2015 Şubat Anneleri

Eder ailesini çağırıyor gidin diyemem ki
Benm esimde annm gidince benim annm yardim eder diyo.anlatamiyorumki ben bi de kv ye hixmet ediyorum.bebegi kucakliycm diyerek iceri giriyo sonra yorulunca yatiyo bide cok is yaptim yoruldum diyoniye boyleyizz?

Bizde de durumlar gergin oyle kötü bir konumdayiz ki evde diken ustu hersey. Bugun birsz daha iyi dikislerim doktora gidiyorum o da ekstrem bsy gormezse yarin yola çıkıyoruz yıne ankara konaklamali gidicez ki hem ben zorlnmayim hem cocuklar yorulmasin. Fakat kimse kimseyle konusmadgndan gidecegmizi de cocukla konusrken duyurmak durumunda kaldik. Cok gicik bir ortam var nasil cikicaz yola bilmiyorum

korktum simdi yaa ne bileyim :/ ama uc gunde bu ultrasonla bakiyo allahin izniyle bi sey olmaz herhalde :/ 40+4 oldum ben kizimin derisi bayagi soyulmustur o zaman.

Esine anlattin mi? Saglikli hareketler degil cidden. Bi konus ciddi ciddi :/

benim bebik de 40+6 bitimine bir saat kala dogdu ve derisi acayip soyuluyor dogdugunda da vardi ama simdi iyice deri degstriyor kuru kuru atiyor deriyi

Duyma dediklerini,
Biraz kendine zaman ayır.
Zumba yaptım biraz önce tv de vardı.
Vucut çok ham.
Cts diyete başlıycaM.
Zumba yapabildin yani. Ameliyatli olma durumi gecti demek ki.
Ben de buna taktim ne zaman tamamen iyilesir. Oglum kucagima hoplamak istiyor yapma demek zorunda kaliyorum

Canım bizimkide hiçbir emziği almadı en son şu bakkal emziklerin varya fatoş marka onu aldı malesef ama avent alıp alıştırmayı düşünüyorum diğer bütün markaları alıp denedik çünkü

benim bebik de 40+6 bitimine bir saat kala dogdu ve derisi acayip soyuluyor dogdugunda da vardi ama simdi iyice deri degstriyor kuru kuru atiyor deriyi
Bizimkinin de soyuluyor. Oglumda da olmustu. Gununu dolduran bebeklerde olurmus.
Bir de surekli tirnaklari uzuyor ben kesiyorum aksama yine uzamis. Eldiven sadece ilk gun giydirdim dokunsun diye cikardim ama tirnak kesmeye yetisilmiyor.

Karni toksa emzik almiyor oguruyor. Doymussa benim memeye bile oguruyor zaten. Uykuya dalmak icin sut gelmeyen meme istiyor sut gelirse memeyi birakiyor uykusu acilip agliyor. Sut az geliyorsa mayisip uyuyor.
Abisi var diye yatagina birakiyoruz surekli nasil alisti bu sekle anlamadim. Alisacak bir durum yasanmadi kendi tercihi bu olmali

Saglikla gelsin de artik ya deri degistirmesine raziyim bende hic belirti yok ya karnim hala agzimdan cikacak. Sen normal mi dogurmustun canim nasil basladi dogum? Herkes dogurdu aklimda tutamiyorum artik :)

Biz bir aylık olduk ve aşımız var bugün. Ayaklarım geri geri gidiyor ;(

Canim ya insallah hayirlisi ile gidersin evine...

Seninki benimkinden de betermis... Benimde memede uyuyup kaliyo ama yerine goturunce hoooop uyaniyo. Baska turlu de durmak istemiyo hep memede kalcak... Yapistik artik birbirimize :/

Litchi canim senin bebisin memeye yapisik olma durumu gecti mi? Buyume atagi miymis? Sinirlerim bozuluyo memeye yapisinca bebeye zarar vercem diye korkuyorum annelerdeki sabir hic yok bende. Benden anne olmaz miydi acaba

Birlikte yapalım ama incirle dut olsun diyette
Tabii canım. Diyet dediğim ekmek sabah tam buğday ya da çavdar bir iki dilim.
Kızartma,p.pilav,abur cubur,dışardan yemek, pasta çörek hariç şimdilik serbest.
Sonrasına bakıcam

Zumba yapabildin yani. Ameliyatli olma durumi gecti demek ki.
Ben de buna taktim ne zaman tamamen iyilesir. Oglum kucagima hoplamak istiyor yapma demek zorunda kaliyorum
35 gün oldu ordan kendine pay biç kaç günün kaldı diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…