ama niyeki ?Allah yar ve yardımcın olsun Maral, ben bir çocuğa bakamıyorum k.v olmasa bitiğim.
Dua edeceğim sana Maral...oglum 2-3 aylik ancaydi,kizimda 22 aylik iste aralari 19 ay zaten ..
bi sabah kalkdim ishalim , oyle bi karin agrisi varki bende içimi parçaliyolar,wc de kovayla duruyorum bulantidan kusarsam diye ..
esime dedim nolur gitme bugun ise , biraz toparlayim en azindan , birakma beni diye yalvardim ..
saçmalama diye guldu bana, kalkdi gitti ise .. o kadar gucume gittiki onu yok saydim,etkisiz eleman gordum kizmadim bile , giitigine deil hastaligima çaresizligime agladim ..
butun gun yattim , kizim bi tarafimda oglum bi tarafimda
uyandikça oglani emzirdim ben yatinca onlarda kalkmadi yatkdan, uyuduk uyandik geri uyuduk butun gun , o gunu yasadiklarimi olsemde unutmam,4.5 sene oldu ..
bu sefer yataga baglasam yine yatmaaz evdeki çocuklar
Allahim nolur sen yardim et, beni kimseye muhtaç etme ..
Canım bnm ya sen herseyın üstesinden gelirsin eminim boyle seyler düşünme şimdi..allah dağına göre kar verir..inşallah seni yormucak bi bebis geliyor iyi düşün iyi olsunoglum 2-3 aylik ancaydi,kizimda 22 aylik iste aralari 19 ay zaten ..
bi sabah kalkdim ishalim , oyle bi karin agrisi varki bende içimi parçaliyolar,wc de kovayla duruyorum bulantidan kusarsam diye ..
esime dedim nolur gitme bugun ise , biraz toparlayim en azindan , birakma beni diye yalvardim ..
saçmalama diye guldu bana, kalkdi gitti ise .. o kadar gucume gittiki onu yok saydim,etkisiz eleman gordum kizmadim bile , giitigine deil hastaligima çaresizligime agladim ..
uyandikça oglani emzirdim ben yatinca onlarda kalkmadi yatkdan, uyuduk uyandik geri uyuduk butun gun , o gunu yasadiklarimi olsemde unutmam,4.5 sene oldu ..
maasallahh masallahhhh :))Merak etme yav.
Bende dikişliyim.daha bir gün oturmadım.
Hastaneden geldim sonraki.gün başladum.gündüz hem çalışıp hem çocuk bakmaya.
Gece sabaha kadar koridorda bebek gezdiriyorum yinede sabahın köründe kalktım kahvaltımı kendim hazırladım
Bize.bir şey Olmaz
Tütütütü maşallah
Anam anam canavar benimki durmuyor ağlıyor.. Iki saatte bir Uyanıyor Çığlık çığlığa hep kucak istiyor, hep onunla konuşulmasını istiyor...ama cok tatlıki....ama niyeki ?
yeni dogan çocugun ne zorlugu var ?
hep uyur zaten yeni dogan çocuk
benim çocuklardami bi gariplik var acabaa :)))
Dökülme lüksü olmayanlar dökülmüyor metak etme.maasallahh masallahhhh :))
yaws bu sayfadakiler dökülüyor hep esoba :))
bende dokulursem ya diye korkmaya absladim valla :)
insallah canimCanım bnm ya sen herseyın üstesinden gelirsin eminim boyle seyler düşünme şimdi..allah dağına göre kar verir..inşallah seni yormucak bi bebis geliyor iyi düşün iyi olsun
aaa bak onda haklsin iste,ne dokulme ne nazlanma luksum yok benim hiç olmadi,guçlu olamsam bile oyle drumak zorundayim , ben diyorum ya size lohusalik ne demek ben bilmiyuorum diye e gosteren olmayinca bilmiyorsun :)Dökülme lüksü olmayanlar dökülmüyor metak etme.
Bazen çok zzor zamanlar ve patlamalar olabiliyor ama o kadar da olacak
Güvenecek kimsen yoksa mecbur güçlü oluyorsun.
Hoş yapı meselesi ben yanımda biri olsa dahi ben yaparım kafasındayım.
