2015 Şubat Anneleri

Bakıcı daha ayarlamadım sanki hiçkimse bebişe bakıcak kadar iyi değil gibi geliyor. Iyice araştırmalıyım eve gelen yardımcılara benzemesin.
Degil ki zaten.kimse anneleri kadar sakinamazbugun emzik alistirma icin yazilar okuyodum bi bakici anasinin alistiramadigini yaptim ..hakki kotektir diye soz varyaa onu yazmis cildirdim resmen

Benim işimin d.günü

Tek çocuksun demek sen öyle diyince Üzücü geldi ama yapacak bir şey yok.
Ya ben kan ilacını yazdırırım evin yanında s.ocağı ama enzirirken içiliyor mu acsba?

Tek çocuksun demek sen öyle diyince Üzücü geldi ama yapacak bir şey yok.
Ya ben kan ilacını yazdırırım evin yanında s.ocağı ama enzirirken içiliyor mu acsba?
Evet iciliyor
Ben birakmistim sıkıldim diye dr hemen basla dedi hem bizim hem de bebis icin onemli
bana bide balik ye veya balik yagi kullan desi

Bebek 22:30 da uyumuştu.
Uyandım saat 3:30
Uyuyakalmışım bebek de uyanmamış
Çok dertlendim onca saat aç kaldı yavrum
Sizinkiler o kadar uzun uyuyor mu?
Hala ayaktayız tabii.

Hala ayaktayız tabii.
Uyusun ya niye dertleniyorsun
5-6 saat uyuyabilir hem buyuk seninki artik. Ne guzel annem dinlensin demis cocuk

Bebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Dra gitmek istemiyorum. Fikri olan var mi kizlar

Serum fizyolojik sık gunde 4/5 kez.2,5 ml.bir deliğe 2.5 ml diğer deliğe yumusasin temizle aspiratorler

Normalmis o hırıltılı nefes alıp verme durumu. Hatta 6. Aya kadar devam edermiş. Bende goturmistum onun için doktora. Ağzı kapalıyken nefes alıyorsa temizlemeyin dedi doktoru. İlaca karşı bir doktor aynini yapıyoruz herşey yolunda.

Uzuuun zamandır giremedim artik herkes kavuşmuştur yavrusuna hepimizin gözü aydın geçmiş olsun arkadaşlar.

Reactions: ydm
gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok (
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gitmi$ oldum galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..

bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten

Son düzenleme:
Hala ayaktayız tabii.
Benimki 4 te uyudu yeni kalktık emiyo şimdi dert etme acıksa her koşulda uyanır zaten bizimki hep öle 3 4 saat uyuyo artık Dr elleme uyusun dedi normal yani

Plates topun varsa evde sancıları onda geçir canım açılmama çok faydası olmuştu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…