Ya çorba nasıl makbule geçer banada vallaMisafir hemi de yatilö masallah sana takdir ettim cokcorba konusu benim de zayıf oldugum konu yardimci olamiycam. Burda bi çorbaci var dehset guzel corbalari arada ordan takiliyoruz diyorum esime adamla tencere basi fiyatta anlassak da hergun bi tencere corbamiz olsa :)
Farklidir belki isleyis bilmiyorum ki baksana tutarlar bile tutmuyor birbirini
Hiç duymadım,görmedim ben o tatlıdan.Ya zaten istanbuldan alistigim tipte olanları yok burda.orda envai cesit lezzetli kurabiye kuru pasta oluyor. Burda cikan bikac cesit onlar da daha ev tipi amatör cesit fakat o bile aradi mi olmuyor iste. Ben de buldu mu cok yerim tatli da istiyor canim boyuna. Buranin bir yoresel tatlisi var kurabiye gibi ici disi köpük gibi ama o köpük bi bitkinin kökünden yapılıyor canm nsl cekiyor da bebeme dokunur mu bilmiyorum alerjik olablir cunku
Benimki yatmıyor sırtüstü kafasının arkası yumurta gibi oldu yamuk ama yatmıyor ille soluna yatacak.
Şu kız beni Ankaraya götüttürecek sonunda.Ya niye söyleyemiyorsun tut ki canin bisey cekmis olsun. Hatta sipars verrken Şakayla karsik kvye de selinin cani sunu cekmis sen de yemek ister misin babanesi ona göre sipars vercez
Seninki sağa meyilli demek, benimki sola çekiyor. Adından olsa gerek.Benim de illa Sağına yatıyor sola çeviriyorum ama o sağa döndürüyor.
Ya niye söyleyemiyorsun tut ki canin bisey cekmis olsun. Hatta sipars verrken Şakayla karsik kvye de selinin cani sunu cekmis sen de yemek ister misin babanesi ona göre sipars vercez
Terazi cikti, yukseleni de ay bırcu da. Yorumcu.com sitesinden baktimNeymiş?
Seninki sağa meyilli demek, benimki sola çekiyor. Adından olsa gerek.
Terazi cikti, yukseleni de ay bırcu da. Yorumcu.com sitesinden baktim
Tuhh.bizde de bebek arabasi var hava kotuArabamız yok.hava çok güzel.d
0-2 yaşa kreş var mıymış? 2 yaştan sonra var sanıyordum. Yaw çok zor minnacıklar daha.Çalışmam Lazım ama kıza bakacak kimse yok kreş bakıyorum şimdi 0-2 YAŞ bilmiyorum nasıl olacak durum olsa ücretsiz izin alırım ama imkan yok kaynana. Bakmam diyo kendi annem bakamaz mecbur kreşe vercez bakıcaz yani
Emmeyi uc saat beklemiyor ki bu kiz, iki saat max bekliyor sonra da gelsin gaz sancisi aglama krizi, kusmuklar. Uyumamasi da extrasi, bugun toplam 2 saat uyudu. Surekli kucakta olmak istiyor, ben ne zaman is yapacam isi birak ne zaman tuvalete gidecem. İki haftadir yikanan. Amasirlar koltugugn uzerinde biriktiriyorum. Ya ben becereksizim heralde cocuk da bakamiyorum eve deBende iki gun yaptim kv geldi duzen bozuldu p.tesi baslamayi dusunuyorum tekrar umarim basaririm...
Misafir hemi de yatilö masallah sana takdir ettim cokcorba konusu benim de zayıf oldugum konu yardimci olamiycam. Burda bi çorbaci var dehset guzel corbalari arada ordan takiliyoruz diyorum esime adamla tencere basi fiyatta anlassak da hergun bi tencere corbamiz olsa :)
Yemeği ocaga attim cayimi aldim elime keyif yapmak için son bir saatim. Bi de corba yapablrsem kizanim uyurken iyi olurdu
Tuhh.bizde de bebek arabasi var hava kotuiki anne bir dilek ediyoruz:)
0-2 yaşa kreş var mıymış? 2 yaştan sonra var sanıyordum. Yaw çok zor minnacıklar daha.
ya oteki çocuklarim boyle deildiBizimkiler hep mi gazli yaa benmki de oyle
Ben de kuru pasta yemek istiyorum ama yok eve getren yer de yokcok canim çekti ya aksama da kalmiyor esime gelirken al desem de nafile
Ben aventin göğüs ucunu aldim acıyor diye bizim kizlardan biri tavsiye etti, bebek de alisti ciplak gogus ucunu tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?