Kuru dut çok güzel bir şeyBirlikte yapalım ama incirle dut olsun diyette
Bence küs gitme hem sen üzülürsün sonra hem onlar.Bizde de durumlar gergin oyle kötü bir konumdayiz ki evde diken ustu hersey. Bugun birsz daha iyi dikislerim doktora gidiyorum o da ekstrem bsy gormezse yarin yola çıkıyoruz yıne ankara konaklamali gidicez ki hem ben zorlnmayim hem cocuklar yorulmasin. Fakat kimse kimseyle konusmadgndan gidecegmizi de cocukla konusrken duyurmak durumunda kaldik. Cok gicik bir ortam var nasil cikicaz yola bilmiyorum
Ağlamıyorlar pek merak etme.Biz bir aylık olduk ve aşımız var bugün. Ayaklarım geri geri gidiyor ;(
Ağlamıyorlar pek merak etme.
MaşAllah sütün dediğin kadar varmışş. 125 ml ne demek :) çok iyi valla hatta süperBiz bebedor un sağma şeysini aldık. O kadar süt var sağdım sağdım 125 ml çıktı. Süt tobaları 350 ml. Onun dolması mı gerekiyor.
Bence gayet iyi. Anne sutu gibisi yok.Merhaba kizlar yaa benim sutum az gelio gibi aslinda bana kalsa gayet ii gelio ama kv az geldigini soyluyo bebegime zorla mama veriooda yiyemio karni tok belliki akrabalarada oyle dio millet tuh melike nie sutun az ki ii beslenmiomusun su icmiomusun falan yok onu kaynat bunu ic kafayi yicem accam bi gun karsilarinda sikcam memisi gorecekler.. 5 dak sagiyorum mesela 30 la 70ml arasinda deisio azmi sizce daha 24 gunluguz
Bizde iki isim koyduk ya :) ilk ismi kocamın ismi ben istemiştim hatta :)Babam gençliğinde bir ilçede görev yapmış erkek çocuklarına babanın adını koyuyorlarmış.
Misal baba yılmaz çocuk yılmaz
Bizim 15 gunluk muayenemizde, 1 aylik muayenesine kalca icin de randevu alin dedi doktorumuz.biz cektirecegiz.sorun odugunu sanmiyorum ama drun dedikerini yapiyoruz biz.Ahh inşaallah.. Sonrada doktora gidicez. Kalça filmi ne zaman çekiliyor Acaba? Siz çektirdiniz mi
Kac dk da 125 ml cikti? Dolmalari gerekmio ablamdan biliorm cnm..Biz bebedor un sağma şeysini aldık. O kadar süt var sağdım sağdım 125 ml çıktı. Süt tobaları 350 ml. Onun dolması mı gerekiyor.
18 gun oldu daha. Senin kiz topigin ablalarindan35 gün oldu ordan kendine pay biç kaç günün kaldı diyen
fazla mi geldi. Acken verme emdikten sonra ver. Bn de cok kullandim d vitamini damlasi acken icersem bagirsaklari calistiriyorduKızlar d vitamini fazla verilirse bebekte şiddetli karın ağrısı yapıyor. Bize doktorun verdigi damla sayısı fazla geldi. 2 gündür bebegim huzursuz hep ağlıyor uyusa bile agridan hmn uyaniyor. Siz dikkat edin. Bebegimin sunneti bu kadar huzursuz etmedi.
Merhaba kizlar yaa benim sutum az gelio gibi aslinda bana kalsa gayet ii gelio ama kv az geldigini soyluyo bebegime zorla mama veriooda yiyemio karni tok belliki akrabalarada oyle dio millet tuh melike nie sutun az ki ii beslenmiomusun su icmiomusun falan yok onu kaynat bunu ic kafayi yicem accam bi gun karsilarinda sikcam memisi gorecekler.. 5 dak sagiyorum mesela 30 la 70ml arasinda deisio azmi sizce daha 24 gunluguz
Duyma hic kimseyi. Dr sutun yeterli dedi asla mama verme dedi de. Mama gerekirse bile kendin gizli ver. Saginca memedeki sut olculmez bebek daha fazlasini ceker her zaman.Merhaba kizlar yaa benim sutum az gelio gibi aslinda bana kalsa gayet ii gelio ama kv az geldigini soyluyo bebegime zorla mama veriooda yiyemio karni tok belliki akrabalarada oyle dio millet tuh melike nie sutun az ki ii beslenmiomusun su icmiomusun falan yok onu kaynat bunu ic kafayi yicem accam bi gun karsilarinda sikcam memisi gorecekler.. 5 dak sagiyorum mesela 30 la 70ml arasinda deisio azmi sizce daha 24 gunluguz
1aylikken kalca ultrasonu cekildi.Ahh inşaallah.. Sonrada doktora gidicez. Kalça filmi ne zaman çekiliyor Acaba? Siz çektirdiniz mi
yasemin vallaa rtik ben ota..a agliyorum iyice sinirleerim bozulduGunaydin kizlar. Bu gece de misil misil uyudum :) masallahimiz var hic dogmaya niyetimiz yok. Bugun sadece nstye giricem. Pek de bisey cikacagini sanmiyorum da.
Artik ben hep boyle kalicakmisim gibi geliyo zaten alistim hahahaha
deme canim ya o kadar vahimmi durum : (( yani konu$muyormu ailen : (Bizde de durumlar gergin oyle kötü bir konumdayiz ki evde diken ustu hersey. Bugun birsz daha iyi dikislerim doktora gidiyorum o da ekstrem bsy gormezse yarin yola çıkıyoruz yıne ankara konaklamali gidicez ki hem ben zorlnmayim hem cocuklar yorulmasin. Fakat kimse kimseyle konusmadgndan gidecegmizi de cocukla konusrken duyurmak durumunda kaldik. Cok gicik bir ortam var nasil cikicaz yola bilmiyorum
ne zamandır giremiyorum mesajını şimdi gördüm sen erkenciymişsin maaşallah :)Evet canım ben yariladim bile lohusaligi 26 ocakta doğum yaptımzaten doğum olayları benden sonra hızlandı pazartesi günüydü doğum yaptığım gün ondan sonra topicte doğumlar başladı bereketli hatunum vesselam
Oglumda bn de ona yapismistim keyifle. Bir zaman sonrs geciyor o yapisma hali. Ihtiyaci var ki yapisiyorlar. Ama ikinci olunca kendi uyusin dedim de sonra uzuldum bebege de. Onun da anne kokusuna ihtiyaci var. Kucukken bol bol sarilan anneye doyan bebek buyudukce kolay bagimsizlasiyor. Sıkma caniniCanim ya insallah hayirlisi ile gidersin evine...
Seninki benimkinden de betermis... Benimde memede uyuyup kaliyo ama yerine goturunce hoooop uyaniyo. Baska turlu de durmak istemiyo hep memede kalcak... Yapistik artik birbirimize :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?