- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Ben veriyorum onceden mamadan sonra veriyodum öğürüyodu agliyodu o sira cay kasigiyla damaklarina dokuyodum artik mamadan once veriyorum cork cork iciyoSu veriyor musun canım bebeğine. Mamayla beslenen bebeklere su da içirmek lazimmis ocak topiginde okumuştum ilk defa duydum ben de.
Benimde k.valide öyle demişti o gider gitmrz biz yıkadık.40 ı çıkana kadar ikindiden önce yıkanırmış annem de öyle yaptırıyo bana :)
Canım topuk kanından bakılıyor tiroide ama iyi yapmışlar zaten bakılması lazimmış.
dikişler de gecer ben 2 haftada oturabilmeye başladım
ikindiden önce yıka dedi annem ben de öyle yapıyorum. Neden diye bile sormadım :)) iyi oluyor kızı yıkıyorum emzirip uyutuyorum ben duşa giriyorum 10 dk. Gece çok terliyorum ikimiz de mis Oluyoruz gündüz.
Biraz büyüsün rahat uyusun diye akşam yıkamaya başlayacağım ben de.
Ben de aynı yapıyorum da kv ne zaman görse gelip bacaklarını örtüyor en azından. Bir parça etmiş üşürmüş... ben düşünmüyorum sanki çocuğumu.
Bizim ısınmamız merkezi sistem.aslında sıcacık oluyor ev dısarida kar yagarken kisa kolluyla gezebiliyorum ama gece çok soğuk değilse kaloriferleri kapatıyorlar 1den sabah 5 e kadar falan. O yüzden gece kullanıyorum ben Yün battaniyeyi.
6.gün dr kontrolüne gittiğimizde kızımdan da aldılar troid tahlilleri için kan.. Kan grubuna doğduğu gün yapılan tahlillerde bakılmıştı..
Sence hayat öyle daha mı güzel olurdu?
Şimdi ben aldım geldim yedik içtik çıktık gezdik. Sonra başkasına gittik.
Maddi olarak sıkıntı olmasa bayanlar bu şekilde daha mı mutlu olurdu.
İki gündür bunları düşünür oldum nedense.
kizlar ben sutumu saginca buzdolabina koyucam ya, nasil isitiyorsunuz?
heevslendim sizden okuyunca bende sagayim :)
bide tabi ben yokken esim tiksin agzina insallah alir biberonu, gerçi kuçuk daha acikinca mecbur alicakda neysee
hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.Kizlar gecen gun biri dogumdan sonra vajinada kuruluk oluyo demisti sanirim kimdi bi anlatabilir mi neden olur ne zaman duzelir? Dun gece parise gitmeye karar verdik ama yollar the walking dead olmus kurumus bitmis yari yoldan geri donduk
Bana kalsa ben de yıkarım ama annem yıkatmıyo,o yardım etmeden yıkayamam da zor malesef,mecbur itaat ediyorum :)Benimde k.valide öyle demişti o gider gitmrz biz yıkadık.
Suyu dökülmez demişti suyunu sabah döktük.
Şimdi gece gündüz Yıkıyoruz.
Ne bitmez çilemiz var yarabbim :))hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.
Bakalım haklısınız bırakamam zaten zaten bu tür düğünlerde eğlence gec baslar bebeğimi alıp gıdeyımLaf ederler bence.kimse de demez bu kadın bebekli gelmemiş diye.sese en uzak olabilecek bi yere oturursun.millete görünüp erkenden bebeği bahane ederek çıkarsın kimse de üzülmez boylece
Benimde k.valide öyle demişti o gider gitmrz biz yıkadık.
Suyu dökülmez demişti suyunu sabah döktük.
Şimdi gece gündüz Yıkıyoruz.
Kizlar allah askina su batil inanclara prim vermeyin ya. bana da gidene gule dedirtmiyolar sutum kacarmis. Hey allahim ya.. allah askina inanmayin sunlara. Okuyun dua edin bol bol kuzulariniza..
Kız senin yanında birileri yokmuydu ya ben mi yanlış Hatırlıyorum uyudu mu çocuk Bırak iki dk gir çık duşa niye girmiyon ki ben yanlızım eşim gelince giriyor sadece gündüz yalnızken güvenemez zaten de sen Yanındakiler bakıversin iki dk
Banyo her sabah yapıyotuz öğlen rahatız o yüzden ama bugün öyle olmadı kv tutmus kucaginda esim evi temizliyordu. Ara verdigimde emzirdim iyi gecti :)
Ama su yün battaniyeye sarip kucagina almasi sinir ediyor cocugu bi aliyorum kucagima yaniyor cocuk. Bugün dayanamadim dedim Penye battaniyesi yeter uyku harici sarılmayacak bu çocuk kalin battaniyeye diye bozuldu ama ne yapabilirim...
hehe yesinde buyusun teyzesi :) onlar yesin yeterki lokanta bile açarim ben :)))))Sende kızı alıştırmışsın hamur işine kek poğaça isteği hiç bitmiyor.
Keske ayni sehirde olsaydik gelip senin duzenini oturtmak istiyorum evindeki herkeside postalamak
banyoya eşim evdeyken giriyorum ama evi temizliyorum hatta hergün ev süpürür oldum gelen oluyor pis olmasın diye
bende kabul ettim canım
babasına çekmiş anasına çekseydi emziğe gerek kalmadan uyurdu
aman bi emzik alsında aventi bakkalı farketmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?