esin ant olamdan atlattiysa bisey olmaz canimAy deme haberlerde İzledim sonra başladım.acaba ateşimi var diye.
Eşimi attım üst kata bizden uzak dur dedim.
Yarında.aşı var ufff sağlık acağıda mikrop kaynıyordur
bende eminim sat dan da fark nerden geliyor onu merak ettim :)Valla canim ben son adet baslangic tarihimi not etmistim her zaman ederim zaten. Benim hesabim da doktorun hesabi da ayniydi hep. Senle ayniyiz zaten. Bu sabah cok sevdigim bi aile doktorumuz aradi durumum ne diye o benim de oglum 41 haftayi doldurdu cok normal kendini strese sokma dedi. Biraz daha rahatladim.
Dusun dusun cikamicaz isin icinden iyisi mi biraz rahatlamaya calisalim. Allah biliyo gununu de saatini de ne yapsak boş :))
isin içine fransizca girerse ben fiyat arttiriimBende bakarım 3000 e.
Benim o kadar para kazanmak için 20 kişiye laf anlatıp, kafa patlatmam on yıl yaşlanmam gerekiyor.
Valla ben bir ara dedim milletvekili falan eşin heralde
isin içine fransizca girerse ben fiyat arttiriim
eniste baya bonkormus dokunmaz ona :)))
Ay ben ne edem şimdi.isin içine fransizca girerse ben fiyat arttiriim
Kaç gündür gazla boğuşuyoruz. Az önce de bi kriz geldi yine. Katıldı , mosmor oldu ağlamaktan. Nefes alamadı. Allahım hala elim Ayağım titriyor. Napıcam ben böyle ya. Offfff
5 000 hemen gelirimde benim çocuklara kim bakaackVar ya sen bebişe fransızca öğret beş bin bile verirhem sen zaten sertifika da alıcaksın bak burda işin de hazır
bende eminim sat dan da fark nerden geliyor onu merak ettim :)
ben sana 42 diyorum sekerim, bekliycekler valla hiç sakalari yok burdakilerin :)))))
Ooo ben baştan kaybettim o zaman.Var ya sen bebişe fransızca öğret beş bin bile verirhem sen zaten sertifika da alıcaksın bak burda işin de hazır
sanmiyorumAy ben ne edem şimdi.
Bende karadeniz şivesi var olmaz mı?
Litchinin muhtemel doğum tarihi 6 şubattıisin içine fransizca girerse ben fiyat arttiriim
1 hafta derken ?5 marta kadarmi bekliycek?Ay o kadar olmasin oydoktorum bi hafta bekleriz dedi sanirim bi haftaya gelmezse zorla dogdurcaz artik :))
Bu kadar beklemeye sezaryen olursam ona yanarim ama yine hayirlisi olsun diyelim hakkimizda :)
hhehe 8 marta kalirsa tam litchinin tarih tutuyorLitchinin muhtemel doğum tarihi 6 şubattı
Ben 17 sinde doğurcam.demişti de dalga geçmiştik.
Senden yola çıkarak demekki doğabilirmiş diyorum.
insallah olmazsin canimAy o kadar olmasin oydoktorum bi hafta bekleriz dedi sanirim bi haftaya gelmezse zorla dogdurcaz artik :))
Bu kadar beklemeye sezaryen olursam ona yanarim ama yine hayirlisi olsun diyelim hakkimizda :)
Geçmiş olsun canım gözün aydınDoğurabildim şükür.
Sağol canım. sağa doğruymuş dikişler sol yanına otur dedi hemşire.
bir de hasta bezi veya ped degil bebek bezi kullandiriyorlar. Daha iyi hava alıyormuş
Ay ben ne edem şimdi.
Bende karadeniz şivesi var olmaz mı?
Ne yapayım bende bebemi alıp krizantemcik in bebeğine bakarım.sanmiyorum
litchinin esi karadenizli deilki :))))
Artık biberonla verebilirsin bence daha alışmaz, memeye alıştı çünkü.sabahtan beri bebişi emzirdim ne o uyudu ne ben İkimiz de bitap düştük az önce mama verdim şırıngayyla. Şimdi uyuyor. Humana Malt incir dut ve lactamil içiyorum. mamayı verdiğim her sefer bu sefer inşallah son olur diyorum. Stres ve yorgunluğum olmasa belki çoğalır. Evdeki kadını yarın göndericem en azından o stres yApmıycak artık. Yeni gelicek olan türkmenistanlıymış umarım o stres yapmaz.
e yat uyusana sekerim , ne otuuryon burda geyik guzelde uyku daha guzel ( soyleyene bak : )))))Ne yapayım bende bebemi alıp krizantemcik in bebeğine bakarım.
O Da boğazda oturuyor.
Hemde istanbulda yaşıyor.
Kız vakit bulduk da bir de geyik yapıyoruz
Bebek uyurken akıllıyımya uyumuyorum.sonra gece görecem kendimi zombirella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?