Sigaraya başlıycan mı ilerdeYeni mi yanlız kaldınız ? Ben doğurduğundan beri yanlızım herşey bana BAKIYOR dün 5 e kadar uyumadı şimdide habire bağırıyor uykusunda gene uyuyamıyorum Açlığa gelince hep açım emzirdiğim koltuğun yanına dolduruyorum nevaleleri atıştırmak için 12 den önce kahvaltı yapamıyorum dikişlerim hala iyileşmedi bakımını tam anlamıyla yapamıyorum dışarıda güneş var ama ben kendime güvenip çıkamıyorum patlamaya az kaldı sinir katsayılarım tavan biryerde oturup tek Başıma ayaklarımı uzatıp duble Türk kahvesi ve sigara içmek istiyorum 10 dk da olsa sessizlik istiyorum ne çok şey istiyorum ama bi tanesini bile yapamıyorum
Ben takmıyorum çünkü bebeği en iyi ben tanıyorum. Ne zaman niye ağladığını biliyırum artık. Kucağıma aşınca susuyorsa numaradan ağlıyor demektir.Ah ablan da mı öyle dedi. Ablan sana yardımcı oluyor sanıyordum. Anneler ablalar sanki çocuk büyütmemiş gibi ne deseler yanlış çıkıyor. Ya da onlar doğru Dr lar mı yanlış.
Sen burdasın hazır yakalamışkan sorayın.Ablası bi tek öyle uyumaya itiraz etmiyorne zaman sallasam "anne.. Bebi... Koy" diyerek dizlerini gösteriyor,bebeği üstüne koyacakmisim yani,benim de isime geliyor büyük kızımı sallarken çoğunlukla küçüğü de ağlıyor oluyor, kucağıma alıp emzirmezsem ikisini bir salliyorum napiyim
Bebek bakmak zaten zor da. 3 küçük çocuğun olması daha da zor.oğlum büyüdü sayılır ama yine de bazı islerini kendi başına yapamıyor 5,5 yasında sonuçta.oğlum orta kulak iltihabı olmuştu ona uzulurkrn bugün büyük kizin da ateşi çıktı acayip oksuruyor.büyük dediğime bakma.kızlardan büyüğü yani.22 aylık o daufaklık desen geceleri hic uyumuyor bir de altı öyle boyle pisik olmamış ne yaptiysam olmadı Oglumla kizim yazın dogmalarina rağmen boyle pisik olmamislardi az çok tecrubem var internetten de yardim alıyorum z.yagi deneyim dedim daha beter oldu her ciltte ayni etki olmuyor iste.bu kıza ne yarayacak inş. Bir an önce bulurum.
. Esobayla kıyafet muhabbeti geçmiş aranızda. Benim de kıyafetler yetmiyor çok kusuyor çünkü.zaten bu kıza doğru düzgün kıyafet almamistim ablasininkileri kullansin diye,başka kıyafetler de var büyükler ama mecbur kalınca onlardan giydiriyorum kollarını 2 kere katliyorum filanhalimiz berbattt
Kendime de kıyafet almam lazim eşime dedim gidelim diye kırkın çıksın sonra dedi.. Alisverisi yapıyorum pazara gidiyorum ama kıyafet almak için kirkimizi bekliyoruz. Hadi bakalım...
slmlar
bugün kontrole gittim
doktor baktı suyu iyi dedi , nst de yine sancı çıkmadı
bugün yada yarın kararını ver yatışını yaparız dedi
yok kendi sancım gelsin dersen en fazla pazartesiye kadar bekleyebilirsin dedi
şimdi ben ne yapacam yaww
yarın gidip suniyi almaya başlasam mı ? napsam pazartesiyi mi beklesem daha da çok gün var
pehhh
aabboooooowwww sen daha doğurmadınmı
normal yapacaksan bekleme git sancıyı çek canım pazartesiye kadar sancının geleceğide belli değil
Ben okb ve anksiyete bozukluğu sebebiyle terapi görmüştüm bi süre,malum doğum travmam ve lohusalık kendimi bilmez haldeyim yine,deliricem sanıyorum bazen,sütüm de azaldı üstüne.. İyi olcam inşallah..Bn de psikologa gidicem. Ozellikle iki kardes arasi dengeyi kurcam diye kendoimi yiyip bitirneden.
