Şeker olur mu ya bebege?Gaz şikayeti olan bebeklerinin için
3 y k kadar iliktan az sicak suyu cay bardagina koyun cay kasiginin ucuyla toz kimyon ekleyin ayni ölçüde seker koyup iyice katistirip bebeğe 6 7 cay kaşigi kadar icirin..
Kendinizde mutlaka rezene anason papatya vetane kimyondan bitki cayi yapip iiçin . Çok fark edecek sikayetiniz
1 aylik olan sarilik asisiymis ben karistirmisim, tesekkurler :)3 aylikken degil miydi o. Unutmusum bak. Oglumda iki doz yapilmisti tanesi 150 ydi. Simdi kac olmus
kusmasi icin emzirdikten sonra 10-15 dk dik tut dedi bizim dr ise yariyor. Dik tutmadan yatirinca illa kusuyor ama tutarsam kusmuyor masallah diyeyim
Ben sagmiyorum. Hatta gogsumun biri sertlesir gibi oldu sagayim dedim. O ara hep o memeyi verdim gecti sertlik de. Her mizladiginda emziriyorsan gerek yok bence sagmaya. Bosver icinden gelmeyen isi yapma
Ben karistirmisim, sarilik asisiymis 1 aylik olan. Tesekkurler cicim. Bu arada bebisin hayirli olsun ins :)O asi iki uc aylıkken değil mi ben öyle hatrliyorum
Ya bu rezene bebise mi bize mi ?Kızlar gazlı bebeğiniz kendini sıkıyorsa kıp kırmızı oluyorsa elini ayağını kendine doğru çekiyorsa gazlı bir bebeğiniz var demektir onun içinde sap simplex gaz ilacı kullanın ama düzenli olarak günde 4 defa 8 damla bide milupa nın rezene çayını 24 saatte 100 suya 1 tatlı kaşığı koyun bunların etkisi bir haftada olacak doktor tavsiyesi benimki öyleydi
Hafif ates yapabilir diyorlar ama yapmiyor. Bu hepatit asisi. Diger verem vs. asilari yapiyor hafif atesYarın aşı günümüz.
Vurduran arkadaşlar
Rahatsızlık veriyor mu
5.hafta büyüme atağı yaşıyorlar cnm huzursuzluk uykusuzluk daha çok emme isteği falan olabilir belki senin emek bebis de atak donemindedirÖylede olabilir.benimde süt taşıyor ama.iki gündür emdikten sonra garip garip hareketler yapıyor,memeyi bulamıyormuş.gibi yapıp ağlıyor.
Oysaki normalde şap diye yapışıyor.
Normalde Doyup bırakırdı şimdi ara verip tekrar verincr hayır demiyor
Bir aylık oldu bugün.
Hepatit olmasın ya1 aylik olan sarilik asisiymis ben karistirmisim, tesekkurler :)
Yok cnm hiçbisi yapmıyorYarın aşı günümüz.
Vurduran arkadaşlar
Rahatsızlık veriyor mu
Bende goremedim ya nerde nasil yaziyor anlamadim dogrusu. Tam 12.haftamda da muayeneye gitmemisim yakin tarihlerde olan her seye baktim ama oyle bi tarih falan yok.Ben tarih göremedim ki.neresinde yazıyo tam olarak
Benimkinde olmadiYarın aşı günümüz.
Vurduran arkadaşlar
Rahatsızlık veriyor mu
Ataklarını sevsinler onların5.hafta büyüme atağı yaşıyorlar cnm huzursuzluk uykusuzluk daha çok emme isteği falan olabilir belki senin emek bebis de atak donemindedir
Ya evet 2. Ayda verem ve karma asi varHafif ates yapabilir diyorlar ama yapmiyor. Bu hepatit asisi. Diger verem vs. asilari yapiyor hafif ates
Ayni problem bazen bende de oluyor.boş değil süt geliyor yutkunuyor ama bırakınca hiç emmemiş gibi aranıyor bazen 1 saati buluyor emzirmem midesimi büyüdü nedir
Canim oglun nasil sunnet sonrasi bir sikinti yasamadin dimiAyni problem bazen bende de oluyor.
Aynen iyi ki yaptirmisiz. Bir sikinti yasamadik. Oldu da bitti kurtulduk bu stresten. Yarin kontrole gitcez. Biz de bandaj dun dusmustu. Ilk gun de yorgundu bebis uyudu cogu zaman. Bu ara yamyam gibi yeme pesinde. Buyuyor bebisler.Canim oglun nasil sunnet sonrasi bir sikinti yasamadin dimi
ben iyiki yaptirmisim diyorum
sadece ilk gun zordu
Bende epidural dusunmuyodum ama esim ve doktorum ikna etti herkes de iyi deyince olsun bari dedim. Insallah senin de kolayca olur canim..
bence senin dogum yakin o zaman iki haftadir kanala inmisse demekki. Benim doktor bakio inmemis diyo her kontrolde bakalim c.tesi ne diyecek. Icimden bi ses sezaryen olcam diyo ama
Benim de aşağıya inmişti karnım ama ona bakma sen,ne yazık ki kızımın başı aşağıya inmedi ve açılmam 3 cm de kaldı ilerlemedi 6 saatlik sancıya rağmen ve acil sezaryene alındım.. Allah bi nefeste kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?