- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Allah yardımcın olsun canım dr söyle benim kan şekerim düşük zaten diye mamayı dene sende illa ki dr sözüne bakma sarılık olanlar öyle atlattı sonuçta sen de ver mama canımKızlar benim bebeğimin sarılığı geçmiyor nedenini bir türlü bilmiyorum.10 gündür çekiyoruz artık stresten vücudum kızarıyor.Emzir de emzir diyor dr lar herkes emziriyorum sürekli 2 kere fototerapi aldı yok düşse bile ertesi gün yükseliyor anlamıyoruz.Bir de dr um anne sütü tek çaresi diyor buralarda okuyorum mama veriyormuş dr lar mamayı neden veriyor ?
benim açılık tokluk kan şekerim hep düşüktür acaba sütümde de mi şeker yok ne bileyim yaaa bilgisi olan var mı ? Bu durum aşırı rahatsız ediyor beni sarılık gündeminden psikolojim bozuldu.
İnşallah sende hayırlısıyla kurtulursun bu stresten :) benim gibi uykusuz gecelere adım atmana ramak kalmış :) gündüz Akşama kadar uyuyo bizim cimcime akşam da sabaha kadar gaz çıkarmaya çalışıyoruz ağzından çıkaramıyor gazını böyle olunca da çok uzun sürüyo gazının çıkması tecrübeli anne sen de bir fikir ver bakalım bana salıdan beri 10 saat uyku uyumamışımdırçok guzel bi isim, ismiyle uzun yasasin insallahh canim ..
yarin oglen oglani komsuya birakicam
kizida kuran kursuna birakicam
bacaklarim beni tasidigi kadar yurumek istiyorum bakalim ne kadar dayanicam
bide geri eve gelmesi var ama artik Allah kerim onu bilemiuyorum nasil olucak
olmadi bus tram yolundan yururum , gidemedigim yerde biner gelirim eve yada hastaneye giderim :)))) :)
Canım gerçekten tek çare aslında anne sütü. Ben kızımı 10 dk bir emzirdim. Hatta dr emmese bile memede dursun arada çekmesi bile yeter demişti. Çok zor biliyorum, ama geçecek inşaAllah.Kızlar benim bebeğimin sarılığı geçmiyor nedenini bir türlü bilmiyorum.10 gündür çekiyoruz artık stresten vücudum kızarıyor.Emzir de emzir diyor dr lar herkes emziriyorum sürekli 2 kere fototerapi aldı yok düşse bile ertesi gün yükseliyor anlamıyoruz.Bir de dr um anne sütü tek çaresi diyor buralarda okuyorum mama veriyormuş dr lar mamayı neden veriyor ?
benim açılık tokluk kan şekerim hep düşüktür acaba sütümde de mi şeker yok ne bileyim yaaa bilgisi olan var mı ? Bu durum aşırı rahatsız ediyor beni sarılık gündeminden psikolojim bozuldu.
İnşallah sende hayırlısıyla kurtulursun bu stresten :) benim gibi uykusuz gecelere adım atmana ramak kalmış :) gündüz Akşama kadar uyuyo bizim cimcime akşam da sabaha kadar gaz çıkarmaya çalışıyoruz ağzından çıkaramıyor gazını böyle olunca da çok uzun sürüyo gazının çıkması tecrübeli anne sen de bir fikir ver bakalım bana salıdan beri 10 saat uyku uyumamışımdırçok guzel bi isim, ismiyle uzun yasasin insallahh canim ..
yarin oglen oglani komsuya birakicam
kizida kuran kursuna birakicam
bacaklarim beni tasidigi kadar yurumek istiyorum bakalim ne kadar dayanicam
bide geri eve gelmesi var ama artik Allah kerim onu bilemiuyorum nasil olucak
olmadi bus tram yolundan yururum , gidemedigim yerde biner gelirim eve yada hastaneye giderim :)))) :)
Amin. Allah yardimcimız olsun.oyy canim senin isin daha zormuss ama kontrolde olmamiz lazim yapaack bisey yok
bende sali absliyorum hastane git gel olayina
bi gidisimde haydi doguma diyebilirler ama yanimda esim olmaz çocuklarla kalicak
42. haftamda tek basima gidip gelicem hastaneye
Allah sonumuzu ahyretsin
Brnimkinide yıkadık
Aşı olunca 2 gün yıkanmıyormuş ablam dedi.
Ondan öncede yine iki gün banyo yapmamıştı
Koktu çocuk. 5 gibi uyudu 10:30 zorla uyandırdım.şimdi yine uyumak istiyor
Banyo o kadar etkilet mi? Neden uyuyor sürekli acaba.
Kızlar benim bebeğimin sarılığı geçmiyor nedenini bir türlü bilmiyorum.10 gündür çekiyoruz artık stresten vücudum kızarıyor.Emzir de emzir diyor dr lar herkes emziriyorum sürekli 2 kere fototerapi aldı yok düşse bile ertesi gün yükseliyor anlamıyoruz.Bir de dr um anne sütü tek çaresi diyor buralarda okuyorum mama veriyormuş dr lar mamayı neden veriyor ?
