım ben dun gece eşimle kavga ettim hic boyle kavgamiz olmamıştı.sanırım sorumluluklar agir geliyor ona simdi de sabahtan gitti yine ise kaçış olarak kullanıyor belki de işi. Ben herşeyi göğüslemek zorundayım bi yere kaçma gibi luksum yok 20 günlük lohusayim geceden beri ağlıyorum. Eşimi öyle çok seviyorum ki anlatamam ama ona ulasamadigimi hissediyorum sanki zaten biz hiçbir problemimizi konuşarak duzeltemedik ki eşim çok sakindir ama sinirlidir de sağa sola yumruk atar kavga ettiğimizde alır başını gider birkaç saat sonra gelir. Dun gece de gidecekti ben gondermedim Sonra da yuzumu mu görmek istemedi artık bilmiyorum gelmedi yanıma salonda yatmış.bütün gece midem bulandi bayilcakmisim gibi hissettim.korkumdan ışık açık uyumusum Bi uyur bi uyanık..
Ben sana demiştim di mi içim sıkılıyor diye iste çıktı sebebi.. 2 gün sonra doğum günüm ve ben boyle giricem yeni yaşıma.. Belki de ben çok abarttim eşimi.arkadaşım yok dostum yok, kardeşim yok,sulalem yok destekçi, babamı da yoksay o sadece kendini düşünür,eşime belki de çok görev yukledim,çok sıktım belki de onu bi tek hayatimda o varmış gibi,hayatımın merkezine aldım hep çok üstüne dustum,İsle ilgili ayni meslekteniz diye beraber çalışalım dedi itiraz etmedim,evlendik 1 ay sonra hamile kaldım hic gezme tozma şansımız olmadı.. Benim kendi yolumdan gideceğim bi Hayatim olmadı ki.hep onun tepesindeydim madem hayat arkadaşımız yol arkadaşımız beraber bu yollardan yuruyelim dedim.. Ama eşimin bu durumlardan sıkılacagi hic aklıma gelmedi.. Simdi yaş 27 3 tane de çocuğum var.. Neye gore duzenleyim hayatımı sen bana söyle, bu saatten sonra yeni bi iş Kurmak için mi cabalayacagim,cabalamasam ne yapacağım ortada 3 tane sabi var ben kendi ailem gibi olmak istemiyorum bu zamana kadar abaktilar büyüttüler ama ben tek çocuğum beni dımdızlak hayata saldılar. Ben çocuklarına birşeyler verebileyim ki çocuklarım da verdiklerimizin üstüne birşeyler katıp hayatlarına daha kolay devam etsinler istiyorum...
Off canım çok sıkkın negatif enerji yayıp sizi de karamsarlığa sürüklemek istemiyorum ama bugün ben boyle bi sabaha uyandım iste..[/QUOTE

Meselenin akşamda kaldığını düşün taşıma bu sabaha.git gide karamsarlığa sürükleme kendini.boyle lüksün yok Allahın 3emaneti var sende.biraz toparlaninca üstesinden gelirsin ilişkinizi toparlamanin

Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.
Saat dört oldu biz hala ayaktayız.
Kusma eşlik etti bugün birde.

Benim bebegim hep kusuyor. Ablası da öyleydi daha 1 günlükken başlıyorlar kusmaya.hatta bu kizim öyle kusuyor ki burnundan çıkıyor bazısı.günah valla kiyamam.Dr fazlasını kusuyordur diyor ama bebislere eziyet.. Gazını filan da alıyorum bazen o esnada kustugu da oluyor ama,yatirinca da hickirikla beraber çıkarıyor.. Napcaz bilmem.ablası 9 aylık olasıya kusmustu bakalım bu ne kadar sürecek.. İsin ilginç yani benim de midem kotu.. Gastrite devam.. Dayım da yıllarca çekti gastritten,sonra ülser oldu, en sonunda da midesi patladı ölümden döndü.. Olmasa bebis biraz büyüsün tekrar giderim gastrolojiye bi baksinlar.

Gaz cikmiyor. Lavman yaptilar hastanede gaz cikmiyor diye. Dunden beri gaz cikaramadim napicaz yaaa. Ne seseryanmis ne gazmis be
Allah kimseyi sezeryana muhtaç etmesin. Ne kadar güzel geçerse geçsin ben ömrümde boyle berbat bisey görmedim..
İlk günler agri kesici iğnelerin etkisiyle pek anlamadim 2 gündür agliyorum psikolojik bozuldu hep boyle kalacakmisim gibi hisseder oldum. Yatmak ayri eziyet kalkarken ayri eziyet.. Sirt agrisi nasil perişan eder bu kadar bir insani.. Offf RAbbim yardim et.

Bunu yaşamaktansa boyle geçirdiğim 5 gün için bir çocuk dogurmayi tercih ederdim.

jinekolgum adet olmadan takar ama vahide spiralle hamile kaldim diyor baksana
2. yaada 3. için olsa neysede 4. ye nasil risk alicam

Onunki kaymış ama ekstrem bi durum. Zaten hiçbiri %100 etkili değil ki. Haa ama.tüplerini baglatabilirsin. Ama onun geri dönüşü yok diye biliyorum ben

Onunki kaymış ama ekstrem bi durum. Zaten hiçbiri %100 etkili değil ki. Haa ama.tüplerini baglatabilirsin. Ama onun geri dönüşü yok diye biliyorum ben
yok tupleri baglatmam soz konusu deil onu dusunmem bile
iste diger ilaçli spirali çok övüyor benim jinek;olgum, onunla hamile olan hiç gormedim diyor, ondan istiyorum ama onu adet olmadan takmaz , bakira gore kalin bu adetsiz yerlestiremem demisti daha once ..

jinekolgum adet olmadan takar ama vahide spiralle hamile kaldim diyor baksana
2. yaada 3. için olsa neysede 4. ye nasil risk alicam
Benim ki kaydı.ama annemler teyzemler hep kullandı hep memnunlardi.bunyedendir belki.sen de kullanmissin sorun olmamış.

İlacli olani da varmış demek ben bilmiyorum hic canım ilk defa deneyecez bakalım artık 4. De olursa benimki hic eve gelmez herhalde. Saka bi tarafı bu kadar önleme rağmen bebis olursa yiyecek ekmeği içecek suyu varmış demek ki napalim biz de 4 cocuklu oluruz. Seni bilmem ama eğer hayati bi tehlike yoksa ben hic bebek aldırma taraftarı değilim. Herseyde vardır bi hayr bak benim bu 3. Hamilelikte üstüne adet gormusum bebek 8 haftalikti biz fark ettiğimizde. Sağlıkla buyusunler inş..

İğneler de varmış ama aile planlaması konusunu okudum forumda da o da kilo aldiriyo yazıo kullananlar

Benim ki kaydı.ama annemler teyzemler hep kullandı hep memnunlardi.bunyedendir belki.sen de kullanmissin sorun olmamış.
çok duyyorum canim oyle kayan yalniz deilsin ki : )
adet olana kaadr 1 sene falan idare edeyim ozaman bakirla, adet oluncada gidip hormonluyyu takdiriyim en iyiis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…