2015 Şubat Anneleri

simite de otursan dik oturmak iyi gelmiyor. Yan gelip yatman lazim da zor is senin sartlarda.

hmm iyi fikirmis bebek bezi. Dikkat edersen cabuk iyilrlesir. Gecmis olsn cok

Iste ben simit diye normal oturdum hep ortasi delik denk gelmiyo nasilsa diye bir de yattgm yatak vok rahatsz yuksek hareket kabiliyetmi etkliyor zorluyor ondan da boyle is aldik basimiza ayy bi iyi olup evime gideydim

Bebek bezi ne kullaniyorsunuz. Premium care almistik o bitince nornal prima aldirdim esime 2 numara ama cisi cikiyor belinden. Yan yatiriyoruz ya yandan siziyor. 3 numara cok buyuk gelir ama bu da kucuk geliyor sanki

biz nrmal prima bir numarasni kullaniyorz iyi simdilik

ya$asinnnnnnnn karnim agriyorrrr

yupppppiiiiiii

haberleri izliyonuzmu kizlar
burasi gripden kirilip geçiliyor
bize bisey olmaz ama yeni dogani nasil koruycam ben yaaa
disari çikarmam keisnlikle ama abla abinin hafif atlattigi gribi o çok agir atlatacakdir((
a$i için dr agotursem , bekleme salonu hasta dolusu olucak
Allahim sen bana yardim et ..

bahsedilen agir grip virusu bizim evede ugradi ama çok hafif atlattik çok sukur
ama yeni dogan ayni olmazki, el kaadr bebek savunmasiz korumasizzz

yok canim dogurmadim
tovbe tovbeee insani psikopat eder bunlar yavss
bi ara saglik ocagina falan git vakit geçmeden olçtur canim boyunu
çikdinmi hastaneden ?

Yok canım yarın sabah çıkacağım kısmetse.
İlk işim boyunu ölçtürmek olacak :)

Atlattiysaniz olmazsiniz bir daha grip. Yenidoganin bagisikligi yuksek oluyor sutunden geciyor.
Sen dogur da gerisi olur gider. Herseyi hesaplamaktan doguramiyorsun ozgur birak beynini bedenini

B

Litchi iki bin liraya ne yemek yapiyor ki, postala gitsin. İstanbulda bir tanidigimiz iki bin tlye yemek ve günlük ev işi (dağınıklığı topluyor, temizlik değil) ve gece bebek bakimi yapiyor, yatili kaliyor.

Bebek bezi ne kullaniyorsunuz. Premium care almistik o bitince nornal prima aldirdim esime 2 numara ama cisi cikiyor belinden. Yan yatiriyoruz ya yandan siziyor. 3 numara cok buyuk gelir ama bu da kucuk geliyor sanki
Bizimki de 2 numara prima almis gelirken, buyuk geldi dedigin gibi. Bir numara iyiydi numarasina bakmadan almis sapsik

Valla canim ben son adet baslangic tarihimi not etmistim her zaman ederim zaten. Benim hesabim da doktorun hesabi da ayniydi hep. Senle ayniyiz zaten. Bu sabah cok sevdigim bi aile doktorumuz aradi durumum ne diye o benim de oglum 41 haftayi doldurdu cok normal kendini strese sokma dedi. Biraz daha rahatladim.

Dusun dusun cikamicaz isin icinden iyisi mi biraz rahatlamaya calisalim. Allah biliyo gununu de saatini de ne yapsak boş :))

Bizim 4.paketimiz
İlki molfiks idi
Sonra eşim.Prima almış turuncu pkt
Bende yeşil pkt.aldım yeşil daha kaliteli sanki ama anlayamadım.
TAşma fslan yaşamadık hiç ama bantları iz.yapıyor üzülüyorum

Bir haftadan sonra acı sızıda azalıyor daha rahat ediyor insan.

Ay deme haberlerde İzledim sonra başladım.acaba ateşimi var diye.
Eşimi attım üst kata bizden uzak dur dedim.
Yarında.aşı var ufff sağlık acağıda mikrop kaynıyordur

Kaç gündür gazla boğuşuyoruz. Az önce de bi kriz geldi yine. Katıldı , mosmor oldu ağlamaktan. Nefes alamadı. Allahım hala elim Ayağım titriyor. Napıcam ben böyle ya. Offfff
Cnm doktor sab simplex damla verd gazı olan bebek sallanmayı severmiş onu söylefi emzik verin dedi birde arabaya koyup gezdirin iyi gelir dedi çok sıkılırsanız çıkın araba varsa bir tur atıın istersen kızarma morarma oluyormuş gazda

Atlattiysaniz olmazsiniz bir daha grip. Yenidoganin bagisikligi yuksek oluyor sutunden geciyor.
Sen dogur da gerisi olur gider. Herseyi hesaplamaktan doguramiyorsun ozgur birak beynini bedenini
evet normalde tekrar olmamasi lazimdi da
oglan su an grip valla , ne virusmus be

kasilma ve sancim var ama ben buraya gelip dogurdum demeden inanmayin siz baana :)))
ha bide bigun boyunca online olmadiysam bilinki dogurdum yada doguruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…