2015 Şubat Anneleri

Ben de yıkayayım bari. Bir de üşürse diye giydirip duruyırum ondan da pişiyor olabilir.

ıslak mendil kullanma
pamuk ılık su en güzel temizleyici
ısıtıcıda suyun hep olsun pamukla bi güzel sil kurula
ıslak mendili değdirince rahatsız oluyor soguklugundan
pamuk ılık olunca hoşuna gidiyor hem rahatlatırda

ben ankarada o trabzonda. 10 gün oldu zaten sınırıma dayandı. en az 1 hafta ama hala haftaya hafta sonu gezme planları yapıyor. Uzatırsa yüzüne söylerim valla kocan özlemedi mi diye :KK53:
Aa bizim burdalar yani. Su an burayi sis basti tum ucaklar iptal. Korkma ama yarina bi sey kalmaz :) sıkılır zaten dert etme.

Benim kv burda. Gecen misafiri geldi diye bi gun gelemedi gecenin bi saati ogluna dioki cok ozledim burnumda tutuyo gelsem mi kacip. Misafiri birakip gelmeyi dusunuo dusun artik :) 65inde ilk torunu gorunce boyle oluyo demek. Benim onla aram iyidir ama bi sorunum yok allah razi olsun uc senedir haber vermeden gelmez hatta ben cagirmadan. Hic biseyime karismaz cok anlayislidir. Ama torun hassas noktasi cok. Beni de korkutan o. insan kiskaniyo yavrusunu herkesten. Birinin sahiplenmesine dayanmiyo.

Niye zor olsun ki? Ikizlerle terazi hava burçları zaten birbirleriyle anlaşır. Balık burcu kızları da Mülayim olur o da herkesle anlaşır. Eşinin huyunu bildikten sonra iki farklı karakter yapısı fazla zorlamaz zaten. Sen de dengeli bir yaşam sürdüğüne göre size de mutluluklar dilerim.

burçlarla aran iyi sanrım
ben terazi eşim aslan kızım balıktan bir önceki burç
bize de bir el atıversene :)

Son düzenleme:
BAŞAK erkekleri titiz düzenli çalışkan olur. Balık burcu kadını da evine bağlıdır evcimendir. Ben kovayım mesela evde çok dağıtırım bişeyleri bana BAŞAK erkeği kstlanamazdı sanırım. Bence çok iyi anlaşırsınız mutluluklar dilerim.

Çok sağol canım ah o titizlik yok muu :) ben de dağıttıgımda zıtlaşıyoruz haklısın :))
hepimiz çokk mutlu olalım ;)

Ay burcu pek etkili değil canım duygu durumunu gösteriyor ama kendi burcun ve yükselenim daha etkili. Oğlaklar inatçı olur biliyırum ama çok esprilidirler eğlendirir güldürür mutlu eder. Akrep bayanlar çok hassastır sevecendir. Ikiniz hep mutlu olun inşallah.
Amin canim cumlemiz insallah evet espirili komik ve cok sabirlidir ama inat isin icine girince fenadir gervekten:)

Aa bizim burdalar yani. Su an burayi sis basti tum ucaklar iptal. Korkma ama yarina bi sey kalmaz :) sıkılır zaten dert etme.

Benim kv burda. Gecen misafiri geldi diye bi gun gelemedi gecenin bi saati ogluna dioki cok ozledim burnumda tutuyo gelsem mi kacip. Misafiri birakip gelmeyi dusunuo dusun artik :) 65inde ilk torunu gorunce boyle oluyo demek. Benim onla aram iyidir ama bi sorunum yok allah razi olsun uc senedir haber vermeden gelmez hatta ben cagirmadan. Hic biseyime karismaz cok anlayislidir. Ama torun hassas noktasi cok. Beni de korkutan o. insan kiskaniyo yavrusunu herkesten. Birinin sahiplenmesine dayanmiyo.
Galiba ben de annem diye sevip koklamasina dayanamiyorum

Galiba ben de annem diye sevip koklamasina dayanamiyorum
Evet oyle oluyo valla bi tek annemin demesi batmaz ama iste o da babanesi diye dusunemiyosun doganin kanunu bu ne kadar aran iyi olsa sevsen de boyle hissediyosun.

karbonatli su neye yariyorki ilk defa duydum , her emzirme oncesi sonrasinda mi yikiycam
lansinohun tarihi geçmis ise yararmiki yenisinimi alsam acaba , onceki aldiklarimdada faydasini gormedim ama neyse

mastit in tam tanimi nasil acaba , apse dedigin atesli halimi?
belirtilerin hepsi var bende ates hariç, gripdeki gibi bas agrim çokkkk kotuuuu:KK61:
Yarim cay bardağın içine az birşey karbonat koy karıştır.emme öncesi ve sonrası parmağına sur ucuna.tadından hoşlanmasa bittikten sonra sur kurut.yara olmasına engel oluyor.lansinohda düzenli sürmek gerekio.bi sürüp bi bırakırsan pek ise yaramiyo
Evet apse olunca ateş ve grip gibi belirtiler oluo.

kızlar bebek deterjanı ne kullanıyorsunuz
ben dalinin sıvısını ve yumuşatıcısını almıştım ama kusmuk lekesini bile çıkarmıyor deli oluyorum
değiştireceğim deterjanı
Ben dalan roxy ve haci sakir granul kullandim lekeleri onlarda cikarmiyor, once elde citiliyorum sonra makineye atiyorum

Delirecem kizlar, kucaktan asagiya inmiyor, surekli memede sonra da her yer kusmuk, surekli viz viz aglama, dunden beri ne yemek yiyebildim ne su icebildim dogru duzgun, tuvalete gitmeyi bile unuttum, bel fitigim iyice costu indir kaldir egil kalk, sezeryan yerim cok agriyor. Napacam bununla? Fön, makina hic bisi kar etmiyor kucagina al gezdir sadece, travy bilmem kim rutin vs hak getire

Kızlar bebişlerinizi bi göğsünüzden emzirirken diğer göğsünüzün altınada fincan gibi bişi koyun birinden çektikçe diğerindende geliyo onlar boşa gitmesin. Özellikle sütü az olan arkadaşlar ,bi nimet gerçekten her emzirdiğimde yapıyorum ve gün içinde bayağı bi birikiyo.
İyi fikir 3 gr şutum var oda birini emerken öbüründen akıp gidiyor

Delirecem kizlar, kucaktan asagiya inmiyor, surekli memede sonra da her yer kusmuk, surekli viz viz aglama, dunden beri ne yemek yiyebildim ne su icebildim dogru duzgun, tuvalete gitmeyi bile unuttum, bel fitigim iyice costu indir kaldir egil kalk, sezeryan yerim cok agriyor. Napacam bununla? Fön, makina hic bisi kar etmiyor kucagina al gezdir sadece, travy bilmem kim rutin vs hak getire
Bi sıkıntısı vardır muhakkak ... Bi fitil at diyeceğim ama bi sor doktoruna

Back
X