2015 Şubat Anneleri

Ayy öyle açılması için yapılacak bişey varsa bende yapayım yahu

Yok o kadına ilk başta üç ay dediği için göndermemi istemiyor. Ayıp olur diye. Sanki ilk başta söz verdi.
Kadınla neden anlaşamıyorsunuz.camları açma de. Temizlik yapıyorsa bir saatte yapsın sonra sen çık odadan.
Ütü yapsın boş kalınca ve o gün pişireceği şeyleri yazıp ver.
Yani ona ne istediğini söylemen işten çıkarmandan hayırlı olur.
Bencede çıkarma eşin haklı.
Eğer öyle konuştuysa şimdi çıkarmak olmaz

Sadece mutfak için konuştuk diğer işleri yaptıramam ki. Mutfakta da annemi esir alıyor habire ona soruyor. Sorma dedim bildiğini yap dedim liste yazıp verdim ama olmadı canım. En sinir olduğum şey de anneniz böyle dedi eşiniz böyle dedi gibi muhabbetler yapması. Ayrıca yapılan yemekler de maalesef bizim damak tadımıza uymadı.

Yalnızım canım. Banyo falan yalnız yaptırmadım hiç ama hava biraz daha iyi olsa onu da yaptırırım.
Zorlanmıyorum pek.
Yalnız daha iyi oluyor. Kendine güvenin geliyor,biraz yoruluyorrsun ama daha huzurlu oluyorsun.
İnsan bebekle ilgili lafa gelemiyor hiç.
Bebeğin doğduğu gün narkozun etkisi ile bebeği emzirirken kolunun biri sıkışmış morarmıştı.kuzenim gördü düZeltti.
Geçen şaka yaparak bana dedi yetişmesem çocuğun kolu gidecekti .
Şaka yaptı ve ona asla alınma. Ama dediği bir gücüme gitti. Gözlerim doldu sanki kötü bir anneymişim.gibi hissettim.
Demem.o ki kimse olmasın kimse konuşmasın ohh miss.
ÇOk ihtiyaç olunca gelsinler.

Kocis bana evin manzarasıni yolladı sabah içim gitti neyseki haftasonu artık kavuscam yuvama
Gel artık canım sende.
Sanki burda iken bize daha yakınsın.
Ben bile özledim.kocan ne yapsın
Süpermiş.
Boğazda mı oturuyorsun nedir?
Bugün bebek hiç durmadı.uslu günü olsaydı çıkıp karda dolaşacaktım.

Evet hatta doktor hemoroid kremleri vermis bana. Normal dogumun getirdigi bir durum heralde. Yoktu oyle bir problemim.
Bende de oldu.krem istedim vermedi

Doğumda. Sonra geçer mi dedim
Kalıcı dedi
Operasyon gerekiyormuş

Anladım canım.
O zaman kırılmayacağı bir şey söyle
Annemle eskişehire gideceğim falan de.
Herkesin damak tadı bir olmuyor.
Benim eşim annemin yemeklerini yemiyor.
Bizde k.fasulyeye mutlaka et koyulur ama onlara çok garip geliyor.
Sizde z.yağlı hafif şeyler seviyorsunuz sanırıM.
Bana k.validenin yemekleri garip geldi.
ÇoRbalar su komuyor katı yemekler yağ.
Biz margarin yemeyiz kadın her şeye margarin koyuyor.
Böö

Valla bana kalsa bikaç hafta önce dönecektim de annem bırakmıyor..ona göre nisana kdr durmaliymisim :) orta yolu bulduk 40 ı çıkana kdr durmam konusunda ikna oldu :) kocis cuma gece geliyor ptesi dönüyor o varken zaman hiphizli geçiyor yokken Asır gibi dışarı çıkılcak bi hava yokmuş cnm ya boşuna sıkma canını.. yollar çok kotuymus kaya kaya gitmiş Eve eşim..ben de baharı iple çekiyorum eylülu atsak pusetine o sahil senin bu sahil bnm dolassak isistiyorum..nerdeyse 1.5 aydır evden cikmadim sayılır geçen 14 Şubat diye annem bi çıkın başbaşa kalin eylule bakarım ben dedi de arabada radyo dinlemeyi bile özlemişim..ama aklım kizda kaldı 1 saate geri döndük o bile iyi geldi..bizim ev beykozda ya görüyor boğazı etrafı da hep böyle cam ağacı falan..o manzaradan sonra ankaranın soğuk manzarası lohusa depresyonumu iyice deprestiriyor..ctesi olsun istiyorim artık yuvam burnumda tutuyor :)

Sorma birde başkası yapsa neyse annem diyor senin sütün yetmiyor ha bire ha bire ya dedim ki doktor bile dediki sütün olması psikolojik bişey yok derseniz yok olur bunu söledim bi sizin mi psikolojiniz var diyor çıkmadan hastanedeki hemşireler bilgi vermişti şunu şöyle bunu böyle yapın diye onları anlatıyorum önceden hiç bilmiyorduk böyle şeyler çocukları büyüttük diyorlar kafayı yedim

Kızlar bu cuma 40.haftam doluyor Dr Pazartesi gel suni sancıyla deneyelim demişti şimdi eşimle konuşurken çok bilmiş eşim demez mi biz Pazartesi değil haftaya cuma gidelim cuma mübarek gün o zaman daha hayırlı olur diye. Bide demez mi önce suni sancıyı dener olmazsa Sezeryana döner diye ayy nasıl sinir oldum üstelik bebeğimin 4 kilo üstünde doğma ihtimali de vat Dr zaten 4 kilo üstüne normal yapamam omuzları çıkarırken sinir kopması olur bende o sorumluluğu alamam demişti. Eşime bunu hatırlatıyorum 4 kilo ile 4300 arasında ne fark olacak,ben senin çatının geniş olduğunu düşünüyorum falan diyor acayip sinirim bozuldu sanki o doğuracak ya!

Bendeki eski kadında aynı oyleydım ya, cok benzer yanımız var senınle . Bize iş göstermeye gerek kalmayan biri lazım . Bnm şimdi gelen öyle. Darısı senin basına arkadasım

Abla kars ekspresle geliyor galiba.
Doğumdan önce.gelecekti çünkü hala gelemedi.
sizin ablalar benim teyzelere benziyor sankim
arada çikiyodur oyleleri, normalde abla kizkardes daha farkli bi baglilik dugu deilmi ? bilmedigim vede hep istedigim bisey oldugul için soruyorum

yani ben bosunami uzuluyorum kizim tek kaldi diye ? :)

Evet hatta doktor hemoroid kremleri vermis bana. Normal dogumun getirdigi bir durum heralde. Yoktu oyle bir problemim.
bende ikisindede oldu hemprpoiod, ikinmakdan oluyodur herhalde bilmiyorumki
zaamnla kendiliginden duzeliyor ama bi 6 ay falan çekiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…