öhöö öhöoöCiddi misin?
Valla delisiniz ne diyim
Hadi evde olsan diycem yaparsın bakarsın.
3 çocuk ne demek.
Ben bir.tanede oturdum öptüm öptüm ağladım.ben bu sorumluluğu nasıl taşıycam diye.
Ömrü boyunca düşünüp, koruyup kollaman gereken bir canlı ve sana emanet.
Kaç yaşında olursa olsun hep düşünmen gerek ve her sevginin üstünde.
3 katını düşünemiyorum.
Ekmek yemesek de tatlı şeyler sütü arttırıyor diyorlar.Kilo yapici seyleri yemeyip yuruyus yapsak gider de yuruyusu nasil yapcaz. Yemekten cok kisinca sut etkileniyor
Canım sana ne yapar 3 çocuk sen Atom karıncasınöhöö öhöoö
tatlinin hikayesi soyle :)Ekmek yemesek de tatlı şeyler sütü arttırıyor diyorlar.
Ben çok çay içiyorum şeker yerine tatlandırıcı alsam şekerli tüketmesem etkiler mi acaba sütü diyorum.
deme kiz oyle gaza gelip 4 . yaparmisim :))))))))))))Canım sana ne yapar 3 çocuk sen Atom karıncasın
Maşallah. Ablamında üç tane ondan yola çılarak dedim. Öptüm
Oo Ben 4-5 lt su içerim ağzım.hep kuuru.tatlinin hikayesi soyle :)
tatli yeyince susuyorsun,su içtikçe sutun oluyor
yani gunde 1 lt serbetdeki su 2 lt de normal su içiyorsunediyor sana 3 lt su
sen oturup 3 lt saf su içsen yine ayni sutun olucak bence
ben hiç hosaf falan içmezdim
ama tabi insan emzirince enrji ahrciyor hep biseyler yemek istiyor o ayri konu :)
Çok çok çoookkk zormuş.deme kiz oyle gaza gelip 4 . yaparmisim :))))))))))))
ama ben çalismak istemiyorum, çalisan kadina 2 bile çok :))
ben 1 çocukla çalistim, ev haniminin isinin aynisini yapip bide kalkip ise giidyordum
delimiyim ben dedim, oturdum ikinci çocugu yaptim , yati$ o yati$$$
zor tabiiikiÇok çok çoookkk zormuş.
Çocuklu çalışmak ve ev işleri falan.
Biz prensesler gibi yaşıyormuşuz.valla.
maasalalhOo Ben 4-5 lt su içerim ağzım.hep kuuru.
Aç olsamda içiyorum
Istanbuldayim 1000 i beğenmez bile gibime geliyor bnm ama inşallah beğenir[/QUOT
Yinede cok.. Bende ist dayım yarım gün sayılır .. Neyse İnş iyi birini bulursun
Bende dikişli doğurdum ama idrar yaparken hîç acım olmadı... İki doğumda da acımadı ... Normalde tabiki oturamıuorm amaBende hiç bişey Yapmıyorum 5hafta sonra kontrole gitcem benim aşağı kısımda Dikiş var zaten ama yukarısı da yırtıldığı için oradada var idrarı yaparken ağlıcak gibi oluyorum Canım çok yanıyor inşallah geçer biran önce jel ve Ağrı kesici kullanıyorum
Akşam 8 den beri eşim baktı az önce gittim aldım bebişi..uzuuuunn zamandır ilk defa 4 saat uyudum deliksiz :)Uyuduğum 2 saat işte.her şey tamam kaka bekliyoruz
O sırada bebek de uyumuş mu?Akşam 8 den beri eşim baktı az önce gittim aldım bebişi..uzuuuunn zamandır ilk defa 4 saat uyudum deliksiz :)
Benimki de akşam yaptı anca kaka 1 kere,baya zorlandı bugün,mama etkiliyo sanırım..
Büyüyünce kaka sayısı azalıyomuş ama ne kadar büyüyünce onu hatırlamıyorumUyuduğum 2 saat işte.her şey tamam kaka bekliyoruz
Mama veren bi arkadaşım var o arada birkaç yudum suda veriyo, acaba sende mi versen?Akşam 8 den beri eşim baktı az önce gittim aldım bebişi..uzuuuunn zamandır ilk defa 4 saat uyudum deliksiz :)
Benimki de akşam yaptı anca kaka 1 kere,baya zorlandı bugün,mama etkiliyo sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?