2015 Şubat Anneleri

Ne güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var :KK43:

Canım sakin ol ilk önce... Benim de hiç sütüm yoktu. Ben incir kürü, humana steel, dereotu, bi de malt tableti aliyorum hergün. Arada mama vermek durumunda kalsam da sütüm arttı sükür. Bunları bi dene istersen..

Dikiş ağrısı mı? Dikişler bende hala acı yapıyo... Ama onun dışında başka bi ağrı yok sükür...
Dikiş canım ama genel olarakta vajinal bi Ağrı var jel verdi birde doktor onunla yıkıyorum ama yine de ağrıyor

Ne güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var :KK43:

Canım sakin ol ilk önce... Benim de hiç sütüm yoktu. Ben incir kürü, humana steel, dereotu, bi de malt tableti aliyorum hergün. Arada mama vermek durumunda kalsam da sütüm arttı sükür. Bunları bi dene istersen..

Dikiş ağrısı mı? Dikişler bende hala acı yapıyo... Ama onun dışında başka bi ağrı yok sükür...
Saol hayatım denicem mutlaka saol , maşallaj senin sütüne de Allah daha bol bol versin :)

kotu dusunme canim,iyi dusunelim iyiseyler guzel seyler olsun
bana 2 martdan once mudahale edilmeyecek beebegin kilosu umurlarinda deil , 40 haftamda imzamdaki tarihde doluyor ..
kocan odunluk yapiyor o ayri konuda sen sakin ol, herseyin en kotuusnu dusunme daha çok strese sokacak seni ..
Strese girdim zaten bi saattir yavrum karnımda tekme üstüne tekme atıp duruyor bengerilince o da gerildi yani hayırlısıyla bi gelse artık diyorum ama ne sancı var ne başka bişey :(

Doğumda kaç dikiş atılıyor kızlar ? Normal doğum da yani

7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?:mad:

Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.

Sizinkiler nasil sezeryan olan kizlar ?

Canım bnm emzirme danismanim bi çay tarifi verdi sütü artıran..Tüm annelerden olumlu donuş aldım dedi yazayim tarifini dene istersen..
anason tohumu
Rezene tohumu
siyah kimyon tohumu
dereotu
Mercan kosk
Melisa
Tohumların hepsinden eşit miktarda (1 tatlı kaşığı,1 yemek kaşığı nasıl istersen) sarımsak ezer gibi eziyorz..yine otlardan da aynı miktar koyup bu karisimdan 1 tatlı kasigini 1 bardak suda Nescafe yapar gibi kayrıştıriyorz 10 dk demliyoruz..günde 2-3 bardak içebilirsin dedi 3 den fazlası ishal yapabilirmis
Cok teşekkür ederim üşenmemiş o kdr şeyi yazmışsın saol

Vallahi doğumdan sonra evde yalnız olmak gibisi yok bütün işi yapıyorsun bebeğe bakıyorsun çok yoruluyorsun ama bunun bir önemi yok huzur süt fazlasıyla oluyor.Lohusa depresyonu desen hiç yok.İyi ki eşimle böyle bir karar alıp uyguladık herkese tavsiye edilir :/ ben de normal doğum yaptım kabız olmadım dikiş ağrım yok-gerçi 2 dikiş- bunlar bile evdeki durumlarla alakalı diye düşünüyorum. İnsan anne olunca her şeyi yapabiliyor :)

Ah ah bide milletin "aa emzir emzirdikce sut cogalacak" demesinden nefret ediyorum sanki ben isteyerek bebegimi emzirmiyorum
Yüzlerde ekşi bi ifade ; sütün var mı şeklinde bi soru. Bi tanesini tersledim sen moral bozmaya mı geldin die. sen de tersle o zmn ilişmiyorlar daha.

7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?:mad:

Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.

11 mii süper :) ben de toplamda 5 verdim süt olsun die ye ye psikolojisi ile . 3 kaldı zaten o da gider inş üzerine eklemem :)

Yüzlerde ekşi bi ifade ; sütün var mı şeklinde bi soru. Bi tanesini tersledim sen moral bozmaya mı geldin die. sen de tersle o zmn ilişmiyorlar daha.
Herkese ayri ayri anlat ay anlatmak bisi degil anlamiyolarda israrla kendi dediklerini dinletmek istiyolar...

Kizlaarrr :KK19: telefondan giriyorum tek tek alıntı yapamiyorum.doğum günümü kutlayan herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki varsiniz.hepimiz mutlu olalım inş. Sevdiklerimizle çoluk çocuğunuzla,insanin en büyük mutluluğu ailesi yuvası bence,bilmiyorum benim anne babamın sorunlu bi evliliği vardı huzur mutluluk nedir bilmedkk çoğu zaman.simdi kendim evlenip yuva kurunca anladım herşeyi. Rabbim eslerimizi başımızdan eksik etmesin yavrularimizla beraber mutlu bi hayat surelim inş...

Yazılarımi okuyanlar olmuştur artik topic eskisi gibi hareketli değil tabi,birkaç gün önce eşimle kavga etmiştik dünyam kararmıştı resmen,su an nispeten iyiyiz,eşimin aksam yorgun ama guleryuzle kapıyı çalmasını,evimize bi somun ekmek getirisini,Aksamlari ictigimiz çayın tadını,beraber izlediğimiz dizileri filmleri izlerken aldığım hazzı hiçbir şeye değişmem :KK36:

yeni yaşına mutlu ve moralli girmene çok sevindim.işallah daha da güzelleşir dünyanızda herşey.nice yıllara ailenle hep beraber inşaallah

Canım benim çok teşekkür ederim hep birlikte mutlu senelere inşallah.

nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara ailenle hep beraber inşallah

Kızlar valla çocuk olunca zor oluyormuş girmesi bişey soracağım daha önce normal doğum yapmış olanlara afedersiniz benim alt takım sanki dağılmış :-) zonkluyor sanki ne zaman geçer bu ağrılar antibiyotik ve Ağrı kesicim var ama kesmiyor ne yapabilirim ?
Yarın doktora sorucam cnm bana sadece ağrı kesici verdiydi. Yazarım sana

Ne sancısı kız benim de giriyor arada adet sancısı gibi yada bıçak batıyormuş gibi o açılma sancısı mı oluyor ki
evet adet sancisi canim
açilma yapip yapmadigini bilmiyorumki, sertlesmede lazim
e birakda açilalim 40 haftalik olduk yaws :))))) dahami açilmiycaz

valla ben dogurmak istiyorum
ananas mi yesemki : ))) oda dislerimi mahveder hiç sevmem, midemi de esk$itir oyyyyyyy

Biz nerede hata yaptık ya da yapıyoruz sence ?
sizi okudukca aklima yaziuorum bahanem ne olursa olsn kardeslerimi yalniz birakmayayim diye. Hep yardimima geldiler cunku. Simdi oglumla teyzesi ilgileniyor surekli.

6 kilo fln gitmis benden. Gobek duruyor 6 aylik gibi. Dikisleri bulmak.icin kaldirmak gerekiyor dedigin gibi. Igrenc

Back
X