Bnm bir aydan sonra geçti maalesefDogum yapanlar gozunuzaydin. Herkes bir an once iyilessin artik kaka sut muhabbetine vuralim kendimizi.
Benim normal dogumda dikisler baya acidi. Acilma vs olmadi ama gec iyilestim. Sezeryanda da oyle hemen misafir agirlayan olamadim. Olmayayim da zaten. Ben dikis acisi karnimin icinin acisi ne zaman gececek onu merak ediyorum
Canim muskati hic bilmiyorum sıyirark yaziyo toz olarakmi siyriliyoGaz için ve diğer bazı şeyler için şu linke bakabilirsiniz
http://www.aksiyon.com.tr/saglik/anneme-mi-sorsam-kitaba-mi-baksam_526472
Üçüncü ayda dedi bizim dr onaRota virus asisi yaptiranlara soruyorum, igneyi kaca aldiniz?
Ya tekrar sorucam. Olcu tam olarak ne kadardi, bebis canima gazi ile okuyo da
Canım bir kırkı çıksın miniklerin.Yahu Emek in fotosunu ne zaman koyacaksin merak ediyorum yasini beklemezsin insallah
ogurdugu emzik bu beninkinin. Baska aldirmadim da wee alcam da evden cikmayinca baskasins soylemeye uyuz oluyorumLitchi ebebekten nuk marka kauçuk emzik aldim onu da begendi
1 ay mi. Daha 2 hafta var ozaman. Kendimi beklentiye sokmazsam gecer giderBnm bir aydan sonra geçti maalesef
Damakli emzik mi damaksiz mi?benimkise artik aventi keskinlikle almiyo wee baby aldim onu hic almadiBizim De Nuk kauçuk ilk günden tuttu öneririm
Ben dün gece 3 kere arka arkaya bez degistirdim kaka yüzünden :))) tam bitmiştir heralde diyip yenisini koyuyorum altına ona da yapıyor :) 2 gün yapmamisti topluca yaptı sanırım :))Ya şu kaka olayı bizde saçma sapan bi şe oldu. Tüm gün bi şe yapmadı akşam bi yaptı ortalığı batırdı. Yarım saat önce emzirirken yaptı değiştirdim. Şimdi yine yaptı :/
Hummana kimyonlu rezene çayını şiddetle öneririm içtiği an çıkarıyor gazınıYa tekrar sorucam. Olcu tam olarak ne kadardi, bebis canima gazi ile okuyo da
Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin başına :)Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
Bnmki gaz mesajları yapınca rahat çıkarıyor gazını sen de dene istersen cnmGazimiz var ve pirtlayamiyoruz saat 5:30dan beri agliyoruz
3 güne kdr yapmayabilir dedi bana Dr.. Bnmki de gülüyor artık onu öyle keyifli görmek çok hoşuma gidiyor..hele gaz sancisi çektikten sonra gülerse dünyalar bnm oluyorKızlar benim bebiş günde bir kere kaka yapmaya başladı, bugün henüz kaka çıkışımız yok, ıkınıyor ama çıkmıyor. Artık büyüyoruz 2 aylık olacağız neredeyse :) gülmeye başladı galiba ya da bana öyle geldi, sabah gülücükler saçtı... maşallah. Bu arada incir yedim dün üç tane gece gögüslerim güzel doldu tavsiye ederim.
Bnmkinin de ipek gibi saçları vardı ne güzel oksuyordum ben onları ama biz döküldü seyreldi saçları hemen yenileri çıksın istiyorumBende doğduğundan beri hiç şapka takmadım. Başkalarının bebekleri takmasa sinir olurdum neden takmıyorlar acaba şapka ile daha güzel diye ama ben de takmadım. Çok saçı var zaten örecez yakındı.
Ben onu bebeğin ismi anladimYa yukarda bir Eliza muhabbeti vardı MaRaL isim sanmış bende test değil mi dedim.
Muhabbeti bilmiyorum
Canim muskati hic bilmiyorum sıyirark yaziyo toz olarakmi siyriliyo
Aşı var bir aylık oldu
Calpol verdi aile hekimi her ihtimale karşı
Birde burun içinde eczane fizyosol diye bir şey verdi
Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?