Sen niye gittin faydasini gordub mu
Biberonu nasıl unutturdun,benimki de 28 günlük biberon kullanıyoruz,bu ara sütüm de azaldı emerken boğuşuyo memeyle istediği gibi süt gelmiyo diye.. Emzirme kampını denemiştim bigün ama dayanamadım.. Şimdi önce emziriyorum sonra baktım aranmaya devam ediyo durmuyo 60 ml mama veriyorum.. Gece sadece emziriyorum.. Günde 4-5 kere biberon verdiğim oluyo.. Çok üzülüyorum memeyi bırakırsa diye,kendimi suçlamaktan helak oldum.. Sadece emse keşke unutturabilsem biberonu.. Nasıl başardın hakkaten ??3 ay brz uzun bi süre değil mi ama cnm inan sonra alıskanlıkları kırmak daha zor..ben ilk ay biberon kullandım da sonra onu unutturup memeye alıstırcam diye göbeğim çatladı..yine de herkesin kendi tercihi tabi..ben ne kdr erken duzen kurulursa ilerde o kdr rahat ederiz diye düşünüyorum..
Dirseğini sok suya,yakmayacak sıcaklıktaysa tamamdır.. Dirseğin ne hissediyosa bebeğin de onu hissedecek yaniSen burdasın hazır yakalamışkan sorayın.
İlk kez bebeği yalnız yıkayacağım ama bu su sıcaklığını nasıl ayarlıycam.
Ben geçen gün işe gidip geldim bir kez biberonla verdi sütümü eve gelince memeyi alırken mırın kırın etti.hemen aksın istedi.alışabiliyorlar yani.3 ay brz uzun bi süre değil mi ama cnm inan sonra alıskanlıkları kırmak daha zor..ben ilk ay biberon kullandım da sonra onu unutturup memeye alıstırcam diye göbeğim çatladı..yine de herkesin kendi tercihi tabi..ben ne kdr erken duzen kurulursa ilerde o kdr rahat ederiz diye düşünüyorum..
Peeehh, kim gelip yardin edecek annem burda sma onun bakima ihtiyacı var daha çok. Bebek keyfinden mi memeye yapisiyor acliktan mi anlayamiyorum. Bir yeri mi agriyor neden agliyor anlamiyorum onla beraber ben de agliyorum. Dun hirsimdan bagirdim el kadar cocuga, napacaz biz?
Sen burdasın hazır yakalamışkan sorayın.
İlk kez bebeği yalnız yıkayacağım ama bu su sıcaklığını nasıl ayarlıycam.
Ben çorap giyemeyen biriyim ilk günden hiç çorap giymEdim.Hala ilgileniyorsan,Soguk alan,midesini usuten bebek yesil kaka yaparmis.yani senden geciyor.soguk bisii yemiyeceksin,icmeyeceksin..ayaklarin 2 kat olacak,usutmeyeceksin(mis)..ben zorla boyle geziyorum.corap ustu patik.kalin pijama alti..
slmlar
bugün kontrole gittim
doktor baktı suyu iyi dedi , nst de yine sancı çıkmadı
bugün yada yarın kararını ver yatışını yaparız dedi
yok kendi sancım gelsin dersen en fazla pazartesiye kadar bekleyebilirsin dedi
şimdi ben ne yapacam yaww
yarın gidip suniyi almaya başlasam mı ? napsam pazartesiyi mi beklesem daha da çok gün var
pehhh
Ben çorap giyemeyen biriyim ilk günden hiç çorap giymEdim.
Hep soğuk su içerim hele soda buz gibi kim ne dediyse dinlemedim valla. İçiM yanıyor.
Bebeğin kakası hiç yeşil olmadı.
Birde benim anlamadığım bu soğuk içecekler önce mideye gidiyor sonra kana karışıyor neyse işte süt yapılıyor bu sırada ısınmıyor mu?
Biri bana açıklasa.yoksa direkt süt mü oluyor.
ya bizim salonda kapı yok diger yerleri temizlesin diye bgn bebişle salondayım yrndan itibaren yatak odasında takılırım o varken zırt pırt girip çıkmaz oraya da heralde..temizlik delisi cıktı bu da saat 3 de gidecek hala yemek falan yaptıgı yok..aksama temiz halıları yicez heralde
ıyı bak 1 kilo cok guzel bence artık rahatla hersey yolunda gidiyor..valla bilmiyorumki bnmki artık hergun yapmıyor kaka belki biriktiği için yeşil oluyordur ama seninki hergun yapıyorsa yediğinden içtiğinden oluyor olabilir..cok sık görülen bişiymiymiş laktoz intoleransı
Ya ben elle kolla anlayamam çünkü mamayı da bileğe damlatıp bakıyorlarya onu da anlayamıyorum. Suyu nasıl derece ile ölçerim acep. Koltuk altı derecesi ölçmez heralde.Dirseğinde kontrol ettin sıcak geldi diyelim suyu ılıştırdıktan sonra kontrol ettiğin dirseğinin suyunu mutlaka silip öyle kontrol et ya da diğer dirseğinle kontrol et. Sulu kaldıysa daha soğuk olarak algılamamızı sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?