Degil ki zaten.kimse anneleri kadar sakinamazBakıcı daha ayarlamadım sanki hiçkimse bebişe bakıcak kadar iyi değil gibi geliyor. Iyice araştırmalıyım eve gelen yardımcılara benzemesin.
Swn bilmezin biz eskiden burda cinsiyet tahminleride yapıyordukEVET yanlis geldin canim
caminin ordan sola doncekdin, iki sokak geride o deidgin yer
dur ben sana onun linki buluyum
Benim işimin d.günüyok gelmedi
benim dogumlarim sanciyla baslar zaten gelmez baska biseyim
Allahima çok sukur bu sefer oldu galiba
ilk aklimdaki tarih 03.03.2015 olacak ah ben bu psikolojinin :))))))))))))))))))
kardesimin ogluyla yani kuzeniyle ayni dogum gunu olucak ogluusumun, aralari 6 yas tabi
Tek çocuksun demek sen öyle diyince Üzücü geldi ama yapacak bir şey yok.Valla benden söylemesi.tek çocuk olmak da zor oluyor insana. Aha ben tek çocuğum. Burada okuyorum.mesela erkek kardeşim geldi kiz kardeşim yardim. Edecek filan diyenleri.ozeniyorum çoğu zaman.bi kardeşim olsa.bana destek olurdu yalniz bırakmazdık birbirimizi diye düşünüyorum.insanin kendi kanı cani gibi var mi ya.e annenler sana yakındı diye hatırladim sanki?
Sağlık ocağından yazarlar mi acaba suruplardan gidip sorsana bi,gidemiyorsan da ara en azından,çok faydası oluyor insana,bak burada herkes kalsiyum içerken ben hic kullanmadim inanır misin 3 tane dişim kırıldı hamileliğimin sonunda ve lohusaligimda,yani ceremesi çıkıyor mutlaka ihmal etme derim..
Evet iciliyorTek çocuksun demek sen öyle diyince Üzücü geldi ama yapacak bir şey yok.
Ya ben kan ilacını yazdırırım evin yanında s.ocağı ama enzirirken içiliyor mu acsba?
Benim dediğim şu minik şişelerde iğrenç kokanlarEvet iciliyor
Ben birakmistim sıkıldim diye dr hemen basla dedi hem bizim hem de bebis icin onemli
bana bide balik ye veya balik yagi kullan desi
Uyusun ya niye dertleniyorsunBebek 22:30 da uyumuştu.
Uyandım saat 3:30
Uyuyakalmışım bebek de uyanmamış
Çok dertlendim onca saat aç kaldı yavrum
Sizinkiler o kadar uzun uyuyor mu?
Hala ayaktayız tabii.
Benim uykum acilmiyor kansizliktan. Surekli uyku hali ve bas agrisi. O suruplardan dolu evde icemiyorum kabiz oluyorum. Ne cektim su kabizliktan yaBenim dediğim şu minik şişelerde iğrenç kokanlar
Bebek 22:30 da uyumuştu.
Hala ayaktayız tabii.
Serum fizyolojik sık gunde 4/5 kez.2,5 ml.bir deliğe 2.5 ml diğer deliğe yumusasin temizle aspiratorlerBebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Dra gitmek istemiyorum. Fikri olan var mi kizlar
Bebegim hiriltili nefes alip veriyo. Banyo sonrasi usuttuk galiba.
Dra gitmek istemiyorum. Fikri olan var mi kizlar
Benimki 4 te uyudu yeni kalktık emiyo şimdi dert etme acıksa her koşulda uyanır zaten bizimki hep öle 3 4 saat uyuyo artık Dr elleme uyusun dedi normal yaniBebek 22:30 da uyumuştu.
Hala ayaktayız tabii.
uykus derinlesince kendisi bırakıyorEmzik emiyorum diye uyumuyor bizim kiz uyudugunda nasil cikariyorsunuz agzindan
gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok(
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gittim galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..
bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?