2015 Şubat Anneleri

Bebegin emme vakti tam nasil agliyor. Oglanin uyku saati geldi o da agliyor illa beni istiyor yaninda. Bebegi emzirirken gittim oglanin yataginds oturdum. Uzun surdu ama uyudu yavrum.
Bugun sabri tukendi artik aglamaya basladi annem yaptirsin diye herseyde. Birkac gundur tepki vermiyordu.
Bir de kansizim ki soluk soluk geziyorum. Uyusam da kanmiyor uykum

Kızlar silikon başlıkla emziren varmı..bnm memişlerin ucu yeni çıkmaya başladı 21 günlük olduk ama hala normal memeyi tutmadı..silikon başlıkla emziriyorum

Beeeenn.. 18 gunluk olduk mememin ucu da var ama o salak seyden vazgecmiyo nasıl vazgecirez ya :/

Kızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz
Canım gecmiş olsun cok yüksek değil ama bebeğin kaç günlük ... Bol bol emxırecen mama verıcen ve ışığa kıyacaklar buyuk oğlumda olduk böyle ... 23 ile girdik sabaha 16 ile çıkış yaptık. Şimdiki bebeğimde de çıktı ama en don 13 ile kaldık mama tskvıyesi ile inişe gecti şükür

İsin başında durmayinca işlemiyor mu sizin dükkân.çalışan yok mu idare mi edemiyorlar.yoksa senin es İşkolik mi.

hani sen serumla alacakdin canim o ilacii

Al bemden de o kadar ... Dikişler kuruyunca daha beter oldum bende ... Memelerde yara ... Bide ilk günler rahîm toparlanması vs... her yerden sızlıyorum ...

acikdim kizlar yaa
ne yesemm
midemi yakmayacak bisey bulun bana yiyecekkk

Allahım bugünde bitti tam 9ay 10gunluk serüvenim bitti daha bende bişey yok sen hayirlisini ver Yarabbim doguramaynalara yardım et

Korse kullanınca toparlıyo canım ben 3.günden beri kullanıyorum pek göbek yok bende.

Biz yaptırmadık yazılı beyanname alacakmış sağlık ocağı.

hani sen serumla alacakdin canim o ilacii
daha kontrole gitmedim. Gidince isticem

acikdim kizlar yaa
ne yesemm
midemi yakmayacak bisey bulun bana yiyecekkk
dogurmus olmanin en guzel yani mide yanmasindan kurtulmak. Mayali seyler yiyebildim bugun mutlu oldm. Ne yersen ye asit yapar agzinda diye bir sakiz reklami vardi bazen ne yersen ye yaniyor o mide. Sen de dogur da kurtul artik

Korse kullanınca toparlıyo canım ben 3.günden beri kullanıyorum pek göbek yok bende.
Nasil bir korse kullaniyrsn ben de bagladim esarp gibi birseyle daha az aciyor ozaman. Korse almamistim alsam iyi olcak seninki ne markasi

mayali seyler bi bende yakiyor saniyordum kiz :)))
insallahh doguruyumda kurtuluyum arttik su iskencedenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…