2015 Şubat Anneleri

Kizlar aktardan rezene almisti esim. Bebegim 38 gunluk. Ona bu rezeneden verebilir miyim? Verenler varsa ne kadar veriyor. Gaimiz cok cikaramiyor:(

bizim saat geldi antikolik muzigini açtim kucagimda uyyor
bakalim sonumuz nolucak
bugun gunduz yine uyyudu aksama Allah kerim
bide aksam kaçta yattiysa saat kurmus gibi kalkiyuor sabh ayni saatde , yani 12 saate tamamliyor uykuyu
Masallah 12 saat uyuyorsa

hiç olur mu her konuda bilgilidir kendileri!!!
:KK11:
biz zaten bebek bakımı konusunda güvensiziz zaten acaba doğrumu yapıyorum acaba zarar verir miyim diye diye yapıyoruz herşeyi bir de biri bu böyle olmaz diye ahkam keserse yapacağımızı da yapamayız söyle sana bunu yapmasın tedirgin etmesin yada herşeyi kendi yapsın sende ondan doğruyu öğren

kızlar dün gece kızımda uyumuş bizde sabah 6 da uyandı tam 6,5 saat aç kaldı o kadar aç kalınca korktum ama şükür bir sorunumuz yok kızlar bilen var mı bugün 33 günlük kaç saat aç kalsa sorun olmaz yani şekeri felan düşmez

Aciksaa aglardi canım merak etme.ama yine de bu kadar uyulmasına izin verme bence

Kizima bildigim butun kufurleri saymak istiyorum nefes almadan. Hava guzel diye 40 gunun sonunda cikalim dedik, ne pusette ne arabada ne de kanguruda durmadi etini koparmislar gibi basbas bagirdi, eve geldik simdi sessiz sessiz bakisiyoruz!!!!

Dışarıyı sevmiyoruz demek ki annesi :KK46:

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

Kizlar bi sey sorucam sizin hepinizin gobek baglari dustu sonucta. Benimkinin daha dusmedi 15 gun oldu ama iki gundur gazli bezinde bi iki damla kan goruyorum kurumus sekilde. Ya da acaba iltihap mi akiyo anlamadim ki boyle koyu kahverengi kurumus gazli bezinde. doktorun dedigi gibi gunde dort kez pnsumanini yapiyorum.

Aacaba dusuyo mu gobek ondan mi kaniyo? Napayim sizce yaa ne kadar daha dusmezse doktora gideyim? Koktu kuzum ya nemli bezle sil sil nereye kadar :KK43:
Benimkinde de oluyordu.hatta düştükten sonra bile kahverengi kan lekeleri oldu.23.gün anca göbek içeri girdi.lekeler bitti.ama benim12.gün düştü.bazı kordon kalın bazısı ince oluyormuş.o yüzden kimi erken düşüyor kimi uzun sürüyormuş.sari sari iltihap yoksa çok endiselenme.artik düşer bugün yarin.

Kizlar bi sey sorucam sizin hepinizin gobek baglari dustu sonucta. Benimkinin daha dusmedi 15 gun oldu ama iki gundur gazli bezinde bi iki damla kan goruyorum kurumus sekilde. Ya da acaba iltihap mi akiyo anlamadim ki boyle koyu kahverengi kurumus gazli bezinde. doktorun dedigi gibi gunde dort kez pnsumanini yapiyorum.

Aacaba dusuyo mu gobek ondan mi kaniyo? Napayim sizce yaa ne kadar daha dusmezse doktora gideyim? Koktu kuzum ya nemli bezle sil sil nereye kadar :KK43:

canım zeytinyağı sürsene pansumandan sonra
bana ablam söyledi çok çabuk düşürüyor dedi benimki 5. günün sabahında düştü
hem cildini besliyor ve yumuşatıyor
çok şükür bizde kanama falan olmadı kurudu düştü hemen

Tabii canim anne olarak oyle dusunmen cok normal zaten allahin verdigi bi can o da diger cocuklarindan ne farki vardi ki. Aile cok destek olmuyosa laf da etmesin destekleri de eksik kalsin. Esin rahat yapida da bu durumda sen sirtlaniyosun sorunlari yipratiyosun kendini sanirim.. iyi degil hic :KK43:

kendi isiniz madem o kadar yardim da ediyosun degerini bilmiyosa bulasma hic bosver uc cocuklu halinle niye yardim etmiyosun da diyemez. erkeklerin geneli boyle rahat ama deger bilmesi onemli. Yardim etmese de icten ice yaptiklarinin farkindadir ve degerini biliyodur insallah. sen de eminim ki guzel evlatlar yetistiriceksin bi de buyuduklerinde rahat ediceksin o zaman bu cektiklerini de unutucaksin insallah :)

