Kızlar benim bebiş günde bir kere kaka yapmaya başladı, bugün henüz kaka çıkışımız yok, ıkınıyor ama çıkmıyor. Artık büyüyoruz 2 aylık olacağız neredeyse :) gülmeye başladı galiba ya da bana öyle geldi, sabah gülücükler saçtı... maşallah. Bu arada incir yedim dün üç tane gece gögüslerim güzel doldu tavsiye ederim.
oyy yesinler o cimcimeyi :)
sizi okudukça daha çok hevesleniyorum
evdekiler buyuud kazik kaadr oldu bi optunmu ikincuye kaçiyolar hiç gelmiyoalr SIKISTIRMAya
dogsada sevsem bende yaaaaaaaaaa
Evet gündüz uyuması iyi senin için işlerini yaparsın yemeğini yersin yrmek yaparsın ben bıtakamıyorum gündüz annem olmasına rağmen. Çünkü gaz uyutmuyor uyutmayınca hem ağlıyor hem de meme arıyor.
Gündüz uyuyor benimki gece de 3-4 saat uyurdu ama kafasına göre işte.
Kaka yapacsksa sabahlayabiliyor.
İşim olmasa gündüz uyurum ama gündüzler çok kıynetli
Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
Evet gündüz uyuması iyi senin için işlerini yaparsın yemeğini yersin yrmek yaparsın ben bıtakamıyorum gündüz annem olmasına rağmen. Çünkü gaz uyutmuyor uyutmayınca hem ağlıyor hem de meme arıyor.
Herkese öneriyorum ama kendim de araştırmadım. Annem söyledi diye yapıyorum biraz muslatı Bıçağın ucuyla kesip bir iki damla badem yağıyla karıştırıp veriyorum gaz için iyiymiş.
Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.