- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tv bi dr dinlesim ve internette okudum,her emzirmede bir memeyi veriyorum.2saat icinde kac kere emse de hep ayni meme diyolar.sonda kalan yagli sutu icip beslenebilsin diye amac..her seferinde birini verirsek,onden gelen sulu sut emilir sonra gelen yagli sut kalirmis..Kızlar emzirmede iki göğsü de mi veriyorsunuz yoksa bir emzirmede biri diğer emzirmede diğerini mi veriyorsunuz ya da en sağlıklısı hangisi billiyor musnuz fikri olan var mı ?
ben tek tek gidiyorumKızlar emzirmede iki göğsü de mi veriyorsunuz yoksa bir emzirmede biri diğer emzirmede diğerini mi veriyorsunuz ya da en sağlıklısı hangisi billiyor musnuz fikri olan var mı ?
oyun yapiyodur herhalde :)kızlar benim kız kendini çok kasıyor uzun zamandır
resmen 8 oluyor kucağıma alınca bile hemen düzelmiyor
hani uykudan uyanırken gerilirsinya öyle
kasılırken seslerde çıkarıyor
2 gündür bu kasılmalara ağızda köpük şeklinde tükürük de katıldı
durup durırken dudaklarında köpük şeklind tükürük birikiyor
sizde de oluyormu bu veya neden olur
keyfi maşallah iyi ama ben içten içe korkmaya başladım
Oluyo canim benimkindede var bazen gazdan bazen gerinirken kasiyo kendisini o agizdaki kopuk tukuruk bizdede olmaya basladi oyun yamaya basliyo sanirim.bide agzindan akitiyo sonra o tukurukleri:))kızlar benim kız kendini çok kasıyor uzun zamandır
Oluyo canim benimkindede var bazen gazdan bazen gerinirken kasiyo kendisini o agizdaki kopuk tukuruk bizdede olmaya basladi oyun yamaya basliyo sanirim.bide agzindan akitiyo sonra o tukurukleri:))
Kesınlıkle haklısın.. Ayrıca kocalarını boyle alıştıran kadınlardan acayım kızıyorum..Kendi elleri yok mu kendi kiyafetini utuleyemez mi. Ben de calisip eve para getiriyorum benim esarbimi utuleyen olmadi onun ayricaligi ne. Yetissem utulerim de yetisemedigim yerde biraktim ilk hamilelikte. Siz alistiriyorsunuz eslerinizi.
bu son cumleyı evımdekı ordu gıdınce bende sık kullandım .. Herkes yerınde sag olsunHic aglatmadan buyutmus sanirim kv cocuklarini. Bebek aglayinca gazi var diyorum ama oglumun her istegini yapti ben en ufak birsey desem agladi cocuk. Aglatmisim diye o da agliyor. Saka gibi. Herkes kendi evinde saglikla otursun bir arada cok zor alisik olmayana.
Benım kullandığım ve memnun kaldığım tek bez canbebeBeyaz prima yeşil prima huggies kızlar için olanı denedim simdi de canbebe aldım hadi bakalım![]()
bızımkı ıyı çıkmış ama 1 ay sonra kontrole çağırdılar ..Bizim kalça testi de kötü çıktı zaten iyiki büyük kullanmisiz
hıc gıtmedım ben .. Başımız gözümüz Allah'a emanetDr beni bir haftalikken kontrole cagirdi usg ile rahme bakti dikislere bakti. 40 cikinca kontrole gel dedi de gitmesem ne olur herkes gitti mi
daha gecmedınızmı 2 ye. Ben sadece 1 pkt yenıdogam almıstım.o bıtınce 2 yer geçtim hemen oda bıttı 3 e gectıkBen de bezi kilosuna göre alıyorum yanlış mı yapıyorum. Kaç kilo civarı 2 noya geçmeliyiz sizce ?
o kremler hıc sağlıklı degılmıs dıştan mor lığı alıyormuş ama iç kısım eZiliyormus ver tedavi edıcı değilmişMorarmasini engelleyen kremler var ben de alayim diyorum da tam bilmiyorum adini.
gece degıstırmıyormusun beZ?Sirtina cikiyo daha dogrusu yan kisimlarina ozellikle gece oluyo saat 10-11 gibi bagliyorum gece mama verince bi sag tarafina bi sol tarafina yatiriyorum sabah bi bakiyorum iki tarafta sirilsiklam bende primanin yesilini kullaniyorun bende sorun yok sizdirmasin diye sıkı bagliyorum kizanin bacaklari lastik izi olmus buyuk ihtimal bezin emis gucu cok uzun saat degilturuncu paket aradim bulamadim huggies aldim bu gece onu denicem bakalim ne olacak
Degistirmiyorum saat 10-11 gibi degistiriyorum bide sabah 6-7 gibi gece uykusu bozulunca uyumuyo surekli mizmizlaniyoKesınlıkle haklısın.. Ayrıca kocalarını boyle alıştıran kadınlardan acayım kızıyorum..
bu son cumleyı evımdekı ordu gıdınce bende sık kullandım .. Herkes yerınde sag olsun
Benım kullandığım ve memnun kaldığım tek bez canbebe
bızımkı ıyı çıkmış ama 1 ay sonra kontrole çağırdılar ..
hıc gıtmedım ben .. Başımız gözümüz Allah'a emanet
daha gecmedınızmı 2 ye. Ben sadece 1 pkt yenıdogam almıstım.o bıtınce 2 yer geçtim hemen oda bıttı 3 e gectık
o kremler hıc sağlıklı degılmıs dıştan mor lığı alıyormuş ama iç kısım eZiliyormus ver tedavi edıcı değilmiş
gece degıstırmıyormusun beZ?
Ben her kalkışında degısıyorum dolu dolu oluyor bezler gündüzde her emzırme oncesı degısıyorum
Esinin alabilecegini sanmiyorum senin calisiyo olman gerekiyo canim...Kızlar daha once cocuk parası alan arkadaslar yazmıstı
ben calısmıyorum esım alabılıyprmu bu parayı ve herhangı bır ıslem yapmamız gerekıyormu
Benim kizda aynisini yapiyoe.kesinlikle gazdandir.ben bunu nette arastirdim. Insanlar felaket habercisi gibi masallah. Kizim gazi varken yapiyo. Gazi cikmissa hic kasmiyo kendini . tukuruk biz de de var.kızlar benim kız kendini çok kasıyor uzun zamandır
Biz 35 gunluguz 3 numaraya geçeceğim 2 numaranin bitmesini bekliyorumBen de bezi kilosuna göre alıyorum yanlış mı yapıyorum. Kaç kilo civarı 2 noya geçmeliyiz sizce ?
ay sağol canım ya valla nette epilepsi riskini okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm hemn atamıyor gazını kıvranıyor onu öyle görünce içim parçalanıyorBenim kizda aynisini yapiyoe.kesinlikle gazdandir.ben bunu nette arastirdim. Insanlar felaket habercisi gibi masallah. Kizim gazi varken yapiyo. Gazi cikmissa hic kasmiyo kendini . tukuruk biz de de var.
Merhaba kızlar benim bebegim emzirirken agliyor karnı cok acikiyor emiyor güzel ama sinirlenip agliyor neden olabilir fikri olan var mı
Masallah bizde 35 gunluguz ama hala 1 kullaniuorunBiz 35 gunluguz 3 numaraya geçeceğim 2 numaranin bitmesini bekliyorum