2015 Şubat Anneleri

Şeker olur mu ya bebege?

1 aylik olan sarilik asisiymis ben karistirmisim, tesekkurler :)

Yarın aşı günümüz.
Vurduran arkadaşlar
Rahatsızlık veriyor mu

Ya bu rezene bebise mi bize mi ?

5.hafta büyüme atağı yaşıyorlar cnm huzursuzluk uykusuzluk daha çok emme isteği falan olabilir belki senin emek bebis de atak donemindedir

Canim oglun nasil sunnet sonrasi bir sikinti yasamadin dimi
ben iyiki yaptirmisim diyorum
sadece ilk gun zordu
Aynen iyi ki yaptirmisiz. Bir sikinti yasamadik. Oldu da bitti kurtulduk bu stresten. Yarin kontrole gitcez. Biz de bandaj dun dusmustu. Ilk gun de yorgundu bebis uyudu cogu zaman. Bu ara yamyam gibi yeme pesinde. Buyuyor bebisler.

ben her iki doğumdan da korkuyorum ama sezo dan daha çok korkuyorum nedense
öff kadın olmak ne zor

Yazamadim bir emzir gaklat bez degis basa sar:) gittim doktora dikis acilmamis o acildi sandigim yer basi cikarken olan ufak bir yirtikmis kendi kendine gecicekmis. Ödüm kopuyordu tekrar dikis diyecek diye yirttim ondan şükür. Agri ve acının nedeni alttaki dikis makata doğru hematom olmus yani icerde kan pihtisi birikmis bu da benm yan yatip yan oturma konusuna riayet edemedim icin olmus. Antibiyotik dozunu yukseltti ve hep yan durmami söyledi bazı kişilerin böyle oluyomus malesef 4-5 gune gecer dedi inşallah öyle olur. Buz koyuyorum devamli kaykilarak oturmak da zor ki kız bi izin vermiyor uzanayim hep bi devir halindeyiz

amin inşallah , benim kızın kafası da aşağıda ama ne sancı var ne de başka bi belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…