yarinki nide begnmezsen fazla uzatma canim bu sfer, iki gun dene olmuyorsa gondersabahtan beri bebişi emzirdim ne o uyudu ne ben İkimiz de bitap düştük az önce mama verdim şırıngayyla. Şimdi uyuyor. Humana Malt incir dut ve lactamil içiyorum. mamayı verdiğim her sefer bu sefer inşallah son olur diyorum. Stres ve yorgunluğum olmasa belki çoğalır. Evdeki kadını yarın göndericem en azından o stres yApmıycak artık. Yeni gelicek olan türkmenistanlıymış umarım o stres yapmaz.
Midem berbat bulanıyor.e yat uyusana sekerim , ne otuuryon burda geyik guzelde uyku daha guzel ( soyleyene bak : )))))
yarinki nide begnmezsen fazla uzatma canim bu sfer, iki gun dene olmuyorsa gonder
paranla rezil olma
insallah memnun kalirsin bu sefer amaa
Midem berbat bulanıyor.
İki bardak fişne suyu üstüne rezene,yeşil çay,papatya karışımı içtim.
Pöfff
oyyyyy yine saglammis senin mideMidem berbat bulanıyor.
İki bardak fişne suyu üstüne rezene,yeşil çay,papatya karışımı içtim.
Pöfff
Artık biberonla verebilirsin bence daha alışmaz, memeye alıştı çünkü.
Onlar pek konuşmazlar daha profesyonel oluyorlar.
İnşallah rahat edersin bu sefer.
Benimki sevmiyor öyle ellerinini yanağına dayayıp öyle uyuyor.Bebişi uyuturken kollarını da battaniyenin içine koyuyor musunuz kundak gibi? Ben hep Açıkta uyutuyorum eşim kendini uyandırıyor sar diyor, bu arada eşim yine yurt dışında iş seyahatinde. Kırkımız çıkmadı daha yaw.
Bizdekinden degildir ya kucucuk 2 numarasi. Br de kalca cikikligi acisindan hafif buyuk bez kullanmak iyiymisBizimki de 2 numara prima almis gelirken, buyuk geldi dedigin gibi. Bir numara iyiydi numarasina bakmadan almis sapsik
Turuncusu kotu oluyor. Bizimki yesil ustinde yenidogan 2 numara yaziyor ama cakma prima sanki.Bizim 4.paketimiz
İlki molfiks idi
Sonra eşim.Prima almış turuncu pkt
Bende yeşil pkt.aldım yeşil daha kaliteli sanki ama anlayamadım.
TAşma fslan yaşamadık hiç ama bantları iz.yapıyor üzülüyorum
Rezene falan gaz için içtim ama vişne suyu yarıyor olsa gerek ben abartı içiyorum ve sütüm çok.Süt yapıyolarsa ben de içeyim
Ben sağıyorum bazen biberonla veriyorum.Bankacıymış Eğitimli falan. Inşallah bakalım. Biberonla verebilir miyim? O zaman sağılan sütü de biberonla verebilir miyiz?
Sut biraz genetik diyenler var. Sanslisin demek ki. Bence sutun dusmani stres. Sutum var mi olacak mi diye dusunmek.Rezene falan gaz için içtim ama vişne suyu yarıyor olsa gerek ben abartı içiyorum ve sütüm çok.
Sütün olması Ne İle ilgili bilmiyorum.ama.çok kötü besleniyorum içtiğim şeyler su,çay,vişne suyu hepsi bol bol
Bunlardan biri yapıyor olsa gerek.
hoppalaaBizdekinden degildir ya kucucuk 2 numarasi. Br de kalca cikikligi acisindan hafif buyuk bez kullanmak iyiymis
Turuncusu kotu oluyor. Bizimki yesil ustinde yenidogan 2 numara yaziyor ama cakma prima sanki.
Evet turuncundaha ince sanki ama diğeride bacaklarınımn arasına sığmıyor.Bizdekinden degildir ya kucucuk 2 numarasi. Br de kalca cikikligi acisindan hafif buyuk bez kullanmak iyiymis
Turuncusu kotu oluyor. Bizimki yesil ustinde yenidogan 2 numara yaziyor ama cakma prima sanki.
Oyle gibi. Guya 2 numara. 4 kiloyi gecmedi benim kiz daha cisine yetmiyor bez tasiriyor. Erkek olsa pipisi yan donmis fln derim de bezin emiciligi yetersiz.hoppalaa
çakmasi nasil oluyor ki ?
uzerine prima yazip taklit mi etmisler?
13 kilo verdim durduSut biraz genetik diyenler var. Sanslisin demek ki. Bence sutun dusmani stres. Sutum var mi olacak mi diye dusunmek.
Kac kilo gitti senin. Benim 10 kilo gitti daha. Zaten bebek ve suyu 5ten fazladir. Artik kilo versek bisey yapsak
Kalca gelisimi acisindan bacaklarinin arasina sigmamasi iyi. Aman daha bezden kurtulmasi var. Oglan bu yaz kurtuldu daha ben de manyakmisim. Simdi kendimi 3. Cocuk olur mu olmas mi diye dusunurken yakaliyorum ama olmaz yanii delilikEvet turuncundaha ince sanki ama diğeride bacaklarınımn arasına sığmıyor.
Keşke.hiç bezlenmeseler
İnekler doğduklarında yavrularını yalıyorlar hemen kalkıp yürüyor yavrular.
Kilo yapici seyleri yemeyip yuruyus yapsak gider de yuruyusu nasil yapcaz. Yemekten cok kisinca sut etkileniyor13 kilo verdim durdu
Verdim derken gitti yani.
Şu kırk çıksın bir şeyler yapıcam ama birazda korkuyorum süt gider diye
Bilinçli yapmak gerek.
Ciddi misin?Kalca gelisimi acisindan bacaklarinin arasina sigmamasi iyi. Aman daha bezden kurtulmasi var. Oglan bu yaz kurtuldu daha ben de manyakmisim. Simdi kendimi 3. Cocuk olur mu olmas mi diye dusunurken yakaliyorum ama olmaz yanii delilik
ben hiç bi zaman memnun olmadim o primadan, hep sizdirdiOyle gibi. Guya 2 numara. 4 kiloyi gecmedi benim kiz daha cisine yetmiyor bez tasiriyor. Erkek olsa pipisi yan donmis fln derim de bezin emiciligi yetersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?