İnşallah canım.oğlana hamile kaldığımda 20 yaşındaydım onlar büyüyünce ben de çok fazla yasli olmayacağım öyle teselli ediyorum kendimi.yaş 27 uç tane de çocuk.Boyle giderse ve herşeyi kafama takarsam tesellim de boşa çıkacak erken yaslanacagim :KK53: gamsız olmak lazim ama yapım bu değil..
Valla canım çalışmak lazım, ama iste tam da bu yüzden istemiyorum sen de ayni şeyi dusunmussun demek ki dışardan o şekilde görünüyor,ben eşime yardim etmek istemiyorum çalışmak istiyorum.. Zaten 3 çocukla calismasam ne yapicam,doğdular sanki bitti mi herşey,asil simdi başlıyor.eşimin dediğine gore 10 ay süren kalmis kizim 1 yaşına geldiğinde ise geri dönecekmişim. Belki o zamana kendi isimi kurma firsatim olur.yada belki başka fırsatlar doğar. Allah büyük. Çok sağol canım uzun uzun yazdım bir suru senin de başını agrittim :KK19:

kızlar kanal7 de özlem tunca ile dünyayı geziyorum diye bir program var
ben şehir içinde 1 saatlik dışarı çıktım bir bagaj dolusu eşya aldım kadın minicik oğlunu koymuş kanguruya dünyayı geziyor:KK45:
bizim düşündüğümüz momfortbaby tarzı bi kangurusu var markası boba sanırm tam göremedim
Ben aldım momfort baby hemen gönderdiler ama biz evde yokken kargo gelmiş,yarın şubeye gidip alıcam bakalım nasılmış..

Ben aldım momfort baby hemen gönderdiler ama biz evde yokken kargo gelmiş,yarın şubeye gidip alıcam bakalım nasılmış..

kadının ig hesabına baktım boba kullanıyormuş
ben hala karar veremedim bir yanım al diyor bir yanım o kadar para verip ya kullanamazsan bebek durmazsa diyor
chicco go daha uygun ve 0+ kullanım ayı
hiç bilemedim yaaa

bugün pusetimizle çıktık onunda bel destek minderi yok iki büklüm olmasın diye 3 battaniye koydum içine o zaman rahat durdu ama her yere koca puseti sürüklemek zor
kanguru iyi olacaktı ama neyse

bebek bezi konuşuluyor sanırım
prima bizde pişik yaptı kullanamadık
molfixe döndük çok memnunuz o daha yumuşak
1 numaradan bugün itibari ile 2 numaraya terfi etmiş bulunuyoruz

Benimkinde de oluyordu.hatta düştükten sonra bile kahverengi kan lekeleri oldu.23.gün anca göbek içeri girdi.lekeler bitti.ama benim12.gün düştü.bazı kordon kalın bazısı ince oluyormuş.o yüzden kimi erken düşüyor kimi uzun sürüyormuş.sari sari iltihap yoksa çok endiselenme.artik düşer bugün yarin.
Yok sari degil boyle kahverengi bi leke gazli bez yapisiyo gobege ordan geliyo zaten yani sanirim kurudugu icin oyle oluyo. Insallah dedigin gibi duser artik :/

canım zeytinyağı sürsene pansumandan sonra
bana ablam söyledi çok çabuk düşürüyor dedi benimki 5. günün sabahında düştü
hem cildini besliyor ve yumuşatıyor
çok şükür bizde kanama falan olmadı kurudu düştü hemen
Hic duymamistim canim deneyeyim ama bi zarari olmaz di mi? Saf z.yagi lazim tabii ona.

İnşallah canım.oğlana hamile kaldığımda 20 yaşındaydım onlar büyüyünce ben de çok fazla yasli olmayacağım öyle teselli ediyorum kendimi.yaş 27 uç tane de çocuk.Boyle giderse ve herşeyi kafama takarsam tesellim de boşa çıkacak erken yaslanacagim :KK53: gamsız olmak lazim ama yapım bu değil..
Valla canım çalışmak lazım, ama iste tam da bu yüzden istemiyorum sen de ayni şeyi dusunmussun demek ki dışardan o şekilde görünüyor,ben eşime yardim etmek istemiyorum çalışmak istiyorum.. Zaten 3 çocukla calismasam ne yapicam,doğdular sanki bitti mi herşey,asil simdi başlıyor.eşimin dediğine gore 10 ay süren kalmis kizim 1 yaşına geldiğinde ise geri dönecekmişim. Belki o zamana kendi isimi kurma firsatim olur.yada belki başka fırsatlar doğar. Allah büyük. Çok sağol canım uzun uzun yazdım bir suru senin de başını agrittim :KK19:
ay su an cok kotu hissettim ben 26 yasimdayim daha birinciyi dogurdum ikinciyi de en az bes sene dusunmem gibi geliyo. Ucuncu bile bile soz konusu bile olamaz herhalde :)) cok ozeniyorum bazen ama erken anne olan ve cok cocuk yapan kadinlara. Sen otuzlarinda falan cok rahat edicen bizim isimiz daha yeni baslamis olucak.

