Kızlar silikon başlıkla emziren varmı..bnm memişlerin ucu yeni çıkmaya başladı 21 günlük olduk ama hala normal memeyi tutmadı..silikon başlıkla emziriyorum
Canım gecmiş olsun cok yüksek değil ama bebeğin kaç günlük ... Bol bol emxırecen mama verıcen ve ışığa kıyacaklar buyuk oğlumda olduk böyle ... 23 ile girdik sabaha 16 ile çıkış yaptık. Şimdiki bebeğimde de çıktı ama en don 13 ile kaldık mama tskvıyesi ile inişe gecti şükürKızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz
İsin başında durmayinca işlemiyor mu sizin dükkân.çalışan yok mu idare mi edemiyorlar.yoksa senin es İşkolik mi.oglum 2-3 aylik ancaydi,kizimda 22 aylik iste aralari 19 ay zaten ..
bi sabah kalkdim ishalim , oyle bi karin agrisi varki bende içimi parçaliyolar,wc de kovayla duruyorum bulantidan kusarsam diye ..
esime dedim nolur gitme bugun ise , biraz toparlayim en azindan , birakma beni diye yalvardim ..
saçmalama diye guldu bana, kalkdi gitti ise .. o kadar gucume gittiki onu yok saydim,etkisiz eleman gordum kizmadim bile , giitigine deil hastaligima çaresizligime agladim ..
butun gun yattim , kizim bi tarafimda oglum bi tarafimda
uyandikça oglani emzirdim ben yatinca onlarda kalkmadi yatkdan, uyuduk uyandik geri uyuduk butun gun , o gunu yasadiklarimi olsemde unutmam,4.5 sene oldu ..
bu sefer yataga baglasam yine yatmaaz evdeki çocuklar
Allahim nolur sen yardim et, beni kimseye muhtaç etme ..
hani sen serumla alacakdin canim o ilaciiBebegin emme vakti tam nasil agliyor. Oglanin uyku saati geldi o da agliyor illa beni istiyor yaninda. Bebegi emzirirken gittim oglanin yataginds oturdum. Uzun surdu ama uyudu yavrum.
Bugun sabri tukendi artik aglamaya basladi annem yaptirsin diye herseyde. Birkac gundur tepki vermiyordu.
Bir de kansizim ki soluk soluk geziyorum. Uyusam da kanmiyor uykum
esim tek çaliisyor canim yok çalisaniİsin başında durmayinca işlemiyor mu sizin dükkân.çalışan yok mu idare mi edemiyorlar.yoksa senin es İşkolik mi.
Al bemden de o kadar ... Dikişler kuruyunca daha beter oldum bende ... Memelerde yara ... Bide ilk günler rahîm toparlanması vs... her yerden sızlıyorum ...Öff be Allah tüm annelere kolaylık versin isyan etmiyorum ama afedersiniz ne meme kaldı ne alt tarafhanımefendi memeleri sömürdü alt takım dağıldı
Doktoru Aradım sen ayakta çok mu kaldın dedi dikişlerim bu Yüzden o kadar ağrıyormuş e doktora diyemedim ki Yanımda kimse yok çocuğuma da kendimde ben bakıyorum nasıl yatayım diye inşallah çabuk geçer zira ayakta durunca zonkluyor wc ye girince acıyor :-(
Elma yeacikdim kizlar yaa
ne yesemm
midemi yakmayacak bisey bulun bana yiyecekkk
Ben olsam peynir ekmek yrrdimacikdim kizlar yaa
ne yesemm
Bene düşündüm onu ama ince olmazm ? Benimki cırt cırtlı ama kıyafet gibi giyilen almayı düşünüyorumben korkuyorum yapıştırma olduğu için bişey olur diye
ama çemberle falan sarmak lazım aslında
Bizde cumadan beri kullanıyoruz bugün çıkardık bizim cüce beğenmedi benim memeyi ... Tabi koca koca ağzına geliyordu şimdi az olduBeeeenn.. 18 gunluk olduk mememin ucu da var ama o salak seyden vazgecmiyonasıl vazgecirez ya :/
Korse kullanınca toparlıyo canım ben 3.günden beri kullanıyorum pek göbek yok bende.7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?
Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.
Sizinkiler nasil sezeryan olan kizlar ?
Biz yaptırmadık yazılı beyanname alacakmış sağlık ocağı.Bugün oğlumun kontrolü vardı.işitme testini yaptırın dedi.haftaya yaptıricam.sorun çıkarsa tekrar yapılıyormuş.ben çok evhamlıyım gerildim biraz.eşimde çocuğa seslenip duruyor duymuyormu diye.annem daha çok küçük öyle tepki vermez diyor.kafam karıştı.kızımın zamanında yoktu böyle.
elma yok canim yaaaElma ye
daha kontrole gitmedim. Gidince isticemhani sen serumla alacakdin canim o ilacii
dogurmus olmanin en guzel yani mide yanmasindan kurtulmak. Mayali seyler yiyebildim bugun mutlu oldm. Ne yersen ye asit yapar agzinda diye bir sakiz reklami vardi bazen ne yersen ye yaniyor o mide. Sen de dogur da kurtul artikacikdim kizlar yaa
ne yesemm
ekmek deilde peynir guzel fikir :))Ben olsam peynir ekmek yrrdim
Nasil bir korse kullaniyrsn ben de bagladim esarp gibi birseyle daha az aciyor ozaman. Korse almamistim alsam iyi olcak seninki ne markasiKorse kullanınca toparlıyo canım ben 3.günden beri kullanıyorum pek göbek yok bende.
mayali seyler bi bende yakiyor saniyordum kiz :)))daha kontrole gitmedim. Gidince isticem
dogurmus olmanin en guzel yani mide yanmasindan kurtulmak. Mayali seyler yiyebildim bugun mutlu oldm. Ne yersen ye asit yapar agzinda diye bir sakiz reklami vardi bazen ne yersen ye yaniyor o mide. Sen de dogur da kurtul artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?