2015 Şubat Anneleri

Kızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz

bende normalim 15 gün oldu ve allaha şükür ki iyim dikişime rağmen ha ağrı yok ama uzun sürede ayakta kaladiğim zaman bir çekişme olıyor okadar ve ben evde kızıma tek bakıyorum pazar gününden beri ben şükür ediyorum kı sezo olmadim onları görnce ben çoook ıyım arti ben sadece 2 gün yatım oda zorla yatırdılar

Kızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz

Agliycak kadar yıpratma kendini sakin.normal bi şey bu.çoğunda oluyor.ilk bebeğimde oldu.17ile aldılar.3 gün kaldık.11 le taburcu ettiler.uyandırıp emzirmeyi beceremedim.emseydi daha hızlı atardı.senin ki daha düşük.inşallah bi gece de cikar.

Sıkma canını tatlım bizim değer 16 ya çıkmıştı 24 saat fototerapi aldı ertesi gün çıktık çok şükür sizde yrna cikarsiniz inşallah geçmiş olsun..ben çok yipratmistim kendimi sen yıpratma

Selam kizlar,

Oglum ilk yaramazligini yapti :) 2 gundur dogru duzgun kaka yapmamisti. Degistirelim diye bezini actik kaka yapmaya basladi, hemen bezle kapattik. Sonra bitti. Temiz bezi koyarken tekrar bi yapti ne ust bas ne koltuk ne hali kaldi normalde deli olurdum ama 2 gunden sonra nasil mutlu oldum o kakaya :)

Kızlar silikon başlıkla emziren varmı..bnm memişlerin ucu yeni çıkmaya başladı 21 günlük olduk ama hala normal memeyi tutmadı..silikon başlıkla emziriyorum

hanimlar sizi okuyunca korku filmi seyretmis gibi oluyorum yada senaryosu okumus gibi ..

e ben ne halt edicem simdi dogumdan sonra ?
oncekilerde de yalnizdim ama zorluk yasamdim ki boyle
bu sefer yasarsam napîcam : ( piyango banada çikarsa ya (
dikisler, aciyan gogusler, olmayan sutler, bunlarin ustune ikide çocuk , off anamm offf
yarin ve cuma gunu en iyisi ben 1 er saaat yuruyum , zor dogum ve sonrasini kaldiramam,çocuklar bitlenir bende kurtlanirim valla : (((

Allah yar ve yardımcın olsun Maral, ben bir çocuğa bakamıyorum k.v olmasa bitiğim.

Allah yardımcın olsun

Öyle oluyorlar genelde :)

oglum 2-3 aylik ancaydi,kizimda 22 aylik iste aralari 19 ay zaten ..
bi sabah kalkdim ishalim , oyle bi karin agrisi varki bende içimi parçaliyolar,wc de kovayla duruyorum bulantidan kusarsam diye ..
esime dedim nolur gitme bugun ise , biraz toparlayim en azindan , birakma beni diye yalvardim ..
saçmalama diye guldu bana, kalkdi gitti ise .. o kadar gucume gittiki onu yok saydim,etkisiz eleman gordum kizmadim bile , giitigine deil hastaligima çaresizligime agladim ..
butun gun yattim , kizim bi tarafimda oglum bi tarafimda
uyandikça oglani emzirdim ben yatinca onlarda kalkmadi yatkdan, uyuduk uyandik geri uyuduk butun gun , o gunu yasadiklarimi olsemde unutmam,4.5 sene oldu ..

bu sefer yataga baglasam yine yatmaaz evdeki çocuklar
Allahim nolur sen yardim et, beni kimseye muhtaç etme ..

Merak etme yav.
Bende dikişliyim.daha bir gün oturmadım.
Hastaneden geldim sonraki.gün başladum.gündüz hem çalışıp hem çocuk bakmaya.
Gece sabaha kadar koridorda bebek gezdiriyorum yinede sabahın köründe kalktım kahvaltımı kendim hazırladım
Bize.bir şey Olmaz
Tütütütü maşallah

Burdaymis yahu ne yaptın seher varmı bi gelişme
Bugün NST ye gittim bebiş dün de gelmeyince sancılar 40 ı geçmiyo pazartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler yalnız ben daha önce sancım gelsin kendi sancımla doğuma gideyim istiyorum Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…