2015 Şubat Anneleri

Ya çorba nasıl makbule geçer banada valla
Ev yemeği yapan bir yer bulsam hergün bana yollasa ben tencereye koysam eşime ben yaptım gibi göstersem. Hemde sıcak yemek. Var internette ama güvenemedim.

Hiç duymadım,görmedim ben o tatlıdan.
Ya olmadımı her şey güzel geliyor.burda yüzüne bakmadığımız bisküvi köyde çok kıymetli oluyor.Hastanede mesela tussuz çorba yedım iki gün sabah petibör bisküvi verdiler amanın dünyalar benim olmuştu.
Pisboğaz mıyım neyim?;-)

Ya niye söyleyemiyorsun tut ki canin bisey cekmis olsun. Hatta sipars verrken Şakayla karsik kvye de selinin cani sunu cekmis sen de yemek ister misin babanesi ona göre sipars vercez
Şu kız beni Ankaraya götüttürecek sonunda.

Ya niye söyleyemiyorsun tut ki canin bisey cekmis olsun. Hatta sipars verrken Şakayla karsik kvye de selinin cani sunu cekmis sen de yemek ister misin babanesi ona göre sipars vercez

Ayıp olur şimdi. Eşim yarın gelicek inşallah. Bundan önce de bişeye alınmıştı ne olduğunu bilemedim ama üzüldüm. O yüzden hiçbişey demiycem trip çekmek daha zor oluyor.

0-2 yaşa kreş var mıymış? 2 yaştan sonra var sanıyordum. Yaw çok zor minnacıklar daha.

Bende iki gun yaptim kv geldi duzen bozuldu p.tesi baslamayi dusunuyorum tekrar umarim basaririm...
Emmeyi uc saat beklemiyor ki bu kiz, iki saat max bekliyor sonra da gelsin gaz sancisi aglama krizi, kusmuklar. Uyumamasi da extrasi, bugun toplam 2 saat uyudu. Surekli kucakta olmak istiyor, ben ne zaman is yapacam isi birak ne zaman tuvalete gidecem. İki haftadir yikanan. Amasirlar koltugugn uzerinde biriktiriyorum. Ya ben becereksizim heralde cocuk da bakamiyorum eve de biri bana akil versin

büyük şehirlerde oturmanın faydaları işte
burada dışarıdan yemek sipariş edebileceğimzi bir yer bile yok
anca pide lahmacun söylersin

aspiratör kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim 2 gndür çok rahatım
bugün 4 çeşit yemek yaptım sayesinde

Yemeği ocaga attim cayimi aldim elime keyif yapmak için son bir saatim. Bi de corba yapablrsem kizanim uyurken iyi olurdu

benimde canım çok çay istiyor ama tek başıma çay demlemem demlesemde içemem keyfini alamam biri gelsede onunla içsek

0-2 yaşa kreş var mıymış? 2 yaştan sonra var sanıyordum. Yaw çok zor minnacıklar daha.

burada var kreş 2 aylıkken bile bakıyor
ama ben hayatta veremem
1 ay sonra işe başlayacağım şimdiden ağlama krizlerindeyim nasıl bırakırım ben seni annem deyip deyip ağlıyorum

burçlar konuşulmuş ben hala bilmiyorum yükselenini alçalanını
bilen banada bakabilirmi

6 şubat cuma saat:09:00

herkese slmlar
galiba topiğin sonuncusu ben oldum
pazartesi günü öğlen yaptım doğumu
çok şükür kızımda bende iyiyiz
normal doğum oldu hemde en epiduralsizinden : )))
sancı kısmını çok güzel yönettim ama doğuma gelince zorlandım biraz sinirli ebelerde saolsun tabi çok etkileri var
iremguzum dikişler esnasında hep aklımda sen vardın hani kolaydı kız öldüm ben doğumdan zor oldu benimki fazla dikişim var ama sormadım kaç tane , şimdilik bakımlarını yapıyorum itinayla kendileri düşecekmiş

Bizimkiler hep mi gazli yaa benmki de oyle

Ben de kuru pasta yemek istiyorum ama yok eve getren yer de yok cok canim çekti ya aksama da kalmiyor esime gelirken al desem de nafile
ya oteki çocuklarim boyle deildi
ne cins mis bu subat beebeleriii
ana kucaginda yatiyor simdi hiç uyyacak goz yok
bugun okulada gittik beraber
bakalim hava yagmurlu olursa ne halt edicez

Ben aventin göğüs ucunu aldim acıyor diye bizim kizlardan biri tavsiye etti, bebek de alisti ciplak gogus ucunu tutmuyor

ben de göğüs ucunu kullandım. göğüs ucum yoktu. tutamıyordu bebek. ama bence yavaş yavaş bırakmayı dene. çünkü gözlemlediğim kadarıyla göğüs ucu ile daha fazla hava yutuyor bu da gaz yapıyor. ben mememe masaj yapıyorum sütünü çıkarıp etrafına sürüyorum biraz bu şekilde daha kolay kavrıyor. bi de gündüzleri çıplak vermeye başladım kendinde olduğu zamanlarda. yavaş yavaş bu şekilde artık uç kullanmıyorum. bir de göğüs çok dolu olunca şiştiği için ucu da benim çok olmadığından kolay tutamıyor. eğer öle bişi olur da tutamazsa bazen takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…