Canım nefes alamasa uyanır ağlardı heralde. Bende sürekli bakıyorum ama gece boyu beklemek de imkansız Allaha emanet.Kozlar gece 3 gibi uyudu kızım. Sabah saat 10 a geliyordu uyandı emzirdim. Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar uyuduk:) gazını falan çıkardım tekrar yattık. Neyse saat 12 ye geliyordu, uyandım. Dedm bu kız hiç gık çıkarmadı bakiim bi. Bi baktım yan dönmüş, hatta ters. Kafasının arkası görünüyo, içim titredi resmen. Hemen korkuyla çevirdim, derin bi nefes aldıAllahım dedim sana çok şükür. Çok ama çok korktum. Rabbim korusun yavrularımızı. Bizimki baya hareketlendi daha dikkat etmemiz gerekiyo sanırım.
Emekli sandigina maaslarini aldiklari icin rapor parasi verilmiyor sskliya veriliyo ayrica sut parasi veriliyo ssk liya emekli sandiginada kurumundan bir defalik 190 tl gibi dogum parasi veriliyorSizin maaşınız yatmıyor mu zaten.?4c hakkında pek bilgim yok ama zaten maaş aldıkları için birde rapor parası almazlar heralde.
Tamam canım ekliyorumSam_yeli_344 IG adim fsimler
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım hastaneye gittiğimizde asansore bile binmek istemiyorum bir sürü insan oluyo küçücük ortama çünküKızlar bebekleri o kadar kalabalık ortamlara sokmaya korkmuyor musunuz.
Dışarda salgın hastalıklar almış başını gidiyor. Ben her hastaneye gittiğimde aklım çıkıyor,nerde insan azsa orda bekliyorum.
Kulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yokKulak cubugunu yapmadim, sabunu koyalı iki saat oldu onu bekliyorum
Benimki bazen 4 gun yapmadigi oluo mecbur fitil atiyorumKulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yok
Bizimki basladi, biberondan sonra memeye gectik. Nerden cikti bu kolik belası?!?!?!Bizimkinin ağlama saati geliyor.hazırlık yapmaya başlayabilirim.
Sabahtan beri uyuyor.
Kulak cubuguna zeytinyagina batirip popişini durtuyoruz hafiften, sabunda minicik bir parçayı zyagina batirip fitil niyetine kullanıyorsun. Normalde bunlar bir saatte kaka yaptirir ama bizimkinde bir ise yaramadiKulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yok
Ne kadar da güzel yazmışsın öyle.. Annem babam ayrı benim,babasız büyüdüm yani.. Annem o yüzden okumamız bi meslek sahibi olmamız için çok uğraştı,kendi ayaklarımız üzerinde duralım kimseye muhtaç olmayalım diye,şükür ki öyle de oldu.. Çok güzel bi ailem var benim her anımda yanımda olan.. Artık inceldiği yerden kopar diyorum,hiçbi şeyi dert etmek istemiyorum.. Güzel dileklerine hepimiz için amiiiiinnnn diyorum..
arkadaslar ben dogdugu gunden beri kızıma mama vermek zorunda kaldım aptamil kullanıyoduk ama 5 6 gundur inanılmazhuzursuz süreki ıknıyo 2 gunde bır kaka yapıyo aglıyo ve asırı emmek istiyo basta doymuyo sandım ama imkansız sanırım kabızlıktan yada gazdan napcagımı sasırdım mamayımı degiştirsem ne alcagımıda bilmiyorum bi akıl verin nolur
Slm kizlar bizde birazdan bici bici yapicaz ve cok sukur 40 cikarcaz:)
Kızlar selam haftaya amcamınoğlunun düğün var ... Otelde yemekli falan gitmek istıyorum haliyle ama bebeğim etkilenirmi yani davul zurna yok ama volüm yüksek olacak ... Napmalı ??? Bebekle gıdeyımmı bırınemi bırakayım
Kötü yanı bızım tarafın hepsi düğünde kocamın tarafına bırakılcam Ds laf ederlermi acep
MaRaL_ yaptım şeker. Ben üstüne galeta unu sürüyordum bunda susam var.
Maral nbr, seni buralarda görmek güzel bir şey..
Bebeğim iki gündür sürekli uyku halinde bir sessizlik halim Uyanıyor emiyor, gazını çıkartıyorum, Altını değiştiriyorum pışpışlarken uykuya dalıyor. Bu kadar uyumazdı, ne oldu bilmiyorum atesi falan yok.
Kizlarrrr nasilsinizzzz
Beb recele batiriyorum emzigi reveli emio geri atiyor, kendi elimi daha cok emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?