2015 Şubat Anneleri

Kızlar benim bebiş günde bir kere kaka yapmaya başladı, bugün henüz kaka çıkışımız yok, ıkınıyor ama çıkmıyor. Artık büyüyoruz 2 aylık olacağız neredeyse :) gülmeye başladı galiba ya da bana öyle geldi, sabah gülücükler saçtı... maşallah. Bu arada incir yedim dün üç tane gece gögüslerim güzel doldu tavsiye ederim.

Günaydın kızlar. Benim kızımın göbek bağı hala düşmedi bugün 14. Gün. Biraz iltihap da yapmış. Göbek bağının düşmesi bu kadar uzun süren var mı

Evet gündüz uyuması iyi senin için işlerini yaparsın yemeğini yersin yrmek yaparsın ben bıtakamıyorum gündüz annem olmasına rağmen. Çünkü gaz uyutmuyor uyutmayınca hem ağlıyor hem de meme arıyor.
Gündüz uyuyor benimki gece de 3-4 saat uyurdu ama kafasına göre işte.
Kaka yapacsksa sabahlayabiliyor.
İşim olmasa gündüz uyurum ama gündüzler çok kıynetli

ooo süper hizli bi dogum olmus masallah gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

masallah gozunaydin...

Ayy nasil guzel bi dogum olmus oyle canim gozunaydin cok sevindim. Bi kisi daha eksildi listeden. Guzel gunlerde buyut allah bahtini acik etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…