Sen benden kat kat güçlüsün.
SanırıM senin çocuklarda uslu çocuk
Insanin başına gelince illaki bi çözüm yolu bulunuyor..şimdi bana deseler iki çocuğa hasta halinle bakabilir misin diye mümkün değil bakamam derim ama bak sen ustesinden gelmişsin..ayrıca tecrubelisin..bizim kafaya taktigimiz bisürü şey senin için çocuk oyuncağı :) gece gece böyle hüzünlü şeyler dusunme..ne demişler kul sıkışmadikca Hızır gelmezmisinsallah canim
o zamanlar sehre yeni tasinmistim Alalhin kulunu tanimiyordum
simdi var eçvrem komsum arkadasim çok sukur insallah gerek kalmaz kimseye, herkesin kedni evi çoluk çocugu var sonuçta benlemi ugrasacaklar : (
Evet aralık annesi :)aranızda ilk doğumunyapan benim galiba 31.12.2014 te geldi bebeğim.
:))) e konus sende o zaman isin ne, alti ustu bi çocukAnam anam canavar benimki durmuyor ağlıyor.. Iki saatte bir Uyanıyor Çığlık çığlığa hep kucak istiyor, hep onunla konuşulmasını istiyor...ama cok tatlıki....
Allah dagina gore kar verirmis gerçektenInsanin başına gelince illaki bi çözüm yolu bulunuyor..şimdi bana deseler iki çocuğa hasta halinle bakabilir misin diye mümkün değil bakamam derim ama bak sen ustesinden gelmişsin..ayrıca tecrubelisin..bizim kafaya taktigimiz bisürü şey senin için çocuk oyuncağı :) gece gece böyle hüzünlü şeyler dusunme..ne demişler kul sıkışmadikca Hızır gelmezmis
Ya bn mi abartiyorum bilmiyorumama kucaga alismasin istiyorum arkami dondugum an kucaginda mesela duran cocugu aglatiyo fln.zor bi isim var benim hep kucak isteyen her dedigi yapilan bi cocukla bas edememkiEvet canım sağınca anladım. Ben 3-4 saatte bir sağıyorum. Süt olmasa bile kanallar iyice açılsın diye.
Canım ilk kızımdada biberonla verdim bunada biberonla veriyorum. Hemşire biberın kullanma çay kaşığıyla ver dedi ama demekle olmuyo:) ilk kızım 2,5 ay emdi. Sütüm gitti o yüzden ememedi çocuğum. Moral çok önemli
Canım özellikle sabah kalktığımda göğüsler dolu olduğu için 10 dk sağmış oluyorum. Ama gün içinde 30cc falan çıkıyo, onu içirip arkası dan mama veriyorum. Birde kendi göğsümde bişey keşfettim. Sol göğsümü sağıyorum bitiyo, sağ göğsümü sağıyorum. Sonra tekrar sola geçiyorum bi 3-4 dk boş boş çekiyo makine. Sonra elimle sağdan soldan masaj yapıyorum süt gelmeye başlıyo baya bi çıkıyo yine. Sonra diğer göğüs ynı işlem.
Canım kv kendi canı kesinlikle ilgisi daha farklı olur. Ama bu fark ikerleyen zamanda seni üzebilir. Şımarabilir, çok fazla babaanneci olabilir. Sonuçta kıyamayıp her istediğini yapıyor anneanne babaanne. Kendi kızomdan biliyorum. Doğumdan sonra 1 hafta benim annem 15 gün kv kaldı yanımda, kızımdaki huy değişimini anlatamam. Ki benimkiler eline kraker verseler bana sorarlar.
gecmis olsun canimKızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz
analik iste bu yuzden annelik baska birsey. Buyudukce bilmiyoruz annenin kiymetini orasi baskaoglum 2-3 aylik ancaydi,kizimda 22 aylik iste aralari 19 ay zaten ..
bende bilmezdim anacigimin kiymetini, yani yeterince bilmiyormusum meger sonradan anladim tabi is isten geçdikden sonragecmis olsun canim
analik iste bu yuzden annelik baska birsey. Buyudukce bilmiyoruz annenin kiymetini orasi baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?