Bebeğim iki gündür sürekli uyku halinde bir sessizlik halim Uyanıyor emiyor, gazını çıkartıyorum, Altını değiştiriyorum pışpışlarken uykuya dalıyor. Bu kadar uyumazdı, ne oldu bilmiyorum atesi falan yok.
Bebeğim iki gündür sürekli uyku halinde bir sessizlik halim Uyanıyor emiyor, gazını çıkartıyorum, Altını değiştiriyorum pışpışlarken uykuya dalıyor. Bu kadar uyumazdı, ne oldu bilmiyorum atesi falan yok.
Hala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yok zeytinyağı içirdim muskat verdim gaz ilacı verdim tık yok
Kozlar gece 3 gibi uyudu kızım. Sabah saat 10 a geliyordu uyandı emzirdim. Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar uyuduk:) gazını falan çıkardım tekrar yattık. Neyse saat 12 ye geliyordu, uyandım. Dedm bu kız hiç gık çıkarmadı bakiim bi. Bi baktım yan dönmüş, hatta ters. Kafasının arkası görünüyo, içim titredi resmen. Hemen korkuyla çevirdim, derin bi nefes aldı Allahım dedim sana çok şükür. Çok ama çok korktum. Rabbim korusun yavrularımızı. Bizimki baya hareketlendi daha dikkat etmemiz gerekiyo sanırım.
arkadaslar ben dogdugu gunden beri kızıma mama vermek zorunda kaldım aptamil kullanıyoduk ama 5 6 gundur inanılmazhuzursuz süreki ıknıyo 2 gunde bır kaka yapıyo aglıyo ve asırı emmek istiyo basta doymuyo sandım ama imkansız sanırım kabızlıktan yada gazdan napcagımı sasırdım mamayımı degiştirsem ne alcagımıda bilmiyorum bi akıl verin nolur
Ben bebelac kullaniyorum bizde olmadi ama genelde mama kullanan bebeklerin bir sure kaka yapamamasi normalmis tabi bunu bebeklere anlatmak zor bide onlari oyle ikinirken gormek dahada zor
Yaptim onu da ama yine de gelmedi kakasi, pztye kadar yapmazsa dr.a goturecem artik, kaka isini cok stres yaptim bebiş de benden etkilendi daha cok kasildi heralde
Kızlar selam haftaya amcamınoğlunun düğün var ... Otelde yemekli falan gitmek istıyorum haliyle ama bebeğim etkilenirmi yani davul zurna yok ama volüm yüksek olacak ... Napmalı ??? Bebekle gıdeyımmı bırınemi bırakayım
Kötü yanı bızım tarafın hepsi düğünde kocamın tarafına bırakılcam Ds laf ederlermi acep
@Litchi yi anlıyorum bende atnıyım mıtfağa gidip bişey bile alamadım gaz sancımız fena halde ve bir damla uyku yok ya ağlama yada meme aranma annem gitti ya bugün su içmedim daha o yüzden çok görmeyin çocuktan çocuğa değişiyor