- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
yanlis derken tek absina uyuma sayilmaz bu yaptiklarinla :)Ya işte bazen gaz devam ederse omzumda uyuyor yoksa yatağa koyuyorum ama yatağıda sallıyorum bazen o da mı yqnlış
bu seferde ayakda sallamaya alisir ama :)hayırlı günler kızlar
benim kız memede saatlerce uyuyor emzik verince almıyor öğürüp kusuyor deli olacağım 75 i dolduramayan memelerim 90 a sığmayacak artık :)))
avent almıyor wee almıyor annem göğüslerinin kafası büyük emzikler küçük ondan almıyor diyor ah şimdiki aklım olsaydı doğar doğmaz sokardım ağzına emziği. kucağa alıştı bide beşikte uyumuyor kucakta uyuyor 3 gündür bacaklarımda sallıyorum kucağı baya unuttu bide ana kucağına alışırsa sorun kalmayacak
Bir hafta sonra kırkı çıkacak zaten öyle deseydin
esin gitsin once sonra sen evdekileri postala :)Üç ay diyor
Ama insan kıyamıyor.şimdi kucağımda bacaklarını kendine çekmiş kıvrılmış mis gibi yatarken götür yatağına koy.elimden gelse kazağımın içine sokacağım ama sen üçünü sokamazsın :-?yanlis derken tek absina uyuma sayilmaz bu yaptiklarinla :)
birakip çekileceksin o zaman kendi uyumus olur
yoksa bebk uyutmak için her yol mubah benim kitabimda :)))
bnim oglum iki yasina kadar kucagimda emzikle, emzirmeyi keisncede yanimda dudagimla oynayarak uyudu 4 yasina kadar : ))))
bu sefer hiç biseye alistrmiycam yetisemem hiçbirine
çocugun tek basina uykuya geçememesi çok ama çok buyuk bi sorun anne için ...
hahahahahah emzigimi yuttuuuuuAma insan kıyamıyor.şimdi kucağımda bacaklarını kendine çekmiş kıvrılmış mis gibi yatarken götür yatağına koy.elimden gelse kazağımın içine sokacağım ama sen üçünü sokamazsın :-?
Biraz önce emziği verdim oturdum,geri gittim emzik yok hemen başladım Amman Allahım emziği yuttu
esin gitsin once sonra sen evdekileri postala :)
yurt disindan mudahale edemez ya :)
Herkes biri bana yardım etse diye bakar, sen geleni istemiyorsun.Üç ay diyor
senin bu herif adami verem ederrrr vallaEder ailesini çağırıyor gidin diyemem ki
Denemeye devamhahahahahah emzigimi yuttuuuuu
hastane açmiyor kafayi yiycem
hiç gulecegim yokdu guldurdun kiz beni :)))
Herkes biri bana yardım etse diye bakar, sen geleni istemiyorsun.
Biri şu anda bizim evi temizlese,ütü yapsa çok memnunnolurun ama bende evde akraba dahi sevmiyorum
Güya benim moralim düzgün olucaksenin bu herif adami verem ederrrr valla
tovbe estt..
Duyma dediklerini,Eve gelen bişey yapmıyor ki. Annem bebişin Odası'nı silip süpürüyordu ama kv ye yap diyemem ki. O sadece yemek zamanı başına gelen olumsuz anıları anlatıyor. Süt olsun diye çabalıyorum ama anılar da nedense süt üzerine. Deliricem
Pazar
Sezeryana girdigim gun kontrole diye gitmistik hastaneye.bir onceki kontrolde detayli usg istedi dr .. Ogun bebegin amniyo sivisi bulanik ve yogun gorunuyor , bu kaka yapmasindan da olabilir vucudunda miad asimi oldugunda soyulmalar cok olur buda suda böyle gorunur.. Bundanda olabilir demisti radyolog..
Bu sonuca gore de 41+0 da sezeryana alindim ama kakasini falan yememisti cocuk.
Yok o öyle seviyormuşmuş çocuğu yapıştı ya sülük gibi her dakika fotoğraf çekiyor geçen gün birde benden utanmadan emerken fotoğraf yollasana bana dedi ciddi ciddi sapık olduğunu düşünmeye başladım artık sinirlenip kızıp söylesen inada binip daha da yapıyor sağlıklı değil ki kafa
Asiri yorgunluga ve susuzluga bagli aslinda dogumda olan biseymis ama nafirde olsa olurmus ben bekarken oldu.sinus trombozu diye nadir bi hastalik.cok sukur ucuz atlattim ben,Allahin sevdigi kuluymusum diyorum hep
AminnnnnAllah korusun hepimizi,şimdi iki kat korusun bize muhtaç meleklerimiz var,bizi sevdiklerimize bağışlasın...
Eve gelen bişey yapmıyor ki. Annem bebişin Odası'nı silip süpürüyordu ama kv ye yap diyemem ki. O sadece yemek zamanı başına gelen olumsuz anıları anlatıyor. Süt olsun diye çabalıyorum ama anılar da nedense süt üzerine. Deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?