Evet hatta doktor hemoroid kremleri vermis bana. Normal dogumun getirdigi bir durum heralde. Yoktu oyle bir problemim.bende hemoroid oluyor canim dogumdan sonra
kabizlikla birbirlerine kanka olup gidiyolar iste : ))
Ayy öyle açılması için yapılacak bişey varsa bende yapayım yahurahim 1 cm açilmis canim
aslinda hiç bi anlami yok bence :) bende 2 hafta once 1 cm açiklik vardi hala dogurmadim bak,10 cm olunca bebek çikacak
açikligin ilerlemesi lazim ama nasil deme bende bilmiyorum, bilsem kendimi açarim :)))))))))))
bu aralar her gun mutlaka en az yarim saaat yurumeye çaliisiyorum extradan
Kadınla neden anlaşamıyorsunuz.camları açma de. Temizlik yapıyorsa bir saatte yapsın sonra sen çık odadan.Yok o kadına ilk başta üç ay dediği için göndermemi istemiyor. Ayıp olur diye. Sanki ilk başta söz verdi.
Mutlu yıllar cnm bebeğin ve kocişinle inşAllah . Bu arada yardımcının faydası olmadı mı bende almak istiyorum
Kadınla neden anlaşamıyorsunuz.camları açma de. Temizlik yapıyorsa bir saatte yapsın sonra sen çık odadan.
Ütü yapsın boş kalınca ve o gün pişireceği şeyleri yazıp ver.
Yani ona ne istediğini söylemen işten çıkarmandan hayırlı olur.
Bencede çıkarma eşin haklı.
Eğer öyle konuştuysa şimdi çıkarmak olmaz
Yalnızım canım. Banyo falan yalnız yaptırmadım hiç ama hava biraz daha iyi olsa onu da yaptırırım.Cnm sen şimdi yslnız mısın? Yalnızsan fırsat buluyor musun kafa çıkarmayaBenim annem var ama iki hafta sonra yalnızız bi yandan napıcam diye düşünüyorum bi yandan anne babayla bile uzun süre aynı evde olmuyor daralllllldımmm birde hep sütün yetmiyor muhabbeti ((
Gel artık canım sende.Kocis bana evin manzarasıni yolladı sabah içim gitti neyseki haftasonu artık kavuscam yuvama
Bende de oldu.krem istedim vermediEvet hatta doktor hemoroid kremleri vermis bana. Normal dogumun getirdigi bir durum heralde. Yoktu oyle bir problemim.
Anladım canım.Sadece mutfak için konuştuk diğer işleri yaptıramam ki. Mutfakta da annemi esir alıyor habire ona soruyor. Sorma dedim bildiğini yap dedim liste yazıp verdim ama olmadı canım. En sinir olduğum şey de anneniz böyle dedi eşiniz böyle dedi gibi muhabbetler yapması. Ayrıca yapılan yemekler de maalesef bizim damak tadımıza uymadı.
Bizim ilk sayfamiza baktım kimler var diye ordan gördüm çünkü bayag aktifti odaAsır geçti.üstünden nerden aklına geldi şimdi.
Valla bana kalsa bikaç hafta önce dönecektim de annem bırakmıyor..ona göre nisana kdr durmaliymisim :) orta yolu bulduk 40 ı çıkana kdr durmam konusunda ikna oldu :) kocis cuma gece geliyor ptesi dönüyor o varken zaman hiphizli geçiyor yokken Asır gibiGel artık canım sende.
Sanki burda iken bize daha yakınsın.
Ben bile özledim.kocan ne yapsın
Süpermiş.
Boğazda mı oturuyorsun nedir?
Bugün bebek hiç durmadı.uslu günü olsaydı çıkıp karda dolaşacaktım.
Sorma birde başkası yapsa neyse annem diyor senin sütün yetmiyor ha bire ha bire ya dedim ki doktor bile dediki sütün olması psikolojik bişey yok derseniz yok olur bunu söledim bi sizin mi psikolojiniz var diyorYalnızım canım. Banyo falan yalnız yaptırmadım hiç ama hava biraz daha iyi olsa onu da yaptırırım.
Zorlanmıyorum pek.
Yalnız daha iyi oluyor. Kendine güvenin geliyor,biraz yoruluyorrsun ama daha huzurlu oluyorsun.
İnsan bebekle ilgili lafa gelemiyor hiç.
Bebeğin doğduğu gün narkozun etkisi ile bebeği emzirirken kolunun biri sıkışmış morarmıştı.kuzenim gördü düZeltti.
Geçen şaka yaparak bana dedi yetişmesem çocuğun kolu gidecekti .
Şaka yaptı ve ona asla alınma. Ama dediği bir gücüme gitti. Gözlerim doldu sanki kötü bir anneymişim.gibi hissettim.
Demem.o ki kimse olmasın kimse konuşmasın ohh miss.
ÇOk ihtiyaç olunca gelsinler.
Bendeki eski kadında aynı oyleydım ya, cok benzer yanımız var senınle . Bize iş göstermeye gerek kalmayan biri lazım . Bnm şimdi gelen öyle. Darısı senin basına arkadasımEskişehir'den Ankara'ya gelicek. Her saat tren var. Bakıcı dediğin şu yemek yapan kadın di mi? Cumaya kadar gelicek sonrasında tamam dicez. Saatin üç olmSını iple çekiyorum üçte gidiyor sonrasında ben odadan çıkabiliyorum.
Ayni hastanedeydik bana ilaci yazdilar kullan dediler. Hemoroid kremi oldugunu sonradan anladim. Ilgincmus sana vermemeleri.Bende de oldu.krem istedim vermedi
Doğumda. Sonra geçer mi dedim
Kalıcı dedi
Operasyon gerekiyormuş
sizin ablalar benim teyzelere benziyor sankimAbla kars ekspresle geliyor galiba.
Doğumdan önce.gelecekti çünkü hala gelemedi.
dogumda direk yapilmiyormu canim ?İyi akşamlar kızlar.bebeğine işitme testi yaptıran var mı?
bende ikisindede oldu hemprpoiod, ikinmakdan oluyodur herhalde bilmiyorumkiEvet hatta doktor hemoroid kremleri vermis bana. Normal dogumun getirdigi bir durum heralde. Yoktu oyle bir problemim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?