2015 Şubat Anneleri

Kendimi eve kapatıp ne biyere gitcem ne kimseyi kabul edicem... Bebe görmeye gelip sütün az muhabbeti niye yaparsın teyze üstüme yazı yazcam sütüm az mı yeterli mi emin değilim. Bebem zayıf. Yorum yapmayalım lütfen...

takma diyeceğim ama takılıyor maalesef
sen sadece dr un dediğini dinle o kılo alımı iyi dediyse başkalarını duyma
sabah annem soruyo kılosu ne oldu diye 3600 diyorum cokta almamış diyor
kılo iyi bişeymi sağlık kiloylamı ölçülüyor
dr gelişimi iyi bi sıkıntısı rahatsızlıgı yokdedi aldıgı 400 gr mı bile umursamadım
istersen bi süre kimseyl görüşmemye calış mümkünse

Kundak yap üç dört saat uyur hazır banyo da yapmış.

Banyo her sabah yapıyotuz öğlen rahatız o yüzden ama bugün öyle olmadı kv tutmus kucaginda esim evi temizliyordu. Ara verdigimde emzirdim iyi gecti :)

Ama su yün battaniyeye sarip kucagina almasi sinir ediyor cocugu bi aliyorum kucagima yaniyor cocuk. Bugün dayanamadim dedim Penye battaniyesi yeter uyku harici sarılmayacak bu çocuk kalin battaniyeye diye bozuldu ama ne yapabilirim...

Bebislere bakmaktan daha kendimize donup bakamadik ki bacım.basenlerimi olcecem güya cebimde mezura daha fırsat bulamadım.dur aklıma gelmişken olcim
Size diyorum da bende aynıyım bugün de bebek görmeye gelecek annemin iş arkadaşları 20 kişi düz vardır bir mutfak bir banyo yapıp durdum

kizlar ben sutumu saginca buzdolabina koyucam ya, nasil isitiyorsunuz?
heevslendim sizden okuyunca bende sagayim :)
bide tabi ben yokken esim tiksin agzina insallah alir biberonu, gerçi kuçuk daha acikinca mecbur alicakda neysee

özel ders veriyorum ben matematik.
Atanmamış bir ögretmenim :)) atanmak için de bir çaba sarf etmedim ya geçen sene

Öğrencimin sınavı varmış salı günü son günler doğum derken ihmal etmiştim bir sınav öncesi çalışması yaptık.

kizlar ben sutumu saginca buzdolabina koyucam ya, nasil isitiyorsunuz?
heevslendim sizden okuyunca bende sagayim :)
bide tabi ben yokken esim tiksin agzina insallah alir biberonu, gerçi kuçuk daha acikinca mecbur alicakda neysee

sıcak suyun içine koyuyorum biberonu canım

Obacim bende de kek var birazdan fırından çıkacak çayı demliyorum ne zamana gelirsiniz
Sence hayat öyle daha mı güzel olurdu?
Şimdi ben aldım geldim yedik içtik çıktık gezdik. Sonra başkasına gittik.
Maddi olarak sıkıntı olmasa bayanlar bu şekilde daha mı mutlu olurdu.
İki gündür bunları düşünür oldum nedense.

Ah ah başa bela matematik. Burda olsanda bizimkilere de ders versen.

merhaba canim, alinti yapmayinca gormedim yazini,az once baskasi laintilamis ordan gordum :)
bende snei gordugume sevindim, biz iyyiz sukur uykusuzlugumuzu saymazsak :)

birak uyusun sekerim, beebekler uyyarak buyur :)

Gelen gidenden yoruldum ya. Hic bi sey yapmasam da yan oturup dinlenemiyorum birileri gelince. Of bi bitse artik.

Dun ilk kontrolune goturduk kuzumu gayet iyi gordum dedi. Cikarken bi kan alalim dedi troid ve kan grubuna bakmak icin rutin bi sey dedi. Size de yaptilar mi bunu ya?

Verdik kani ama icim parcalandi cok agladi kuzum kendimi sıkmaktan gece dikislerimin acisindan oldum.

Ya bu arada bu dikisler gececek di mi ya daha iyi hissediyorum ama hala kotu. Bi gecse de rahat hareket edebilsem artik..

kek ve pogaca nin yanina bende pankek alip geliyim kizlar, benim kizin cani istemis bana kalsa kolumu kipirdatmam :)
kalkip yapayim bari, soyleniyor hani tarife bakacakdin diye :)

topuk kani deilmi o ?

Ben yün battaniyeyi toptan kaldırdım. Bir iki gece örttüm uyurken baktım bebeğin saçlarının arası ter. Ben üzüldüm yavruya yazık günah.
Evin içinde de emzirirken falan üstüne öyle çok ince bir battaniye örtüyorum ve gecede çok örtmüyorum.
Sabah neden yakıyorsunuz. Biz hep akşam yıkıyoruz

kek ve pogaca nin yanina bende pankek alip geliyim kizlar, benim kizin cani istemis bana kalsa kolumu kipirdatmam :)
kalkip yapayim bari, soyleniyor hani tarife bakacakdin diye :)
Sende kızı alıştırmışsın hamur işine kek poğaça isteği hiç bitmiyor.

Canım topuk kanından bakılıyor tiroide ama iyi yapmışlar zaten bakılması lazimmış.
dikişler de gecer ben 2 haftada oturabilmeye başladım

ikindiden önce yıka dedi annem ben de öyle yapıyorum. Neden diye bile sormadım :)) iyi oluyor kızı yıkıyorum emzirip uyutuyorum ben duşa giriyorum 10 dk. Gece çok terliyorum ikimiz de mis Oluyoruz gündüz.
Biraz büyüsün rahat uyusun diye akşam yıkamaya başlayacağım ben de.

Ben de aynı yapıyorum da kv ne zaman görse gelip bacaklarını örtüyor en azından. Bir parça etmiş üşürmüş... ben düşünmüyorum sanki çocuğumu.
Bizim ısınmamız merkezi sistem.aslında sıcacık oluyor ev dısarida kar yagarken kisa kolluyla gezebiliyorum ama gece çok soğuk değilse kaloriferleri kapatıyorlar 1den sabah 5 e kadar falan. O yüzden gece kullanıyorum ben Yün battaniyeyi.

6.gün dr kontrolüne gittiğimizde kızımdan da aldılar troid tahlilleri için kan.. Kan grubuna doğduğu gün yapılan tahlillerde bakılmıştı..

40 ı çıkana kadar ikindiden önce yıkanırmış annem de öyle yaptırıyo bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…