Sizin suratınıza ds işer bunlarHadi seninki kiz cocugu ya ben neydiyim .. Altini açarken korkuyorum dua etmeye bbasliyorum isemeden kapatabilirim ins diye.. Her alt açmada isiyor velet ya.. Ne üst bas yetişiyor ne elim moktan sidikten cikiyor..
Benimki hiç memede uyumuyorSizinkiler de sızıp kalıyor mu böyle memede ya benmki babasına ceksin uykusu derken isi fazla abartti bu kadar da cabuk sızılir mi yahu
Asidan huysuz dedin ya gecmistir o surec yorulmustur yavru uyuyup dinlenecek buyuyecek. Birak uyusunBrnimkinide yıkadık
Aşı olunca 2 gün yıkanmıyormuş ablam dedi.
Ondan öncede yine iki gün banyo yapmamıştı
Koktu çocuk. 5 gibi uyudu 10:30 zorla uyandırdım.şimdi yine uyumak istiyor
Banyo o kadar etkilet mi? Neden uyuyor sürekli acaba.
saol canimmİnşallah sende hayırlısıyla kurtulursun bu stresten :) benim gibi uykusuz gecelere adım atmana ramak kalmış :) gündüz Akşama kadar uyuyo bizim cimcime akşam da sabaha kadar gaz çıkarmaya çalışıyoruz ağzından çıkaramıyor gazını böyle olunca da çok uzun sürüyo gazının çıkması tecrübeli anne sen de bir fikir ver bakalım bana salıdan beri 10 saat uyku uyumamışımdır
Bazi durumlarda anne sutunden kaynaklann sarilik oluyormus. Baska bir dr a gitsen fikir alsanKızlar benim bebeğimin sarılığı geçmiyor nedenini bir türlü bilmiyorum.10 gündür çekiyoruz artık stresten vücudum kızarıyor.Emzir de emzir diyor dr lar herkes emziriyorum sürekli 2 kere fototerapi aldı yok düşse bile ertesi gün yükseliyor anlamıyoruz.Bir de dr um anne sütü tek çaresi diyor buralarda okuyorum mama veriyormuş dr lar mamayı neden veriyor ?
benim açılık tokluk kan şekerim hep düşüktür acaba sütümde de mi şeker yok ne bileyim yaaa bilgisi olan var mı ? Bu durum aşırı rahatsız ediyor beni sarılık gündeminden psikolojim bozuldu.
esobacim yalniz kuçuk bi sorun varBenimki hiç memede uyumuyor
Uyusada uyutmuyorun kaldırıp gazını çıkarıyorum o sırada uyanıyor.
Göğsüme yatıp uyumayı seviyor ama dalınca yatağına bırakıyorum.
Yatağa alışsın diye. Bizimki büyüdü tabii ama üç saatte bir emzirmeye çalışıyorum.şimdi 1,5 saat uyudu uyandı mesela emzirsem düzgün emmeyecek. Ağlıyor emzik veriyoruz yüz kez başına gittim geldim. Üç saat sonra emince çok güzel emiyor çünkü
Benimki hiç memede uyumuyor
Uyusada uyutmuyorun kaldırıp gazını çıkarıyorum o sırada uyanıyor.
Göğsüme yatıp uyumayı seviyor ama dalınca yatağına bırakıyorum.
Yatağa alışsın diye. Bizimki büyüdü tabii ama üç saatte bir emzirmeye çalışıyorum.şimdi 1,5 saat uyudu uyandı mesela emzirsem düzgün emmeyecek. Ağlıyor emzik veriyoruz yüz kez başına gittim geldim. Üç saat sonra emince çok güzel emiyor çünkü
Genzine kactigindaki yuttugu gazi cikarmazsan yenisini ememezOf deli olcam ya bir saattir emecek diye uğraşıyorum araya soktu gazı ıkınma bgrma yorulup arada uyuma derken 5 dk emdi o kadar. Deli oluyorum emerken kacrio genzine bitiyor orda film ugras dur bidaha alsin diye saplanti oldu bende de doymamstr diye emsin istiyorum
hahhahah ikiisnden biri erkek olsaydi bas goz ederdik kizzz, karakterleri ne kadar ebziyor ::)))Offf sorma ya kırmayım üzülmesin diye birşey demiyorum akşam eşim söyledim bu durumu oda diyor ya bebek daha bu birşey olmaz diye dedim yok öyle birşey hayır bu kız çok zengin birini bulacakta evlenecek falan zannetmiyorum hiç aradığı kriterde adam yok çünkü
Öyle ne beslendiginden bişi anlıyorum ne uyudugundan. .bi de herseyi geçtim suan yaptiklarimiz alışkanlık haline gelince ilerde büyük sıkıntı oluyor..gecenlerde bahsetmiştim arkadaşımın 7 aylık oğlu hala ağzında annesinin memesi ile uyuyormus. . Ben avent kullanıyorum ama hastaneden eve geçtiğimiz gün alistirmistik biz emziğe. .büyük rahatlik sağlıyor valla yoksa bizi emzik yapıyorlar. . inşallah selincik de bi emzik beğenir de sen de brz nefes alırsın cnm
Bilmiyorum yanlış mı ama mesela emzirdim yarım saat önce gazını çıkardım altını aldım yatağına yatırdım ama mızmızlanıyor yine.Emmek istedikçe vermeyecek miyiz? Her emmek istediğinde veriyorum bir saatte falan oluyor. Yanlış mı yapıyorum?
Nasıl yapsam bilmiyorum işte onuhahhahah ikiisnden biri erkek olsaydi bas goz ederdik kizzz, karakterleri ne kadar ebziyor ::)))
esinden hayir yok o zaman kendin bakican basiyin çaresine ..
Bir hafta sonra kırkı çıkacak zaten öyle deseydinEşim Kafayı yedi. Başımda illa biri olucakmış. Moralim düzgün olmalı bırak kendim kalayım diyorum yok. Beni düşünmüyor süt olsun olmasın düşünmüyor dediğim dedik. Yine odaya kapanıcam. Ağlıyorum yaaa.
Ya işte bazen gaz devam ederse omzumda uyuyor yoksa yatağa koyuyorum ama yatağıda sallıyorum bazen o da mı yqnlışesobacim yalniz kuçuk bi sorun var
bu seferde gogsunde uyumaya alisiyor bebis
yataginda uyumasina alismasini istiyorsan gozleri açikken koyman lazim yatagki orda destek ve yardim olmadan uyyabilsin ve ali$sin
her firsatta tersliycen , alican bebegi elindenNasıl yapsam bilmiyorum işte onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?