2015 Şubat Anneleri

Kizlar yenidogan sünneti yaptiran var mi. Biz bu hafta yaptırmayı düşünüyoruz kiyamaam aglicak
Biz de yaptircaz ama cçok korkuyorum emin ellerde olmazsa diye..annmde israr edip duruyor yaptirin biran önce de gidelim diye. Ben ne derdindeyim o ne
meme başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değil ne yapabilirim ki başka?
Benimde siddetle yara oldu ayva cekirdegini az cik suda bekletip jel lesince surdum ve tamamen kuruyana kadar acikta biraktim.. Bu derdin en buyuk sifasi hava almasi.. Bide surekli kendi sutumu surup kurutup oyle kapattim 2 gunde acisi da gecti yarasida

60 Cc olduğunu sağınca mı anladın canım. Ben de pompa aldım ama açamadım dün bugün açıp sağarım umarım. Emzirdiktrn sonra mı sağılıyor yoksa gunde bir mi sağılıyor?
Evet canım sağınca anladım. Ben 3-4 saatte bir sağıyorum. Süt olmasa bile kanallar iyice açılsın diye.

Canım ilk kızımdada biberonla verdim bunada biberonla veriyorum. Hemşire biberın kullanma çay kaşığıyla ver dedi ama demekle olmuyo:) ilk kızım 2,5 ay emdi. Sütüm gitti o yüzden ememedi çocuğum. Moral çok önemli

60 cc sut kac dakikada sagiyorsun cnm ben 10 dk anca 20 cc gelio ya benim sutum cok az demekki 20cc sut en fazla 40 cc mama yiyo benimkisi
Canım özellikle sabah kalktığımda göğüsler dolu olduğu için 10 dk sağmış oluyorum. Ama gün içinde 30cc falan çıkıyo, onu içirip arkası dan mama veriyorum. Birde kendi göğsümde bişey keşfettim. Sol göğsümü sağıyorum bitiyo, sağ göğsümü sağıyorum. Sonra tekrar sola geçiyorum bi 3-4 dk boş boş çekiyo makine. Sonra elimle sağdan soldan masaj yapıyorum süt gelmeye başlıyo baya bi çıkıyo yine. Sonra diğer göğüs ynı işlem.

Canım kv kendi canı kesinlikle ilgisi daha farklı olur. Ama bu fark ikerleyen zamanda seni üzebilir. Şımarabilir, çok fazla babaanneci olabilir. Sonuçta kıyamayıp her istediğini yapıyor anneanne babaanne. Kendi kızomdan biliyorum. Doğumdan sonra 1 hafta benim annem 15 gün kv kaldı yanımda, kızımdaki huy değişimini anlatamam. Ki benimkiler eline kraker verseler bana sorarlar.

Ben cocuk cerrahina yaptiricam....

Kızlar biz bugün 6 günlük olduk ilk 3 gün annem kaldı benle ama çalıştığı için gitti kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz geceleri kalıyım dedi bende yok ihtiyç olursa çağırıım dedim ama geceleri bebek ıkkk mıkk ettikce aklım ond uyuyamıyorum uyursam bişi olcak diye korkuyorum gündüzleride uyumuyorum nolcak böle napcam ben

Yok cnm ya bizimki pek bi minnak ultrasonda bir gün önce 3.330 gr çıktı bi doğdu 2.830 48 cm boy şok oldum ultrasonda bu kadarmı fark eder

Slm arkdaslar BCG asisini yaptirdinizmi ? Bana hemsirem hemen yapalim ne kadar erken o kadar iyi dedi..sanirim haftaya yaptiricam insaAllah..yarin 3haftalik oluykruz hayirlisyla insaAllah

Ayy canim cidden gectimi cok sevindim hemen bende yapayim bu tavsiyelerini. Her emzirmeden sonra mi havalandirip kuruttun meme uclarini?

Benim ablam yaptırdı çok memnun temizlik açısından da çok rahat etti

Öff be Allah tüm annelere kolaylık versin isyan etmiyorum ama afedersiniz ne meme kaldı ne alt taraf hanımefendi memeleri sömürdü alt takım dağıldı
Doktoru Aradım sen ayakta çok mu kaldın dedi dikişlerim bu Yüzden o kadar ağrıyormuş e doktora diyemedim ki Yanımda kimse yok çocuğuma da kendimde ben bakıyorum nasıl yatayım diye inşallah çabuk geçer zira ayakta durunca zonkluyor wc ye girince acıyor :-(

Ayy canim cidden gectimi cok sevindim hemen bende yapayim bu tavsiyelerini. Her emzirmeden sonra mi havalandirip kuruttun meme uclarini?
Canim ben ilk cocugumda kremler falan kullandim gr fayda etmedi. O zamanda tek derman kendi sutumu şurup kurutmakta havalandırmakta olmuştu. Simdi de öyle ...her emzirmeden sonra kendi sütunu sur 1 saat falan acikta dursun imkan varsa tamamen kuruşun bir sonraki sefere o hazirladigin ayva çekirdeği jelinden sur oda iyice kuruşun. Sürekli hava alsin meme uclari. Nemli kaldikca geçmeyecek cunku
Benim ablam yaptırdı çok memnun temizlik açısından da çok rahat etti
sunnetle temizligin ne alakasi var ki anlamadim ben .

E="sher111, post: 39504376, member: 626966"]Biz dün yaptirdik[/QUOTE]

Nasil geçti gece. Ben çok korkuyorum . neye dikkat etmek gerek

ya bu normal doguranlardan nerdeyse dikislerdencekmeyen kalmadi. Niye bu kadar agriniz oldu sizin anlamadim.. Ben hic anlamadim acisini sancisini... Heleki dikisimin biri atmisken bile .. Sezo olanlarda cok cekti.. ben dahil ki kac gundur bulasiktan elimi cekemiyorum annem saolsun sonrada gece boyu karnimin ico aciyor .. 1 haftaligim daha.. Subat annelerinde dogumu ve sonrasi mukemmel gecen yok gibi

E="sher111, post: 39504376, member: 626966"]Biz dün yaptirdik

Nasil geçti gece. Ben çok korkuyorum . neye dikkat etmek gerek[/QUOTE]
Korktuğu kadar kötü geçmedi.bi iğne vururken ağladı bide sünnetten bi saat sonra uyuşukluk geçince başladı ağlamaya daha sonra sustu.zaten Dr agri kesici veriyo bi kasik verdim rahat etti

Canım normalde atılan kesi acımıyor yukarısı iki Dikiş var tam idrar yerine denk geliyo yırtılmış doğum sırasında orası çok acıyor hiç yatmadım doğumdan beri dinlenmediğim için geçmemiş öle dedi Dr 8. Gün bugün kolay bi doğum oldu ama bu kadar acı çekeceğimi bilmiyodum nâsı geçecek fikrim yok bebek için oturmak zorunda kalıyorum çok acıyo

benimki de öyle oldu bana da baya şaşırdılar neyse çok şükür ki normal yaptım iyi ki sezerjan olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…