2015 Şubat Anneleri

Süt deme bana çok seven ben tiksindim artık ya
Kadın gibi değil inek gibi hissediyorum alt taraf Dağınık hala nerden normal doğurcam dediysem artık ne çektik be ;-)
İyileşmicek bnm takım taklavat bence
bi yerde yırtık var heralde dikmediler mi ne bk yediler :/ cok gzl Dikiş attık dedilerdi snrm hepten kapattılar

bi yerde yırtık var heralde dikmediler mi ne bk yediler :/ cok gzl Dikiş attık dedilerdi snrm hepten kapattılar
İçin için yanıyor valla :) ben gördüm kapatmamışlar ama orijinallik bozuldu ayrıca hiç Paris'e cesaretim yok 40 çıkacak

İçin için yanıyor valla :) ben gördüm kapatmamışlar ama orijinallik bozuldu ayrıca hiç Paris'e cesaretim yok 40 çıkacak
Dikerlerken doktor orijinalinden iyi oldu dediydi normal doğurmayın gardaaaş dicem sorana bu ne ya oturduğum yerden yan yan kalkıyorum bi acı var böle ezik gibi mi desem ole bişey . Geçecek mi acaba
Hayaller paris de gerçekler Eminönü hahaha

Sabahin su saatinde guldurdun beni Allah iyiliğini versin..

Elifin doğumundan sonra ilk parise gitmeye çalıştığımızda hüngür hüngür ağlamıştım. Aynen ilk defa gidiyormuşum gibi olmuştu. Böyle bi anlatma şeklide yok:) bilmeyen de der, manyak parise giderken niye ağlıyo acaba:) ama sezaryenden sonra hiç böyle sorunum yok, hatta artık gitsem olur yani:)

Evet canim yPildi benim de sag taraftan dkildi. Kabiz olmazsam sikinti olmayacak insallah. Cok dikkat ediyorum. Seninki de yikmis gecmis resmen cikarken :))

Hemoroid cok zor biseymis cidden insallah kisa zamanda iyilesir senin de tatlim

He ya bende ha
Yapacak biley de kalmadı artık o halde bu şarkı ikimize ve tüm Gönül dostlarına yasa normal Doğum mağdurlarına gelsin
Son Pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var yandık yaww !!

Bunu şimdi mi sölüyon :) yandı Gül'üm keten helva desene Paris bileti Pahalı

Yaa sen bi doktora gitsene bu kadar zaman gecmemesi normal mi?

Canım biz ikimizde gittik doktora geçecek bekleyin diyorlar bazılarında 2-3 Ay'ı buluyormuş
Hadi yavv cok gecmis olsun canim. Gecer insallah kisa surede :/ normal dogum iyi guzel de bu sikintisi varmis yasayinca anladim. Gerci sezaryen yasamadigim icin o daha da fen olabilir tabii. ama insanin en degerli yeri oturma organlari bence bunu anladim :))

Bu sefer uyumayi basarcaz inanmak istiyorum buna noluuur yarabbm. ablayi okula postaladim. uc gun dayanabldk birbrmze anca. ilgilnemiyom evde cocukla daha dislanms kaliyor. surekli beni bebeyle gordukce hirslncak cocuk. Sıkılıyor da okul diyip duruyordu canima minnet dedim yolladm hevesle gitti şükür. ins duzelir okul sayesinde. Simdi küçük cadı uyursa artik birazcik uyumak tek hayalim butun gece uyumadm ya dalamiyo biturlu almiyo da emzigi eziyet olsun maksat oyy geberdm yeminle;(

Kiz ne nazli ciktiniz siz yaa normal dogurcam diye insanlar nasil emek veriyor ah ilkinde misler gibi nasip olmus size ne güzel sukredin her guzelin kusuru var dikis zormuş evet bej de cektim sezeryandan cok cektim belki ama deger o duyguyu yaşamak biyana bebelerin sagligi icin ne kadar muhim bi yolculuktu o sukur rabbm nasip etmis azcik micimiz da yaniversin napalım yani hersey gecici o da gecer elbet. Paristen kiymetsiz mi la bu minnaklar birazcik gitmeyverrz parise Türkiye sınırlarında takilirz az kiymet bilir ozler birileri de hem fena mi

Yasemin senin durum taze bak nap yap emzirme de dahil o tarafa oturup yatma. Ilk hafta yan yatisi yapablr dinlenrsen daha cabuk geciyot biz hep ordan kaybettik. Temizlgini kurulugunu iyi yap yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…