2015 Şubat Anneleri

Canım nefes alamasa uyanır ağlardı heralde. Bende sürekli bakıyorum ama gece boyu beklemek de imkansız Allaha emanet.
Cidden herkesin çocuğu kendine benziyor.Bizimki altıda uyanıyor. Gece de 4 gibi. Hamileyken ben nasılsam o da öyle.
O uyusada ben 12 ye kadar hayatta uyuyamam

Kızlar bebekleri o kadar kalabalık ortamlara sokmaya korkmuyor musunuz.
Dışarda salgın hastalıklar almış başını gidiyor. Ben her hastaneye gittiğimde aklım çıkıyor,nerde insan azsa orda bekliyorum.

Sizin maaşınız yatmıyor mu zaten.?4c hakkında pek bilgim yok ama zaten maaş aldıkları için birde rapor parası almazlar heralde.
Emekli sandigina maaslarini aldiklari icin rapor parasi verilmiyor sskliya veriliyo ayrica sut parasi veriliyo ssk liya emekli sandiginada kurumundan bir defalik 190 tl gibi dogum parasi veriliyor

Kızlar bebekleri o kadar kalabalık ortamlara sokmaya korkmuyor musunuz.
Dışarda salgın hastalıklar almış başını gidiyor. Ben her hastaneye gittiğimde aklım çıkıyor,nerde insan azsa orda bekliyorum.
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım hastaneye gittiğimizde asansore bile binmek istemiyorum bir sürü insan oluyo küçücük ortama çünkü

Kulak cubugunu yapmadim, sabunu koyalı iki saat oldu onu bekliyorum
Kulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yok

Kulak cubugu yontemi nedir sabun nedir benim kiz dunden beri yapmadi karni gurul gurul emdikce bagirsaklari ptirdiyor denemedigim sey kalmadi gun boyu masaj bi iki pirt ama kaka yok
Benimki bazen 4 gun yapmadigi oluo mecbur fitil atiyorum

Bizimkinin ağlama saati geliyor.hazırlık yapmaya başlayabilirim.
Sabahtan beri uyuyor.

Kulak cubuguna zeytinyagina batirip popişini durtuyoruz hafiften, sabunda minicik bir parçayı zyagina batirip fitil niyetine kullanıyorsun. Normalde bunlar bir saatte kaka yaptirir ama bizimkinde bir ise yaramadi

Benimki de çok direndi eğitimimi tamamlayabilmem için,ama sağolsun benim baba tarafım ben doğduğumda anneme demişler işte bu bebek bizim uzerimize olsun biz buyutelim demişler.düşünsene annemi yenge babamı abi bilecektim.hani çocuk çok seviyorlar ya.annem de direnmiş olmaz demiş.o çocuk sevgisi yıllar yillaar sonra ben üniversitedeyken çok belli etti kendini,bizi evden çıkardılar,babam zaten onların yanındaydı.annemin herhangi bi yerden geliri yoktu, her ne kadar burs falan da aldiysam da olmadı işte,çocuk sevgisi dediği bu iste onların,bazen o kadar kiziyorim ki diyorum cocuklarima bile zararı var bunların,çok şükür meslegim var ama eğitimimi tamamlasaydim daha iyi yerlerde olabilme şansım vardi,o zamanlar yapılabilecek her turlu aksiligi,olumsuzlugu yaptılar maalesef,çalışmak için okulu bırakmak zorunda kaldım.. Affetmek Allaha mahsustur tövbe haşa ama,unutmuyorum da..isterse adı kincilik olsun onların yaptıklarının yaninda sıfır kalır.. Neden bu kadar uzattim bilmiyorum canım kusuruma bakma,insanin ailesi yaninda olunca daha da güç geliyor insana,inş herkes bu kadar şanslı olur.. İnşallah,ilk baslarda eşinle seni birleştiren,evlenmeye karar verdiren her ne ise tekrardan can bulur ve eskisinden çok daha iyi olursunuz.. Erkekleri anlamak zor.her yaşları ayrı bir dert.benimkinde de bazı değişimler var.bazen düşünüyorum belki de sadece kendini bana begendirme çabasında diyorum, ona kiyamiyorum.bazense aklıma farklı şeyler getirip hircinlastigim oluyor,isin ilginci sanırım eşimle aramızda garip bi elektrik oluyor,o da ben daha birşey demeden başlıyor zittima gitmeye.

Su veriyor musun canım bebeğine. Mamayla beslenen bebeklere su da içirmek lazimmis ocak topiginde okumuştum ilk defa duydum ben de.

Laf ederler bence.kimse de demez bu kadın bebekli gelmemiş diye.sese en uzak olabilecek bi yere oturursun.millete görünüp erkenden bebeği bahane ederek çıkarsın kimse de üzülmez boylece

Büyüyordur annesiii endişelenme yazını görmüştüm diğer topicte,bebegin 35 haftalık doğmuş.oğlum da 36 haftalıkken doğmuştu bak simdi kocaman oldu sıpa yasitlarindan önde gidiyor okuma yazmayı bile soktu 5 yaşındayken yarın büyür kocaman olur da yanina yoldaş olur.. Bu zamanların tadını çikarmaya bak cabuk büyüyor bebisler

Anaaam buralar benim olmuş. Nerdesiniz kızlar ,hepiniz yemek mi yapıyorsunuz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…