2015 Şubat Anneleri

Bugün 1 ay kontrolümüz vardı. Boyu 2 cm uzamış, koca 1 ayda 500 gr almış hem mama veriyorum hem beni emiyo dedim, mamays devam dedi. Az almış çünkü. Kocamı haklı çıkardı doktorda El mahkum, madem doymuyo mamayı daha çok vercem. Ama sütü kesmem. Bizimki fıldırfıldır, çok fena bu kız dedi dr. Şimdiden takip etmelere başlamış, bu hareketler normalde 2 aylık bebeklerde olur dedi:)

Sütü az ve emziremeyen bayan benim . Kimsenin sütünde de gözüm yok Allah daha cok versin herkesin bebesi sağlıklı olsun . Sütü az olan insanlar üzülüyor bebeleri mama yiyor diye . Aşlah yaşatmasın

Canım buyuk abdest varsa sabaha sancıların artacak demektir hayırlısı ile al kucağına

12 şubat tahmini doğum tarihiydi sen tam zamanında dogurmussun demek benim minnoşlar hep erkenci canım benim,sağlıklı olsunlar da hayirlisiyla.. Senin 2. Bebis miydi? Nasil alisabildiniz mi yeni düzene bebegin Nasil?
evet tatlım canım ikinci bebeğim alışmaya çalışıyoruz işte uykusuzluk zorluyor sadece
tek çocukla ikinci çocuk arasında dağlar kadar fark varmış iki çocuk daha çok zorluyor insanı gerçekten
senin üçüncü bebişti değil mi? :)

Nişan ya da su gelmedi mi?
yok gelmedi
benim dogumlarim sanciyla baslar zaten gelmez baska biseyim
Allahima çok sukur bu sefer oldu galiba

ilk aklimdaki tarih 03.03.2015 olacak ah ben bu psikolojinin :))))))))))))))))))
kardesimin ogluyla yani kuzeniyle ayni dogum gunu olucak ogluusumun, aralari 6 yas tabi

Canım buyuk abdest varsa sabaha sancıların artacak demektir hayırlısı ile al kucağına
saol cnaim , sanmiyorum sabahi bulmaz bence
benim dogumlar geç baslar ama basladimi durdurana askolsun, bi iki saaate giderim ahstaneye

biraz daha çogalsin canim ya, dogmaz hrhalde evde
diare de var biraz
Allahim yardim etsin bana
bebekde çok hareeketli ha bire debeleniyo
Buraya yazabılıyorsan bıraz daha da durabılırsın evde ... Son anlarda hiç bişey görmüyor insanın gözü ... Gercı senınde 3. Bebek tecrubelisib... Ben sabah.9 da evden çıktım 10 a doğru hastanedeydım 10.30 da doğurdum ama artık sancılar göz actırmıyordu geceden başlamıştı bide habire buyuk wc ye çıkıyordum

Offf cok az kaldi.bakici ayarlayabildin mi?bizim kurum mevzuatta acikca belirtmis sut izni toplu kullandirilmaz diyerapor alirsamda kotu bakarlarinsallah sen alirsin

Bakıcı daha ayarlamadım sanki hiçkimse bebişe bakıcak kadar iyi değil gibi geliyor. Iyice araştırmalıyım eve gelen yardımcılara benzemesin.

saol cnaim , sanmiyorum sabahi bulmaz bence
benim dogumlar geç baslar ama basladimi durdurana askolsun, bi iki saaate giderim ahstaneye

Anaaa kiz bu sefer gercekten doguruyosun bence de hadi hayirlisi o-O

Ilk firsatta haber ver allah yardimcin olsun canim..

Yok canım zaten 35 yaşındayım buna kim bakacak diye kara kara düşünüyorum

O sıvı kan ilaçları çabuk.yükseltiyor bana neden ondan vermedi bilmiyorum.

Valla benden söylemesi.tek çocuk olmak da zor oluyor insana. Aha ben tek çocuğum. Burada okuyorum.mesela erkek kardeşim geldi kiz kardeşim yardim. Edecek filan diyenleri.ozeniyorum çoğu zaman.bi kardeşim olsa.bana destek olurdu yalniz bırakmazdık birbirimizi diye düşünüyorum.insanin kendi kanı cani gibi var mi ya.e annenler sana yakındı diye hatırladim sanki?
Sağlık ocağından yazarlar mi acaba suruplardan gidip sorsana bi,gidemiyorsan da ara en azından,çok faydası oluyor insana,bak burada herkes kalsiyum içerken ben hic kullanmadim inanır misin 3 tane dişim kırıldı hamileliğimin sonunda ve lohusaligimda,yani ceremesi çıkıyor mutlaka ihmal etme derim..

Sütü az ve emziremeyen bayan benim . Kimsenin sütünde de gözüm yok Allah daha cok versin herkesin bebesi sağlıklı olsun . Sütü az olan insanlar üzülüyor bebeleri mama yiyor diye . Aşlah yaşatmasın
Estgafr canim ya senin icin ya da bu sayfadaki arkdlar icin soylemedim tabiki nolur kusuruma bakma..ozur dilerim..asla sizi kasteetmedim ama inan art niyetten degil zaten hani ne bileyim nazar bu,olabiliyor..seni uzmek istemezdim..imsaAllah seninde,hepimizin bol sutleri olur ..hayirlisi cnm Allah baska turlu dert vermesin

Anaaam bi bebişimiz daha oluyor

Uyku tutmuyor, tam dalicam çişim geliyor on dakkada bir. Off bu hamilelikte çişten cektigim kadar cekmedim biseyden..

Iki gundur sumuksu kivamda sari akintim var doktor rahim aciliyor normal dedi. bu aksam biraz daha fazla oldu. Bebik de hic durmuyor kazı calismasi var icerde sanki.

dusunceler uyutmuyor, tuvalet uyutmuyor off allahim off..

Ne kadar dogru bilemem ama benim buyuk annem. Herzamn jucuk goguslu. Bayanlarin daha cok sutu olr der...kucuk gigisler sut memesi,buyukkler et memesi derdi hep:):):)

Mantıklı. Benim 3 beden büyüdü. Zar zor sütümü artırıyorum:/

Ahanda sonunda :) hayırlısı ile al kucağına

İnşallah diğer aylarda daha çok alır canım.. Zihinsel gelişimi iyiymiş ya kilo alınır maşallah bebişine :)

Aynı valla hepsi demek benim kayın validede bebek senin sütünden ksuyor,mama yapıcam ben dedi,sinir oldum,göğsümde süt birikmiş,acıyor,amaç ne anlamıyorum
Icinde kaynamis bu sut diyo mu:) diren anne sutu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…