nerde yaziyor bu tarih ?
ben Tr de yaptirmistim 13. haftaadki umltrasonu yazmiyorki
haftasina uyumlu yazioyor, galiba dunu gosteriyordu haftama uyumlu derken dogum tarihi
Ben tarih göremedim ki.neresinde yazıyo tam olarak
Simdi yanlis bilmiyosam sen ben ve darkdays mi kaldik dogurmayan, baska var miydi?
Bakalim en son kim dogurcak merak ediyorum :))
asi takvimi1 aylik olan sarilik asisiymis ben karistirmisim, tesekkurler :)
Gecmis olsn canim normal dogurabilmissin masallah size. Tosunmus yagmur hanim dikislerin icin cok ayakta kalma ustune oturma kuru tut ki cabucak iyilessin.
Doğurabildim şükür.
Sağol canım. sağa doğruymuş dikişler sol yanına otur dedi hemşire.
bir de hasta bezi veya ped degil bebek bezi kullandiriyorlar. Daha iyi hava alıyormuş
crl nin altinda 12+5 yaziyorcrl diye bi ölçü var onun altında da bi tarih
o tarih benim 1 mart
mma$alalh canim kilosu ne kadar guzelmis,, Allah
anali babali buyutsun
boy nasil olçulmez kiz ? buda yeni moda herhlde ilk defa duyyorum
neyse eve gidince kendin olç mutlaka,çocugun geliismi nasil takip edilicek yoksa?
hadi gözün aydın
simite de otursan dik oturmak iyi gelmiyor. Yan gelip yatman lazim da zor is senin sartlarda.Yazamadim bir emzir gaklat bez degis basa sar:) gittim doktora dikis acilmamis o acildi sandigim yer basi cikarken olan ufak bir yirtikmis kendi kendine gecicekmis. Ödüm kopuyordu tekrar dikis diyecek diye yirttim ondan şükür. Agri ve acının nedeni alttaki dikis makata doğru hematom olmus yani icerde kan pihtisi birikmis bu da benm yan yatip yan oturma konusuna riayet edemedim icin olmus. Antibiyotik dozunu yukseltti ve hep yan durmami söyledi bazı kişilerin böyle oluyomus malesef 4-5 gune gecer dedi inşallah öyle olur. Buz koyuyorum devamli kaykilarak oturmak da zor ki kız bi izin vermiyor uzanayim hep bi devir halindeyiz
hmm iyi fikirmis bebek bezi. Dikkat edersen cabuk iyilrlesir. Gecmis olsn cokDoğurabildim şükür.
Sağol canım. sağa doğruymuş dikişler sol yanına otur dedi hemşire.
bir de hasta bezi veya ped degil bebek bezi kullandiriyorlar. Daha iyi hava alıyormuş
yok canim dogurmadimAmin canım sağol sen doğurdun mu bu arada takip edemedim.
Ben de şaşırdım canım. Sadece ne uzun bebek ama annesi de uzun falan dediler. Boyu kaç dedim ölçmüyoruz dediler
Ben de aldım da sutyen takmayınca kullanamıyorum
yok buna daha çok, çok bilmis velet derlerrrVardir bi bildigi
Yok cnm biberona koyuyorum ben meme gibi olmuyor doyunca çekiyor bazen zorluyorum onu bile tutmuyor memede alışkanlık yapıyor. Emziği bende aldıramıyorum ya oğluma alsa iyi olacak en azından sağıncaya kadar oyalanırdı birde memede fazla kalan bebekte gaz da çok olurmuş bizim acayip gaz sorunmuz var az önce aetık zorla çektim memeden ama durmuyor.Emme refleksi hep mi devam edicek? Emzik almıyor wee baby aldırıcam bir de onu deniycem. Sütü sağınca emmek isterse diye korkuyorum. Yani sağdığım sütü şırıngayyla verince tekrar emmek isteyebilir diye.
Ben de varımSimdi yanlis bilmiyosam sen ben ve darkdays mi kaldik dogurmayan, baska var miydi?
Bakalim en son kim dogurcak merak ediyorum :))
Iki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.
