2015 Şubat Anneleri

Bence küs gitme hem sen üzülürsün sonra hem onlar.

Merhaba kizlar yaa benim sutum az gelio gibi aslinda bana kalsa gayet ii gelio ama kv az geldigini soyluyo bebegime zorla mama verio oda yiyemio karni tok belliki akrabalarada oyle dio millet tuh melike nie sutun az ki ii beslenmiomusun su icmiomusun falan yok onu kaynat bunu ic kafayi yicem accam bi gun karsilarinda sikcam memisi gorecekler.. 5 dak sagiyorum mesela 30 la 70ml arasinda deisio azmi sizce daha 24 gunluguz

Kızlar d vitamini fazla verilirse bebekte şiddetli karın ağrısı yapıyor. Bize doktorun verdigi damla sayısı fazla geldi. 2 gündür bebegim huzursuz hep ağlıyor uyusa bile agridan hmn uyaniyor. Siz dikkat edin. Bebegimin sunneti bu kadar huzursuz etmedi.

Biz bebedor un sağma şeysini aldık. O kadar süt var sağdım sağdım 125 ml çıktı. Süt tobaları 350 ml. Onun dolması mı gerekiyor.
MaşAllah sütün dediğin kadar varmışş. 125 ml ne demek :) çok iyi valla hatta süper

Bence gayet iyi. Anne sutu gibisi yok.

Ahh inşaallah.. Sonrada doktora gidicez. Kalça filmi ne zaman çekiliyor Acaba? Siz çektirdiniz mi
Bizim 15 gunluk muayenemizde, 1 aylik muayenesine kalca icin de randevu alin dedi doktorumuz.biz cektirecegiz.sorun odugunu sanmiyorum ama drun dedikerini yapiyoruz biz.

35 gün oldu ordan kendine pay biç kaç günün kaldı diyen
18 gun oldu daha. Senin kiz topigin ablalarindan

fazla mi geldi. Acken verme emdikten sonra ver. Bn de cok kullandim d vitamini damlasi acken icersem bagirsaklari calistiriyordu

Yas bu kvler akrabalar insanı katil eder lohusa lohusa. Bana da aynı şeyi diyolar. Yarın doktora gitcez kilosundan anlıycax artık. Senin de az kalmış 1 aylık kontrole. Sorarsın doktora ona göre verirsin mamayı. Ben baya direndim mama vermeye 1 ayda 6 kez anca vermişimdir..

Duyma hic kimseyi. Dr sutun yeterli dedi asla mama verme dedi de. Mama gerekirse bile kendin gizli ver. Saginca memedeki sut olculmez bebek daha fazlasini ceker her zaman.

Gunaydin kizlar. Bu gece de misil misil uyudum :) masallahimiz var hic dogmaya niyetimiz yok. Bugun sadece nstye giricem. Pek de bisey cikacagini sanmiyorum da.

Artik ben hep boyle kalicakmisim gibi geliyo zaten alistim hahahaha
yasemin vallaa rtik ben ota..a agliyorum iyice sinirleerim bozuldu
sabah hastaneden telefonu açmiyolar ulasmaiyorum diye otutup agladim , elimdeki telefonu duvara çarpmak falan istiyordum gerçekten normal dusunemiyorum artik

oglene dogru ulasabildim hastaneye
yarin 1h30 a randevu aldim,48 saaatde bire takib yapaacz dedi ebe pzartesiye kadar
pazaretside dogumu baslatacakalr, kafayi yemezsem tabi ben o gune kadar ..
bugun hastaneye gore 41 +0 oldum ben

Uykusuzluktan sarhos gibiyim. Kansizlik da etkiliyor sanirim hic dinc olamiyorum uyusam da. Oglan uyudu simdi kiz uyanacak.

deme canim ya o kadar vahimmi durum : (( yani konu$muyormu ailen : (

ne zamandır giremiyorum mesajını şimdi gördüm sen erkenciymişsin maaşallah :)
seninle aynıydı sanırım tahmini dığum tarihlerimiz ben 11 şubatta doğum yaptım

Canim ya insallah hayirlisi ile gidersin evine...

Seninki benimkinden de betermis... Benimde memede uyuyup kaliyo ama yerine goturunce hoooop uyaniyo. Baska turlu de durmak istemiyo hep memede kalcak... Yapistik artik birbirimize :/
Oglumda bn de ona yapismistim keyifle. Bir zaman sonrs geciyor o yapisma hali. Ihtiyaci var ki yapisiyorlar. Ama ikinci olunca kendi uyusin dedim de sonra uzuldum bebege de. Onun da anne kokusuna ihtiyaci var. Kucukken bol bol sarilan anneye doyan bebek buyudukce kolay bagimsizlasiyor. Sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…