kızım 5ay 3gunluk.baslarda bu sorun çekılıyor maalesef.ennson çare masaj ve kulak çubuğu yontemını denedın mı?bn kızımın kakasını o şekilde yaptırıordum zeytınyag işe yaramadgndaHala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yokzeytinyağı içirdim muskat verdim gaz ilacı verdim tık yok
Kulak cubugunu yapmadim, sabunu koyalı iki saat oldu onu bekliyorumkızım 5ay 3gunluk.baslarda bu sorun çekılıyor maalesef.ennson çare masaj ve kulak çubuğu yontemını denedın mı?bn kızımın kakasını o şekilde yaptırıordum zeytınyag işe yaramadgnda
Çocuk kliniğinde çalışmış. Ama neci bilmiyom... Pufff takmasam kafama bu kadar keşkeama olmuyo işte
ayni dert bende de var canım. Ne cektik bu gaz sancilarindan yavssyaws bu bebeler gaz sancisiyla acikma hissini karistiriyolar :))))gazi olunca emmek istiyor daha çok caninin yanacagini bi bilse gariplerr
Ne kadar da güzel yazmışsın öyle.. Annem babam ayrı benim,babasız büyüdüm yani.. Annem o yüzden okumamız bi meslek sahibi olmamız için çok uğraştı,kendi ayaklarımız üzerinde duralım kimseye muhtaç olmayalım diye,şükür ki öyle de oldu.. Çok güzel bi ailem var benim her anımda yanımda olan.. Artık inceldiği yerden kopar diyorum,hiçbi şeyi dert etmek istemiyorum.. Güzel dileklerine hepimiz için amiiiiinnnn diyorum..Kültür yapısı çok önemli bi etken bence,benim eşim de doğulu,doğunun adetleri zor,aile yapısı bizimkinden farklı.. Bence uçurumlar buradan başlıyor,yetişme tarzı insani çok etkiliyor,ne kadar birbirini sevip evlense de insan gün geçtikçe farklılıklar belirgin olmaya başlıyor,eskiden göz yumdugun bazı şeyler artik insana agir geliyor..
Ben de boyle bir ailede yetistim iste,annemin elinde sadece ben vardım.zorluklar,maddiyat... Uzun bi süreden sonra da sadece annem ve ben kaldik.zamanla annem ve babam arasındaki fark ciddi bi uçuruma dönüştü. Babam da elimizi tutmadı,su an çok farklı alemlerde yasiyor sanki,hala eski sorumsuzluk devam ediyor.torunlarından,tek kızından uzak ve tabii sorumluluklardan da uzak bi hayati var ve bunu kendi seçti.hem de defalarca.umarım eşinin sonu boyle olmaz,güzel bir mesleğin olmasına öyle çok sevindim ki anlatamam.çünkü bu kadar şeyin arasında bir de işsizlik eklenseydi ayakta kalman çok zor olurdu..
Hem işinden hem kızından destek alarak sabret canım..Allah'im yardimciniz olsun dileyip istediğiniz herşey ayağınıza gelsin..
Seni anlayamadık zate. Bir heyet oluşturup seni kontrole gelicez yakında.Ben hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin
Canım hangi emziği aldı benimki hala öyle ayıla bayıla emmiyor açken hele hiçbkabul etmiyorişe yaramasına sevindim canım brn artık bu yöntemden vazgeçemem akşam yemğini sırayla yerdik bu akşam yine açtım ve rahatça yedik. emziği açken ver o zaman kolay adı benimki
evet canim tabiki untuyoruz :)yok yok bu bana yetti
Belki sonra unutuyorsunduz.yoksa bu günleri hatırlayan aklıselim insan bir daha çocuk yapmaz.
benim birini emreken otekide sizliypr, sol gogsum daha kotuAciyor tabi. Hele memenin birini hep ucundan tutuyor ama yara hafif oldu gecti benim. Lasninoh surdum
aglamanla bile ilgilenmisler ne iyiymis senin ebeler
gece su icerken bebek agladi hizli iceyin derken su dugum oldu gogsum nasil acidi. Sonra uzuldum sut cok gelince boyle mi aciyor bebegin de diye
Bende eklemek istiyorum hepimizi instagramdan ama isimlerinizi bilmiyorumİnstegramda ceren kim?
Tanıyor muyuz?
benimki kaka yapiyor cnaim yinede uyaniyor , ama dikkat ettim çok kaka yaptikdan sonra daha uzun uyuyor haklsinHala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yokzeytinyağı içirdim muskat verdim gaz ilacı verdim tık yok
beni yolda kim gorse beebek gormesine gelecegim diyor vallaBen hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin
denemeye firsatim olmadi valla canim daha :)MaRaL_ ig acicaktin cnm becerebildinmi
okula gidene kadar bi sorun olmaz :)))Hayatın boyunca hep gece kuşu oldum.Okula 2-3 saatlik uykuyla gittim.Ama galiba şimdi bebeğimi de öyle alıştıryorum.Gece 4 e kadar yok uykum gelmiyor bebiş de yanımda oturuyoruz.Sabaha kadar oturup öğlene kadar yatıyoruz bebişi de kendimize benzettik de acaba yanlış mı yapıyoruz sonra bana zor olur mu bu düzensiz uykuyla buna mı alışır.Gerçi hamilelikte de öyleydim.Bir arkadsaşım demişti hamilelikteki uyku düzenim nasılsa bebeğim de öyle uyuyor diye.Yanlış mı yapıyorum acep.
Nasıl ekleyebilirim burdaki arkadaşları instagramdandenemeye firsatim olmadi valla canim daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?