Yok valla ben de normal doğurdum inanılmaz iyiyim hissetmedim hiç dikiş ağrı sızı bebişimi hastaneye götürürken koşarak çıkıyorum merdivenleri :) Sıkıntım yok, ama sanki epiduralli normal doğumlarda dikişler fazla sıkıntı yaratıyor ama nedenini bilmiyorum.
gece rahim açicı fitil gibi bir şey koydular sancilarm artinca 1.5 saatte cikardi dr hemen.
2 ye ceyrek kala sanci odasina alindim. Artık yalnızdım. Nst ye bağladılar. Suni sancıya gerek kalmadı. Epidurale de gerek duymadılar.
7 gibiydi doğum salonuna alındım. 7 yi 20 geçe YAĞMUR umuz doğdu.
3920 gr boyunu ölçmüyorlarmış.
bütün hemşirelerin dilinde Maşallah kızıma
kesi atıldi bir de doğarken omuzu idrar deliğine yakın bir yeri yırtmış.
3 dr birlikte attılar dikişimi. Şimdi hastanedeyiz, sabaha cikacagiz kismetse.
Kızım çıktığı an bütün geceki sancıları unuttum resmen.
teyzesine benzetiyor herkes dolayısıyla bana.
dikiş ağrılarım olmasa bir de daha da iyi olacağım. Düz oturamıyorum. Annem yanımda.uyuyorlar şimdi yağmur hanımla ben de çok yorgunum ama uykum kaçıyor. Fırsat bulmuşken yazayım dedim.
Kızlar moral bozuk suyumx çok önceden geldigiicin yani su geldi 30saat Sonra doğum oldu bu yüzden kanımda mikrop cikti bebegimdede cikti onu bebek hastanesine götürdüler antibiyotik veriliyormuş tabi bende tedavi oluyorum ilaç la . bu durum hakkında bilgisi olan var mi
Gogus ucu yarasi cekenlerin dikkatine!!!!
Avent gogus kalkani aldim daha bu sabah kullanmaya basladim etkisini gostetdi bile. Valla neler denedim gecmedi bu kalkan olayi supermis siddetle tavsiye ederim. Bos yere o kadar zwman eziyet cekmisim.
Kaç gündür gazla boğuşuyoruz. Az önce de bi kriz geldi yine. Katıldı , mosmor oldu ağlamaktan. Nefes alamadı. Allahım hala elim Ayağım titriyor. Napıcam ben böyle ya. Offfff
telefonum susmuyor daha dogurmadinmi diye
dogurdum içerde uyyor diyorum :))))
dogmuyor, dun suyuna seline bakdilar kalbini dinlediler hiç bi sorun yok sukur
git evine doguracagin zaaman gel dediler :)))
sütüm azalmış sanırım bebeğim doymuyor emzirirken memeyle kavga ediyor
bırakınca mızırdanıyor mama verincede kıtlıktan çıkmış gibi emiyor napcm şaşırdım
su içiyorum bulgur ballı süt yeşillik incir suyu....yok yok elimle sıkınca süt akıyor bebek emince neden böyle yapıyorki2 gün hastanede yattı her ağladıgında mama vermişler alışmış yavrun aynını istiyor ama ben mama vermek istemiyorum
Telefonlari daha dogurmadim diye aciyorum artik. Biktim ya vallahi biktim on gundur. Dogursak duyarsiniz sonucta ya. Ozellikle yazicam facebooka dogurdum gozunuzaydin diye.
Daha cok strese giriyorum yeminle. Bi de kocakari onerileri sunuyolar. Bosver stres yapma zamanini bilir diye teskin ediyolar sonra.
Yok sancin gelince dusa gir, yok hurma ye, yok sakin sezaryen olma. Sanki ben bilmiyorum bunlari. Vallahi ne zormus hamilelikte insanlarin bilmislikleriyle ugrasmak!
Dikmiş diktiği halde acıyor kopmuş resmen
Ben karistirmisim, sarilik asisiymis 1 aylik olan. Tesekkurler cicim. Bu arada bebisin hayirli olsun ins :)
Yarın aşı günümüz.
Vurduran arkadaşlar
Rahatsızlık veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?