2015 Şubat Anneleri

Sudocream canim siddetle tavisye ederim..

Felak-nas-kafirun..birde koruyucu olarak cevseni kebir okumak lazim beebegib basucuna da koyabilirsib cevsenkitabini..ayrica cok onemli nazar ayeti var google dan hemen bulursun ..Allah korusun tum evlatlarimizi..

Ayrica arkdslar ltfn bebislerinizi gelen giden misafirlerinizin yaninda emzirmeyin,bizzat sahidim sut ve bebeegin emmesi nazara geliyor..belki insanlar iyi niyetle giptayla bakiyor ama yine de nafile inanin bana..genelde de suti az olmus emzirrmemis bayanlarda oluyor nazar..haberiniz olsun tabiki bol bol okumak lazim..

yooo
dogurmadim demeyelimde
doguramadim diyelim
çok beceriksiz çikdim bu konuda
Allah kolaylik vrrsin canim..az kaldi belkide bu gece hari hayirlisiyla sende saglicakla kolayca al bebisini kucagina insaaallah..dua ve sevgilerimle

iremguzum eczanede eau borik diye bi su hazirlatiyorsun, onunla yikayip sonra herhangi bi psik kremini suruyorsun
sonuca inanamayacksin

Allah kolaylik vrrsin canim..az kaldi belkide bu gece hari hayirlisiyla sende saglicakla kolayca al bebisini kucagina insaaallah..dua ve sevgilerimle
saol canim Allah razi olsun
bilmemki oyle aman aman bi sancim kasilmam yok
yarin ola hayrola, bakalim ne diycekler hastaneden ..

Saglık ocagındakiler cidden sallıyo. Bizim hastanede 3340 diye ölçmüşlerdi, topuk kanı için gittiğimizde ilk doğum kilosı diye sordu söyledim. 40 ne ya me hassas tartıymış öle dedi. Aldı üstüyle tarttı 200-300 gr çıkar işte diyo..

Benim bildigim buyukler anne sutune tesvik eder.bu modelden bende de var 2 tane.kendileri anne sutu vermis ama bebek mik dese sutun yetmiyo mu doymuyo mu mama verelim!

Hiçççç bizdekiler de aynı. Ac bu ac mama verelim mottoları oldu :/

Senin kv.nin yaptigini bana annem yapti canim, kv.den pek bişey bekleme

Anneden öle görmek kötü tabi

Eee burda nub cinsiyet belirleme diye girdim yanlışmı oldu acaba ben bi fotograf atıyım tahmin eden olurmu acaba

Eee burda nub cinsiyet belirleme diye girdim yanlışmı oldu acaba ben bi fotograf atıyım tahmin eden olurmu acaba
EVET yanlis geldin canim
caminin ordan sola doncekdin, iki sokak geride o deidgin yer

dur ben sana onun linki buluyum

Yok canım zaten 35 yaşındayım buna kim bakacak diye kara kara düşünüyorum

O sıvı kan ilaçları çabuk.yükseltiyor bana neden ondan vermedi bilmiyorum.

esoba 1. ay sağlık ocağında aşı vuruldu mu bebiş ,birde emzik kullanıyor msunuz?

Benim bildigim buyukler anne sutune tesvik eder.bu modelden bende de var 2 tane.kendileri anne sutu vermis ama bebek mik dese sutun yetmiyo mu doymuyo mu mama verelim!

Aynı valla hepsi demek benim kayın validede bebek senin sütünden ksuyor,mama yapıcam ben dedi,sinir oldum,göğsümde süt birikmiş,acıyor,amaç ne anlamıyorum

kizlar sancim var duramiyorum bu sefer
yalan çikma ihtimaide olsa nolur dua edin belki bu sefer olur
nefes nefese dolaniyorum evin içinde
bide buyuk abdest ihtuyaci hissi var evde dogurmam umarim
bekliycem çogalmasini
ama su an baya var zaten

Ayyy hemen git canım hastaneye. Evde falan doğurursun. Bu gece bi avazda kurtulursun hayırlısıyla inşaAllah.

Ayyy hemen git canım hastaneye. Evde falan doğurursun. Bu gece bi avazda kurtulursun hayırlısıyla inşaAllah.
biraz daha çogalsin canim ya, dogmaz hrhalde evde
diare de var biraz
Allahim yardim etsin bana
bebekde çok hareeketli ha bire debeleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…