Kucakta olmazsa durmuyor ki 32 gunluk olduCanim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))
Bi komsu fln yardim etse? ya da arabayi apartman girisine park etsen:)Bizim arabamiz var ama ev 4. Kat asansör yok nasil inip cikacam
Komsu diye bir insan yok cnm burda, arabayi da biraksam gide, site cok kalabalıkBi komsu fln yardim etse? ya da arabayi apartman girisine park etsen:)
Tsk canim yazdigin icin. Ben biraktim coraspini de sen oyle deyince.
Kilo vermem lazim kilo buyuk riskmis pihtilasmasi olanlarda
Buyuklerin mi katkisi oldu?Kucakta olmazsa durmuyor ki 32 gunluk oldu
burada var kreş 2 aylıkken bile bakıyor
ama ben hayatta veremem
1 ay sonra işe başlayacağım şimdiden ağlama krizlerindeyim nasıl bırakırım ben seni annem deyip deyip ağlıyorum
O cok kotu iste.esini bekliycn mecbur.sikinti...Komsu diye bir insan yok cnm burda, arabayi da biraksam gide, site cok kalabalık
Gidecek misin işe? Bırakıcaktın sanıyordum. Yaw çok zor.
burçlar konuşulmuş ben hala bilmiyorum yükselenini alçalanını
bilen banada bakabilirmi
6 şubat cuma saat:09:00
Yok cnm esimle ben annem ucundan tutmadıBuyuklerin mi katkisi oldu?
Ayağımda sallıyorum tam yatağına yatırırken Uyanıyor. Aspiratörü evdekiler ses olmasın diye açmıyor bütün yemek kokusu evin içinde. Midem Kalkıyor. Her gelene söyledim ama o aspiratör hiç açılmadı. Kapı cam açıyolar ev soğuyor bu sefer de odadan çıkamıyoruz.
Tam 9 da mı Doğdu. Şehir Çanakkale di mi? Balık burcu.
Acaba sutum gercekten mi yetmiyor, bir saat once emzirdim hala araniyor. Acliktan mi uyuyamiyor. Offff ;(
Canim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))
evet tam 9 da doğdu
peki yükseleni nedir
sağma imkanın varsa emzirdikten sonra sağ diyeceğim ama kilosu normalse yetiyordur
ayktan ziyade kucağında uyutmayı dene bi derim. senin kokunla daha çabuk uyuyacaktır. ben arabasına koydum salona yanıma aldım. bı yandan evi gezdiriyorum benimle beraber. kendini çok da odana kapatma canım bence. benim ilk gunler öleydi. psikolojim bozuldu valla. elektrik süpürgesi gibi elektronik alet seslerini bebekler anne karnındaki sese benzettiklerinden aksine hoşlanırlar uyanmazlar. ben o uyurken evi süpürüyorum. bu kadar sessiz ortama alıştırma bence. sonra küçücük ses olunca uyanır.
Yükseleni balık çıktı canım burcu kova
Ben alıştırıyorum ki cahil insanlar aspiratör çalıştırmıyor işte. Nereden buluyorsak böyle yardımcıları.
Ben alıştırıyorum ki cahil insanlar aspiratör çalıştırmıyor işte. Nereden buluyorsak böyle yardımcıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?