Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku zoru bunlar, memede uyudu yataga koydum kiyamet koptuBiz 70 gunluk olduk bugun ama hala uykuya dalamiyor delirceemm![]()
Benimki altini alirken bile agliyor[QUOTE="Litchi, post: 39965402, member: 52banyodafün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.
Daha küçükler atarsın adım.
Herkes çocuğu için en iyisini ister ama ben çcocuklara her şeyin altın kase içinde sunulmasına da karşıyım. Birazda kendisi çabalamalı bir şeylere sahip olmak için
Tabii ondan önce iyi bir eğitim almasını sağlamalı.
Ben köye gidip kırlarda yaşamak istiyorum. Çalışacaksam da beden gücümle çalışayım.
Benim neden tuzum kuru yav.bir tane diye mi?
biberon nerde bilmiuyorum bulabilirsem sagicam
markasina bakilmadan hepsi kaynatiliyor demi ?
Aynen yaa ne yapsak bošUyku zoru bunlar, memede uyudu yataga koydum kiyamet koptu![]()
Bir ara hobi olarak bakıyordum canım. Aslan hükmetmeyi sever terazi de her durum için dengeli kararlar verir uyumlusunuz bence. Terazi burcu çoğu kişiyle anlaşır zaten. Hava burçları diğer burçlarla iyi anlaşır hava burçları da terazi ikizler ve kova. İkra da kova.
Aynen canim yaa gunduz cok daha iyi uyuyorlar nedenini cozemedim gecede boyle olsa keske bikac aksamdir yanimizda yatiriyorum ozamanda iyi uyuyoruykuya dalma problemi anlaşılan tüm şubat bebelerinde mevcut
dün gece de 1,5 saat kucağımda salladım memede tuttum tam beşiğe yatırdım sanki yangın alarmı mübarek çocuk
ciyak ciyak bağırdı
ama bu gün sabah 7 den beri toplasanız 3 saat uyanık durmuşluğu yok
7 de zorla uyandırdım altını aldım oynadım hoplattım zıplattım şimdi yine uyudu
bu uykusu gece olsa ne iyi olurdu
anlaşılan bu gece uzun olacak
şimdiden kafein depolayıp göz kapaklarıma bant mı yapıştırsam acaba
biberon nerde acabaKaynar canım kaynattt
telefondan yazinca hiç bisey anlasilmamis duzelteyim dedim :)2.5 saat uyyup uyandi emerken geri uyudu kucagimda.birakinca uyanmaz ins.o uyurken bende cocuklarin banyosunu hallettim.kendimde dus aldim.yemek yaptim.kayisi hosafimida ysptim.ne buolduysam attim icine.vahidenin dedigi karbonatli syyu yaptim.zeytinyagi bile ictim.hep kendime calistim yni![]()
Valla kıZ kadın programlarına davet edecekler yorumcu diye. Bizde balık ve koç muhteşem ikili. Hazır konuya girmişken yazayazayımm dedimBi ara farkli topiclerden gelip esobaya cinsiyet soruyolardi simdide litche burc yorumu sorucaklar burda biri burc yorumu yapiyomus diye![]()
Aynen canim yaa gunduz cok daha iyi uyuyorlar nedenini cozemedim gecede boyle olsa keske bikac aksamdir yanimizda yatiriyorum ozamanda iyi uyuyor
Cidden benimkide bugün öyle. Birde rutinden emzirme zamanını ayaırlıyordum bugün ona da uyamadım çünkü her dk deli gibi meme aranıyor.aç bu diyorsun emıyor ya kusuyor ya rahatsız oluyor.Delirecem kizlar, kucaktan asagiya inmiyor, surekli memede sonra da her yer kusmuk, surekli viz viz aglama, dunden beri ne yemek yiyebildim ne su icebildim dogru duzgun, tuvalete gitmeyi bile unuttum, bel fitigim iyice costu indir kaldir egil kalk, sezeryan yerim cok agriyor. Napacam bununla? Fön, makina hic bisi kar etmiyor kucagina al gezdir sadece, travy bilmem kim rutin vs hak getire
Benimki altini alirken bile agliyor[QUOTE="Litchi, post: 39965402, member: 52banyodafün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.
Canım ben sardığım havluyu banyonun peteğine asıyorum. Orda ısınıyorBugün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.
Benimki altini alirken bile agliyor
canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.
Sudocremden başka krem yok onu süreyim bari.Zeytinyagi kizardiktan sonra ise yaramiyor. Poposunu islakken kapatma bezini. Sildikten sonra nem kaliyor ya o iyi olmuyor. Bepanten fln sur kizarmissa
Bebeklerin sabri az olur giydirirkrn popo kapaninca agliyir beninki de. Arada okadar aglasin bisey olmaz