2015 Şubat Anneleri

Ay deme haberlerde İzledim sonra başladım.acaba ateşimi var diye.
Eşimi attım üst kata bizden uzak dur dedim.
Yarında.aşı var ufff sağlık acağıda mikrop kaynıyordur
esin ant olamdan atlattiysa bisey olmaz canim
gerskiz yere ant kullaninca vbiraz isler kariisyor

bende eminim sat dan da fark nerden geliyor onu merak ettim :)

ben sana 42 diyorum sekerim, bekliycekler valla hiç sakalari yok burdakilerin :)))))

Kaç gündür gazla boğuşuyoruz. Az önce de bi kriz geldi yine. Katıldı , mosmor oldu ağlamaktan. Nefes alamadı. Allahım hala elim Ayağım titriyor. Napıcam ben böyle ya. Offfff

Annem muskat ve badem yağı vermemizi söyledi. Gazı olduğunu düşündüğümde azıcık muskattAn Bıçağın ucuyla kazıyorum birkaç damla badem yağıyşa birlikte kaşığın ucuyla veriyorum. Annem dedi diye hiç araştırıp bakmadım iyi geliyormuş gaza.

bende eminim sat dan da fark nerden geliyor onu merak ettim :)

ben sana 42 diyorum sekerim, bekliycekler valla hiç sakalari yok burdakilerin :)))))

Ay o kadar olmasin oy doktorum bi hafta bekleriz dedi sanirim bi haftaya gelmezse zorla dogdurcaz artik :))

Bu kadar beklemeye sezaryen olursam ona yanarim ama yine hayirlisi olsun diyelim hakkimizda :)

isin içine fransizca girerse ben fiyat arttiriim
eniste baya bonkormus dokunmaz ona :)))
Litchinin muhtemel doğum tarihi 6 şubattı
Ben 17 sinde doğurcam.demişti de dalga geçmiştik.
Senden yola çıkarak demekki doğabilirmiş diyorum.

Ay o kadar olmasin oy doktorum bi hafta bekleriz dedi sanirim bi haftaya gelmezse zorla dogdurcaz artik :))

Bu kadar beklemeye sezaryen olursam ona yanarim ama yine hayirlisi olsun diyelim hakkimizda :)
1 hafta derken ?5 marta kadarmi bekliycek?
ebe bana 3martdan itibaren bi hafta boyunca kontrol altinda bekleriz , oyle baslatiriiz dogumu dedi
8 mart da 1 hafta dolmus oluyor iste

Litchinin muhtemel doğum tarihi 6 şubattı
Ben 17 sinde doğurcam.demişti de dalga geçmiştik.
Senden yola çıkarak demekki doğabilirmiş diyorum.
hhehe 8 marta kalirsa tam litchinin tarih tutuyor
dun komsum bi arakadasinin 41 haftanin uzerine 10 gun daha bekeldigini soyledi, yani çocuk nerdeyse 10 ay da dogmusss

insallah olmazsin canim
hayirlisi

Ay ben ne edem şimdi.
Bende karadeniz şivesi var olmaz mı?

sabahtan beri bebişi emzirdim ne o uyudu ne ben İkimiz de bitap düştük az önce mama verdim şırıngayyla. Şimdi uyuyor. Humana Malt incir dut ve lactamil içiyorum. mamayı verdiğim her sefer bu sefer inşallah son olur diyorum. Stres ve yorgunluğum olmasa belki çoğalır. Evdeki kadını yarın göndericem en azından o stres yApmıycak artık. Yeni gelicek olan türkmenistanlıymış umarım o stres yapmaz.

Artık biberonla verebilirsin bence daha alışmaz, memeye alıştı çünkü.
Onlar pek konuşmazlar daha profesyonel oluyorlar.
İnşallah rahat edersin bu sefer.

e yat uyusana sekerim , ne otuuryon burda geyik guzelde uyku daha guzel ( soyleyene bak : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…