2015 Şubat Anneleri

Kızlar benim bebeğimin sarılığı geçmiyor nedenini bir türlü bilmiyorum.10 gündür çekiyoruz artık stresten vücudum kızarıyor.Emzir de emzir diyor dr lar herkes emziriyorum sürekli 2 kere fototerapi aldı yok düşse bile ertesi gün yükseliyor anlamıyoruz.Bir de dr um anne sütü tek çaresi diyor buralarda okuyorum mama veriyormuş dr lar mamayı neden veriyor ?
benim açılık tokluk kan şekerim hep düşüktür acaba sütümde de mi şeker yok ne bileyim yaaa bilgisi olan var mı ? Bu durum aşırı rahatsız ediyor beni sarılık gündeminden psikolojim bozuldu.

Allah yardımcın olsun canım dr söyle benim kan şekerim düşük zaten diye mamayı dene sende illa ki dr sözüne bakma sarılık olanlar öyle atlattı sonuçta sen de ver mama canım

İnşallah sende hayırlısıyla kurtulursun bu stresten :) benim gibi uykusuz gecelere adım atmana ramak kalmış :) gündüz Akşama kadar uyuyo bizim cimcime akşam da sabaha kadar gaz çıkarmaya çalışıyoruz ağzından çıkaramıyor gazını böyle olunca da çok uzun sürüyo gazının çıkması tecrübeli anne sen de bir fikir ver bakalım bana salıdan beri 10 saat uyku uyumamışımdır

Canım gerçekten tek çare aslında anne sütü. Ben kızımı 10 dk bir emzirdim. Hatta dr emmese bile memede dursun arada çekmesi bile yeter demişti. Çok zor biliyorum, ama geçecek inşaAllah.

İnşallah sende hayırlısıyla kurtulursun bu stresten :) benim gibi uykusuz gecelere adım atmana ramak kalmış :) gündüz Akşama kadar uyuyo bizim cimcime akşam da sabaha kadar gaz çıkarmaya çalışıyoruz ağzından çıkaramıyor gazını böyle olunca da çok uzun sürüyo gazının çıkması tecrübeli anne sen de bir fikir ver bakalım bana salıdan beri 10 saat uyku uyumamışımdır

S
Amin. Allah yardimcimız olsun.

Biz de yikadik aynn cok uyudu hatta gece uc saat uyanmadi.ilk defa hayret boyle de tedrgin oluuo insan yahu

canim geleneksel yontemleri denedin mo bazen dogru yanlis farketmiyor care oluyor. Cok azcik sekerli su verirler ya da hurma yalatirlar bix ikisini de yaptik bu sefer ilkinde asla dedigim seylerdi ama biz de sarılik yuzunden cektiydik bu defada böyle deneyelm dedik bisey olmadi şükür. Isiga yatir cama dogru gun isigi aldir hep

Biktim bu gaz sancisindan, cocuktan sogudum resmen bi saattir debeleniyoruz. Ölecem uykusuzluktan

Aynen canimboyle cok zor oluyor emIren anneler cok sanslilar. Sutu verdikten sonra hemen gazini bende aliyorum ama sey yapmaya basladim sutun yarisini veriyorum gaxini aliyorum diger yarisini veriyorum oyleolunca kusmadi emselerde buzimde sutumuz cok gelse. Sitedd bir arkadas yazmis fosur fosur sutum akiyor cocugumda memeden ayrilmiyof duye bir ozendim bir icim gittiki anlatamam canim

15dk icinde 4 kere bez degstrdim saka gibi parcali parcali micmak ne buyuk zevk küçük hanima. Sanirim bez firması ile gizli bi anlaşmalari var:)
Benimde becrriksizliğimden heralde ne bez yetişir ne alt açma. Bütün evde çiş kaka oldu. Yüz yıldır temiz duran evdeki eşyalar sürekli silinir yukanır oldu,çamaşır makinem hiç bu kadar çamaşırı bir arada görmedi.

Pazar
Ayy ben hic duymamistim bak simdi merak ettim bilmiyorumki nasil anlasilir ben sık kontrole gidiyorum sizin orda cagirmiyolar ya sen de hreketlerini hissetmiyorum de git yalandan icin rahat etmicekse tatlim

Sezeryana girdigim gun kontrole diye gitmistik hastaneye.bir onceki kontrolde detayli usg istedi dr .. Ogun bebegin amniyo sivisi bulanik ve yogun gorunuyor , bu kaka yapmasindan da olabilir vucudunda miad asimi oldugunda soyulmalar cok olur buda suda böyle gorunur.. Bundanda olabilir demisti radyolog..

Bu sonuca gore de 41+0 da sezeryana alindim ama kakasini falan yememisti cocuk.

ben sana demistim anacim o gorumcenin sorun olaacgini ama abartmis seninki
içinden ne geliyorsa onu de valla, halkediyorsa agirda konus
sustukça tepene çikaca,dir daha manyak hareketleri olacakdir eminim
bide dua et evlensin gitsin :)
Offf sorma ya kırmayım üzülmesin diye birşey demiyorum akşam eşim söyledim bu durumu oda diyor ya bebek daha bu birşey olmaz diye dedim yok öyle birşey hayır bu kız çok zengin birini bulacakta evlenecek falan zannetmiyorum hiç aradığı kriterde adam yok çünkü

Çıkmayınca çıkmıyor işte sen debeleniyorsun zamanı ne zamansa o zaman çıkıyor
Niye kiz bazen bizimde yapabilecegimiz şeyler oluyor hayati kolaylastirmak adina

Kizim 3 ay altta. Gaz cikarmadi yeni doğduğunda catlayacak sanardim.. Derecenin ucunu poposuna hafif soktugumda pesi pesi e cikarirdi gazini.. Bebkler popolarina hakim olmayi bilmez mis surekli ikinmalari bundanmis yani kakasi gazi yoksa bile ikinabilormis..zaman lazimmis ogrenmeleri ici ..uc

Yok o öyle seviyormuşmuş çocuğu yapıştı ya sülük gibi her dakika fotoğraf çekiyor geçen gün birde benden utanmadan emerken fotoğraf yollasana bana dedi ciddi ciddi sapık olduğunu düşünmeye başladım artık sinirlenip kızıp söylesen inada binip daha da yapıyor sağlıklı değil ki kafa

Hadi seninki kiz cocugu ya ben neydiyim .. Altini açarken korkuyorum dua etmeye bbasliyorum isemeden kapatabilirim ins diye.. Her alt açmada isiyor velet ya.. Ne üst bas yetişiyor ne elim moktan sidikten cikiyor..

Bazen hemen çıkıyor bazen saatler sürüyor ondan dedim. Bizimki çok zorlanmıyor ama bazı zamanlar sabahlıyoruz.
Ben hiç profesyonel anne olamıycam sanki
Daha önden Çıtçıtlı olmayan şeyleri giydiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…