Canim is mevzusunu da kendi isimiz deyince ben calisman gerekiyo diye dusundum yanlis anlama sakin. Calismayi istemeni de vallahi tebrik ediyorum ben tek cocukla tekrar is hayatina nasil donerim inan simdiden dusunuyorum. Demek ki ne kadar guclu bi kadinsin. Ben o kadar zorluga gelemezdim. Senin basardiklarini kimsenin gormesine gerek yok sen kendin icin yap kendin mutlu ol. Elbet insan sevdigi tarafindan ovulmek ister ama ilerde cocuklarin seninle gurur duydugunda unutursun bu gunleri.

Baska iste calis diyecegim ama esin izin vermiyo sanirim oyle okumustum sanki. Ayrica basimi falan agirtmak ne demek askolsun dertlerimizi paylasiyoruz burda zaten :)

kadının ig hesabına baktım boba kullanıyormuş
ben hala karar veremedim bir yanım al diyor bir yanım o kadar para verip ya kullanamazsan bebek durmazsa diyor
chicco go daha uygun ve 0+ kullanım ayı
hiç bilemedim yaaa

bugün pusetimizle çıktık onunda bel destek minderi yok iki büklüm olmasın diye 3 battaniye koydum içine o zaman rahat durdu ama her yere koca puseti sürüklemek zor
kanguru iyi olacaktı ama neyse
Kanguru ozellikle erkwk bebekler icin iyi degil diyolar. Yurutec icin de diyolar hatta.

Su pusetleri bende anlamadim ya o kadar para verdik travel sistem araba aldik pusetin altina yastik koymadan koyamiyorum bebegi. O kadar cukur ki mumkun degil daha yenidogan bebek nasil oturur pozisyonda dursun onda? Bi de 0-1 yas icin yapilmis hepsi de ayni. Dumduz olmali bence yatmasi icin cok sacma bi tasarim ama mecbur onu kullaniyoruz.

Kızlar. Kızımın ayağına iPad düştü bas parmağı mosmor oldu ağlıyor ne yapabilirim acaba Nasil alabilirim acısını?

Cok gecmis olsun canim aklima gelmedi isim buz tutarm genlde ben

Kizima bildigim butun kufurleri saymak istiyorum nefes almadan. Hava guzel diye 40 gunun sonunda cikalim dedik, ne pusette ne arabada ne de kanguruda durmadi etini koparmislar gibi basbas bagirdi, eve geldik simdi sessiz sessiz bakisiyoruz!!!!

Pes etme alisir zamanla canim

Bizimkide buyuk 2 numara kullaniyorum 3'e gecsem cok buyuk gelmez mi huggies aldim oda ayni olursa 3 numarayi denerim hergun kiyafet degistiriyoruz oglum bide huysuz ust degistirirken kiyamet kopuyo her sabah kavga ediyoruz :-)

3 numara da belden büyük ya

kızlar dün gece kızımda uyumuş bizde sabah 6 da uyandı tam 6,5 saat aç kaldı o kadar aç kalınca korktum ama şükür bir sorunumuz yok kızlar bilen var mı bugün 33 günlük kaç saat aç kalsa sorun olmaz yani şekeri felan düşmez

KKıyak gecmis size oh iyi gelmistir uyumak ama uzun olmus saat kur olmszsa

Sekeri dusmez artik ya. Ama uzunmus biraz. 4 saat uyuyor bnimki en fazla

O belli olmuyor ya gecen gu benm.kiz cok uzun emmrdiginde bayildi resmen uykudan uyanamiyordu szar zor biberonla besledim dr cin gibi ayildi bi anda tedbirli olmak lazım yine de

evet kahvaltida oglum ben recelden yedim diye agladi kv de agladi. Cocugun her dedigini yapmali ona kalirsa. Ben kotu birsey yapan cocuk aglatan oldum. Neyseki gittiler

hey yarabnm ogretsinler ota moka cocugu aglatmayi. En gicik oldugm da seni kotu konuma dusurmeleri

Back
X