2015 Şubat Anneleri

Hadi seninki kiz cocugu ya ben neydiyim .. Altini açarken korkuyorum dua etmeye bbasliyorum isemeden kapatabilirim ins diye.. Her alt açmada isiyor velet ya.. Ne üst bas yetişiyor ne elim moktan sidikten cikiyor..
Sizin suratınıza ds işer bunlar

Of deli olcam ya bir saattir emecek diye uğraşıyorum araya soktu gazı ıkınma bgrma yorulup arada uyuma derken 5 dk emdi o kadar. Deli oluyorum emerken kacrio genzine bitiyor orda film ugras dur bidaha alsin diye saplanti oldu bende de doymamstr diye emsin istiyorum

Sizinkiler de sızıp kalıyor mu böyle memede ya benmki babasına ceksin uykusu derken isi fazla abartti bu kadar da cabuk sızılir mi yahu

Sizinkiler de sızıp kalıyor mu böyle memede ya benmki babasına ceksin uykusu derken isi fazla abartti bu kadar da cabuk sızılir mi yahu
Benimki hiç memede uyumuyor
Uyusada uyutmuyorun kaldırıp gazını çıkarıyorum o sırada uyanıyor.
Göğsüme yatıp uyumayı seviyor ama dalınca yatağına bırakıyorum.
Yatağa alışsın diye. Bizimki büyüdü tabii ama üç saatte bir emzirmeye çalışıyorum.şimdi 1,5 saat uyudu uyandı mesela emzirsem düzgün emmeyecek. Ağlıyor emzik veriyoruz yüz kez başına gittim geldim. Üç saat sonra emince çok güzel emiyor çünkü

Asidan huysuz dedin ya gecmistir o surec yorulmustur yavru uyuyup dinlenecek buyuyecek. Birak uyusun

saol canimm

valla canim gazini çikarmasi için siritina yani popopnun ustune beline sert vurmalisin, hafif hafif vurunca çikmaz o gaz asla
ayaklarini kollarini hareket ettir
20 gunden sonra daha çokgaz olur diyor doktorlar ama sizinki baya bi erken baslamais simdiden zorluyorsa
uyku saatini kirki çikana kaadr duzenlrsin insallah; geceyle gunduzu karistiriyor olmali senin cimcime :)

Bazi durumlarda anne sutunden kaynaklann sarilik oluyormus. Baska bir dr a gitsen fikir alsan

esobacim yalniz kuçuk bi sorun var
bu seferde gogsunde uyumaya alisiyor bebis
yataginda uyumasina alismasini istiyorsan gozleri açikken koyman lazim yatagki orda destek ve yardim olmadan uyyabilsin ve ali$sin

Emmek istedikçe vermeyecek miyiz? Her emmek istediğinde veriyorum bir saatte falan oluyor. Yanlış mı yapıyorum?

Genzine kactigindaki yuttugu gazi cikarmazsan yenisini ememez

hahhahah ikiisnden biri erkek olsaydi bas goz ederdik kizzz, karakterleri ne kadar ebziyor ::)))
esinden hayir yok o zaman kendin bakican basiyin çaresine ..

Artık geç mi ki bizim için acaba?

Eşim Kafayı yedi. Başımda illa biri olucakmış. Moralim düzgün olmalı bırak kendim kalayım diyorum yok. Beni düşünmüyor süt olsun olmasın düşünmüyor dediğim dedik. Yine odaya kapanıcam. Ağlıyorum yaaa.

Emmek istedikçe vermeyecek miyiz? Her emmek istediğinde veriyorum bir saatte falan oluyor. Yanlış mı yapıyorum?
Bilmiyorum yanlış mı ama mesela emzirdim yarım saat önce gazını çıkardım altını aldım yatağına yatırdım ama mızmızlanıyor yine.
Memeyi versem bir kez çekip bırakıyor.
Bende ısrarla vermiyorum
Uyuyor uyanıyor sonra bolca emiyor
Ama her zaman tutmuyor.bazen mızıltısı susmuyor işte.

Bir hafta sonra kırkı çıkacak zaten öyle deseydin

facebookaki annis ve hamisleri takip ediyim dedim ama kaldiramiycam galiba ben bu kadarini
atesi 37.5 olan bebege ates dusurucu veriyolar, 38 olursa da kosarak acile git diye akil veriyolar, inamiyorum ya valla inanmiyorum .. oyle doktorlara boyle hasta ne guzel ama demi, olan masum yavrucakalra oluyor bu arada tabi : ((((

esobacim yalniz kuçuk bi sorun var
bu seferde gogsunde uyumaya alisiyor bebis
yataginda uyumasina alismasini istiyorsan gozleri açikken koyman lazim yatagki orda destek ve yardim olmadan uyyabilsin ve ali$sin
Ya işte bazen gaz devam ederse omzumda uyuyor yoksa yatağa koyuyorum ama yatağıda sallıyorum bazen o da mı yqnlış

Çamaşır,bulaşık,pis bir ev,iş iş

Tembel bir kadın

Susmayan bir bebe

Nasıl yapsam bilmiyorum işte onu
her firsatta tersliycen , alican bebegi elinden
baska çaresi yok maalesef
guzellikle konusmakdan anlamiyor demekki
yada dr a berbaer gidin dr soylesin oyle yapilmamasi gerekdigini belki anlar oyle
pedagojiyle çocukla ilgili kitap falan okutsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…