Aynen canimboyle cok zor oluyor emIren anneler cok sanslilar. Sutu verdikten sonra hemen gazini bende aliyorum ama sey yapmaya basladim sutun yarisini veriyorum gaxini aliyorum diger yarisini veriyorum oyleolunca kusmadi emselerde buzimde sutumuz cok gelse. Sitedd bir arkadas yazmis fosur fosur sutum akiyor cocugumda memeden ayrilmiyof duye bir ozendim bir icim gittiki anlatamam canimBen eger yeni sagmadiysam isitiyorum sutu saginca dolaba koyuyorum zaten bazen sagarken uyaniyo o zaman hemen veriyorum isitmadan benimkide sutude mamayida yedikten sonra yerine yatiriinca kusuyo hemen yedirdikten sonra epey bi kucagimda tutuyorum dik sekilde gazinida cikartip oyle yatiriyorum yinede kusuyo herkes normal bosver falan diyo ama bebce her yedikten sonra yatirinca kusmasi normal degil ya kucagimda kusmuyo reflu yastigida ise yaramadi gene kustu doktora daniscam artik demek sana doktor 30 ver dedii ben ilk basta 45 dedi ama benimki bazen 60 yiyo bazen 20 bile yemiyo gece yediremedim ne kadar yiceni bilmiyorum az az veriyorum 3 kere mama verdigim oluyo su kaynat mamayi isit o ara agliyo tabi kaplarini kaynar suyla yika cok zor ya nolurdu meme alsalardi doyunca birakirlardi acikinca alirlardi boyle zormus valla sut sagmaya vakit kalmiyo zaten sutumde gelmiyo verdigimide kusunca icim gidiyo sut bosa gitti diye Allah yardimcimiz olsun
Benimde becrriksizliğimden heralde ne bez yetişir ne alt açma. Bütün evde çiş kaka oldu. Yüz yıldır temiz duran evdeki eşyalar sürekli silinir yukanır oldu,çamaşır makinem hiç bu kadar çamaşırı bir arada görmedi.15dk icinde 4 kere bez degstrdim saka gibi parcali parcali micmak ne buyuk zevk küçük hanima. Sanirim bez firması ile gizli bi anlaşmalari var:)
Çıkmayınca çıkmıyor işte sen debeleniyorsun zamanı ne zamansa o zaman çıkıyorBiktim bu gaz sancisindan, cocuktan sogudum resmen bi saattir debeleniyoruz. Ölecem uykusuzluktan
Ayy ben hic duymamistim bak simdi merak ettim bilmiyorumki nasil anlasilirben sık kontrole gidiyorum sizin orda cagirmiyolar ya sen de hreketlerini hissetmiyorum de git yalandan icin rahat etmicekse tatlim
Offf sorma ya kırmayım üzülmesin diye birşey demiyorum akşam eşim söyledim bu durumu oda diyor ya bebek daha bu birşey olmaz diye dedim yok öyle birşey hayır bu kız çok zengin birini bulacakta evlenecek falan zannetmiyorum hiç aradığı kriterde adam yok çünküben sana demistim anacim o gorumcenin sorun olaacgini ama abartmis seninki
içinden ne geliyorsa onu de valla, halkediyorsa agirda konus
sustukça tepene çikaca,dir daha manyak hareketleri olacakdir eminim
bide dua et evlensin gitsin :)
Niye kiz bazen bizimde yapabilecegimiz şeyler oluyor hayati kolaylastirmak adinaÇıkmayınca çıkmıyor işte sen debeleniyorsun zamanı ne zamansa o zaman çıkıyor
Yok o öyle seviyormuşmuş çocuğu yapıştı ya sülük gibi her dakika fotoğraf çekiyor geçen gün birde benden utanmadan emerken fotoğraf yollasana bana dedi ciddi ciddi sapık olduğunu düşünmeye başladım artık sinirlenip kızıp söylesen inada binip daha da yapıyor sağlıklı değil ki kafaYaa canim benim yazdiklarini okuyunca valla ben sinirlendim yaa! Afedersin ama ne manyak kayinvalideyle gorumce o :/ allah sana sabir versin ma kirmayayim diye ugrasma oyle sacmalik mi olur sen niye ezilip uzulucen soyle lafini. Lohusa kadinin evinde de ne misafiri ayrica ay ne insanlar var vallahi sinirlendim!
esoba .!.:Benimde becrriksizliğimden heralde ne bez yetişir ne alt açma. Bütün evde çiş kaka oldu. Yüz yıldır temiz duran evdeki eşyalar sürekli silinir yukanır oldu,çamaşır makinem hiç bu kadar çamaşırı bir arada görmedi.
İnşallah canım inşallah ufacık bir simit parçasını dahi laf söz yapacak insanlardan uzak etsin Rabbim bizi zenginlikte gözüm yok ama inşallah onlardan daha iyi olur durumumuzCanm inşallah bebeginin kısmeti ile evinde bereket dolar tasar
Bazen hemen çıkıyor bazen saatler sürüyor ondan dedim. Bizimki çok zorlanmıyor ama bazı zamanlar sabahlıyoruz.Niye kiz bazen bizimde yapabilecegimiz şeyler oluyor hayati kolaylastirmak adina
Kizim 3 ay altta. Gaz cikarmadi yeni doğduğunda catlayacak sanardim.. Derecenin ucunu poposuna hafif soktugumda pesi pesi e cikarirdi gazini.. Bebkler popolarina hakim olmayi bilmez mis surekli ikinmalari bundanmis yani kakasi gazi yoksa bile ikinabilormis..zaman lazimmis ogrenmeleri ici ..uc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?