2015 Şubat Anneleri

Etrafındaki herkes ne kadar anaçsın, senden harika bir anne olur derlerdi.
Gelsinlerde görsünler halimi, ne kadar eksik ne kadar yetersizim
Ah canım az çok hepimiz hissediyoruz bu duyguyu,lohusalık işte.. Hepimiz iyi anneleriz,ilk bebelerimiz olduğu için acemiyiz sadece,öğrenicez yavaş yavaş

Özel sağlık Sigorta'sı yapturdık eşimin üzerine mi oluyor bu durumda ki?
Onu bilmiyorum. Ikimiz de memuruz esim kurumuna bildirdi dogum yardimi ona yatti. Cocuk yardimi da ona yatiyor aylik 30 lira mi ne. Ben bildirsem bana yatardi. Memur ya da sgkli olmaya gore degisiyor sanirim miktari. Sonuc olarak 3 kurus bisey

20 kilo aldim hamilelikte. Ilk 10 gunde 10 kilosu gitti. Bebek ve odem.
Geri kalan 10 kiloyu yag baglamisim bi guzel. Nasil gidecek bu kilolar acaba mutsuzum.
Iyiydi hmilelikte homini girtlak yerken

Kaç kere yıkadın peki bende deneyeyim onu olmazsa
Canim ben gunde 2_3 kez yaptım hem bebeğin ağzında pamukcuk olmasinida engelliyormus.istersen doktoruna sor uygun görürse sende uygula.umarım acil sifa bulursun o acıyı biliyorum gözümden yaş geliyordu emzirirken

selam kızlar
doktordan geldik 51 cm 3530 gram olmuş kilo alımı sınırda haftaya tekrar gelin olmazsa tahlil yapalım dedi 23 günde 600 gram almış moralim çok bozuldu şimdi eczaneden mini suluklardan alıp içine sağdım 30 ml çıktı zar zor oda 20 ml den sonra zorladım baya
süt sağma makinesi almamıştım alanlar memnunmu acaba birde hangi markayı aldınız
sütümmü yetmiyor acaba sizde durum ne

olsun canım toparlar kendini sütün az olabilir sağdığında 30 ml çıkması az ama elinle sağdığın makina ile sağılanla farklı oluyor. makina alıp deneyebilirsin,ben emzirip sağarsam 90 100 ml arası çıkarıyorum emzirmeden sağarsam 160 ml buluyor ama dediğim gibi bebeğin emmesi ile sağım arasında çok fark var.
ben hala silikon uç ile emzirdiğimden ne kadar içtiğini anlamak için sürekli sağıyorum emzirmeden sonra. süte etkisi oldu baya fazlalaştı ama su da çok içiyorum. sende al bir makina emzirdikten sonra sütünü sağ birde emzirmeden sağ bakalım sütün ne kadar gelecek.
bu arada bu yöntemle 1 ayda 1 buçuk kilo almış henüz doktora gitmedim aşı olduğunda ölçüldü ana sağlıkta hemşire biraz fazla almış dedi. bakalım doktor ne diyecek daha henüz gitmedik.
ben lansilohun manuel el pompasını aldım gayet memnunum çekim gücü güzel.

kızlar bugün haftalardır çok övülen önerilen fiyatı uçuk özel bi doktora götürdük bebiş ı yaşlıca bi doktor bakayım anlatıldığı gibi mi dedik gittik adam o kadar uzman gözüküyo ki gerçekten söylediklerini sizede söyleyeyim ışınıZe yarar belki dedim bazıları su ver bazıları verme diyo dedim ben ver diyenlerdenim dedi günde iki defa bi çay kaşığı.3 saatten önce emzirme artık dedi ilk verdiğin memeyi 5 dk ver çünki çok aç olup hızlı emer ikinciye 15 dakika ver olabildiğince dik tutarak emzir dedi.kalça gelişim geriliği çıktı çift bez öneriyorlar genelde onun etkisi yok havlu koyacaksn dedi.en çok şaşırdğim yemeni kısıtlama o gaz yapar bu gaz yapar diye kuru fasulye nohut brokoli hepsini ye sütten gaz geçer diye bişey yok dedi çok şaşırdım.odaya günde iki defa on dakika buhar yap ketıl ı odaya getirip dedi Buhar makinesine gerek yok dedi

Geri kalan 7 gunde 200-300 gr daha alsa aylik 800-900 eder ki gayet normal bir kilo alimi olur. Ac kalsa uyumaz seni uyutmaz.

Bebegin sindirim sistemi calismaya basladiysa pirtlatiyorsa ne yesen de sorun yok. Calismiyorsa ne yemesen de yine gaz oluyor.
Her konuda her dr baska sey soylemese ne iyi olurdu

Daha 1 aylik bebegin burnu neden tikanir yaaa gun icinde damla damlatmaktan otri bebeyle cekmekten biktim ben cektikce cocugum agliyo pis sümük kucucuk delikten cik artik...

Daha 1 aylik bebegin burnu neden tikanir yaaa gun icinde damla damlatmaktan otri bebeyle cekmekten biktim ben cektikce cocugum agliyo pis sümük kucucuk delikten cik artik...
Bize Dr paravana toka ile al dedi öle alıyorum ben otribebe ile yumuşatıp

Bu yeşil kaka önsütü çok aldığı zamanda oluyormus.yağlı süte ulaşamadan emmeyi bıraktığı vakit yeşil ve cıvık olabiliyormus.bebegin bağırsağı önsutteki yuksek miktardaki laktoz sekerini sindirmekte zorlanabiliyormus.ara sıra yeşil diyon ya bundan da olabilir belki.tomrisin emzirme notları 6 da yazıyor.göz at istersen

Canım günde 26 gr yapıyo. Normali 20-30 gr arası. Senin doktorun niye öyle demiş ki? Bence bi başka doktora da götür. İçin rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…