2015 Şubat Anneleri

Pişik geçiriciler kortizonlu sanırım di mi? O yüzden pişik olmasın diye sanırım hergün bişey sürmeli. Zeytinyağı süreyim bari her gün.

Sabahları daha aktif oluyor. Alması gereken miktarı alsın diye Uğraşıyorum herkesin aklına illa bir acıkma geliyof di mi? Inşallah yetiyordur süt. Benim düşünceme göre tuvaletini sabah yapıyor ve çok ağlıyor ağlayınca da emmek istiyor gibi. O yuzden iki saatte bir istiyor. Bir de ben bir aylık olana kadar birer saat arayla bile ger istediğinde verdim. Şimdi yavaş yavaş rutine alıştırmaya çalışıyorum iki saati bile sor bekliyoruz şimdilik.

Ben de bayadır yazamıyorum ya da bayadır mı bilmem günler geceler birbirine girdi zaman hem hızlı hem de çok yavaş akıyor gibi, iki bezli, gazlı ve bi o kadar da nazlı bebeyle anca böyle... Ve şubat annelerini takip ettiğime çok mutluyum ilk bebişimde ben çocuğun gazını almayı daha adam gibi bilmiyormuşum yazık kuzuşuma burdaki paylaşımlardan birçok şey öğrendim... Öhöm öhm teşekkürler herkese

Hoş öğrendiysek de bebeler insan olmayı öğrenene belleyene kadar sabretmeye devam. Öğrendiklerim bebekle iş birliği kuramayınca işe yaramayabiliyor

O bıngıl bıngıl karın bi süre sonra yağlar dolmadan spora başlamak lazım
Off evet ben aslında haftada iki bu egzersizin workout a'sını yapıyorum 10 dk ve yormuyor en azından insan kendini iyi hissediyor bi de bi yaşındaki bebeğime de eğlence çıkıyor ben spor yaparken, direkt doğum sonrası için cindy crawfordun kendi hamileliğinden sonra yaptığı egzersizler
Türkçe dublajlısı da vardı da ismini hatırlayamadım direkt çeviri gibi değildi sanki ismi

Ben de nazarcılar gibi başliim
Gaz sorunumuz yok yaaa dedim bgn sonuc : ayaktayız :)
Kesin sütüm de sütüm var yaa dedimdi die gitti
Hep nazar

Kendimi vatan topraklarına girilmiş hunharca sömürülmüş gibi hissediyorum öle emişiyoruz yani :) uykum var be tek gözüm kapalı emziriyorum
Çileee demişsiniz benden dize Halil Sezai den gelsin
İsyaaaaaaaannnn !!!

Bunlar hurafedir :)
Aslı yoktur Sayın ev ev gezen kadın gürûhu :)
Bunlar bilimsel gerçekler de olsa Türk kadınım buna inanmaz . O ne biliyorsa doğru o dur.
Su internet iyiki var.gece vakti uyumayan bir bebek elimizde bnm usutmemi tartisiyoruZ.kapak ev halki kapakkkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…