2015 Şubat Anneleri

öhöö öhöoö

Kilo yapici seyleri yemeyip yuruyus yapsak gider de yuruyusu nasil yapcaz. Yemekten cok kisinca sut etkileniyor
Ekmek yemesek de tatlı şeyler sütü arttırıyor diyorlar.
Ben çok çay içiyorum şeker yerine tatlandırıcı alsam şekerli tüketmesem etkiler mi acaba sütü diyorum.

Ekmek yemesek de tatlı şeyler sütü arttırıyor diyorlar.
Ben çok çay içiyorum şeker yerine tatlandırıcı alsam şekerli tüketmesem etkiler mi acaba sütü diyorum.
tatlinin hikayesi soyle :)
tatli yeyince susuyorsun,su içtikçe sutun oluyor
yani gunde 1 lt serbetdeki su 2 lt de normal su içiyorsunediyor sana 3 lt su
sen oturup 3 lt saf su içsen yine ayni sutun olucak bence
ben hiç hosaf falan içmezdim
ama tabi insan emzirince enrji ahrciyor hep biseyler yemek istiyor o ayri konu :)

Canım sana ne yapar 3 çocuk sen Atom karıncasın
Maşallah. Ablamında üç tane ondan yola çılarak dedim. Öptüm
deme kiz oyle gaza gelip 4 . yaparmisim :))))))))))))
ama ben çalismak istemiyorum, çalisan kadina 2 bile çok :))

ben 1 çocukla çalistim, ev haniminin isinin aynisini yapip bide kalkip ise giidyordum
delimiyim ben dedim, oturdum ikinci çocugu yaptim , yati$ o yati$$$

Oo Ben 4-5 lt su içerim ağzım.hep kuuru.
Aç olsamda içiyorum

Çok çok çoookkk zormuş.
Çocuklu çalışmak ve ev işleri falan.
Biz prensesler gibi yaşıyormuşuz.valla.

Çok çok çoookkk zormuş.
Çocuklu çalışmak ve ev işleri falan.
Biz prensesler gibi yaşıyormuşuz.valla.
zor tabiiiki
bide benimki gibi elini sicak sudan soguk suya vurmayan kocaniz varsa yemisim ayligini parasini diyorsun
benim isim masa basida deildi, haftanin 35 saaati ayakda kosturuyordum
çocugu baskasinin evine birakiyordum bakicilik için
sabah verip aksam aliyordum,ogle aram yetersiz di alip geri birakmak için bakicidan
biraz daha almasam bakicidan çocuk anne olarak onu bilecekdi ..
devlet verirse verir biseyler vermezsede koca çalisip baksin valla beni ilgilendirmiyor evin geçimi ...
bu saaatden sonra Allahdan bisey gelip mecbur olmadikça çalismam, kariyer yapacak meslegimde yok zaten
kariyersiz çocuk yapiyorum bende :))))

Oo Ben 4-5 lt su içerim ağzım.hep kuuru.
Aç olsamda içiyorum
maasalalh
sen tatli isini bo$la o zaman bak nasil mum gibi eriyorsun
emzirdigin için enerji yakiyorsun ayni spor yapmis yurumus gibi

ben son gunlerde su isini çok bosladim
1 lt zir içiyorum ( dr her seferinde soruyordu suyunu içiyonmu diye
su içmek benim için bi gorev sadece, susamiyorumki

iyi geceler hanimlar
fena uyku abstirdi,biseyler yemeden gidip yatiyim
dun dr da 77 geldim ama kiyafetlerde vrdi , yinede _çok (

Ölüyommmm uykusuzluktann.

Yaktin bizi kuru fasulye.. Ama cok guzel diii ben napiyimmm

Bende dikişli doğurdum ama idrar yaparken hîç acım olmadı... İki doğumda da acımadı ... Normalde tabiki oturamıuorm ama

Kızlar anca bu saatlerde girebiliyorum. Habımefendiler anca uyuyor. Bizim ufaklık fena çıktı. Basıyo çığlığı valla. Büyük kuzum hiç böyle değildi. Bide sürekli ayak üstüyüm. Ayaklarımın altı ağrıyo artık. MaRaL_ doğur sende artık Her siteye girişimde ilk sana bakıyorum. S serefraz85 doğurdu sıra sende. Allahım şu MaRaL_ kuluna okullar açılmadan doğurmayı hayırlısıyla nasip et, doğumuda kolay olsun, çabucak ayaklansın, kimseye muhtaç etme amin. Veleddalin amin:) gecenin duasınıda ettim, ben kaçarrrrr

Öldüm uykusuzluktan ilk defa bu kadar uzun zaman gözü acik kaldi uyumaya niyet ettim ya inadina yapiyor sanki cadiiii. Cipil gozleriyle melul melul bakiyor iki saattr kucagimda. Aglamiyor da doymuş hanfendi memeyi alip da uyutamadm bakisioz hala ayakta uyuyo olsam da

Son düzenleme:
Uyuduğum 2 saat işte.her şey tamam kaka bekliyoruz
Akşam 8 den beri eşim baktı az önce gittim aldım bebişi..uzuuuunn zamandır ilk defa 4 saat uyudum deliksiz :)
Benimki de akşam yaptı anca kaka 1 kere,baya zorlandı bugün,mama etkiliyo sanırım..

Akşam 8 den beri eşim baktı az önce gittim aldım bebişi..uzuuuunn zamandır ilk defa 4 saat uyudum deliksiz :)
Benimki de akşam yaptı anca kaka 1 kere,baya zorlandı bugün,mama etkiliyo sanırım..
O sırada bebek de uyumuş mu?
İyi uyumuşssun gerçekten
Bizimki Max on dk gaz çıkarıyor sadece bakmaz hayatta

Uyuduğum 2 saat işte.her şey tamam kaka bekliyoruz
Büyüyünce kaka sayısı azalıyomuş ama ne kadar büyüyünce onu hatırlamıyorum
Benim fındık memedeyken bir önceki yediğini kakalıYo. Eşimde mıç kızım annenin paralarına sefan olsun diyo

Mama veren bi arkadaşım var o arada birkaç yudum suda veriyo, acaba sende mi versen?
Gerçi senin bebe anne sütüde alıyo ama bilemedim. Hangi marka mama kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…