2015 Şubat Anneleri

Ohh burda sohbetler devam ediomus :) bi bakim dedim.. kizlar aranizda bebeginin sariligi devam eden varmi? Bizim yüzünden ve gozunden sari rengi hala tam gecmedi baktikca üzülüyorum :( ne zaman bebisim tam rengine kavusur acaba bilemiorum :(

[QUO, post: 40134841, member: 341682"]Dün dergide bir yazı okudumda diyor bırakın kıskansın dozunda kıskanması normal diyor. Kıskançlık duygusunu da tadıp onla başa çıkmayı öğrenmeliymiş
Anne babanın Normalin dışında ilgili göstermesi sakıncalıymış o zaman çocuk ters bir şeyler oluyor diye süşünürmüş.
Pek cümleye dökemedim.ama ana konu anlaşıldıı zannımca[/QUOTE]
Kız cocuklari kardeşleri farkli benimsiyo sanki beni taklit ediyor
Gecen gün ben onun küçük annesi yim dedi hayir ablasisin dedim

Onunda düzeni değişti eşim daha iyi ayarliyor ilgisini abartmiyor hic ama ben kizdigimda da sevdigimdede çok uçlardayım.

Ben ocakta doğum yaptm.biraz toparladık uyku beslenme gaz sıkıntılarını aştık.hayata adapte olduk nihayet ikimizde.yakin yerlere gezmelere götürebiliyorum. sizlerde 2 aylık olunca rahatlarsınız umarım sıkıntısı olanlar.en çok gaz sancısı ve ıkınmadan korkmustum ilk bebeğim cok üzülüyordum.biogaia iyi geldi bizede banada öyle gelmiş olabilir illaki çıkaracaktı belkide.ama keşfettiğim başka birşey var.gaz vs olduğunu anladığımda altını aciyordum.altını sildiğim ılık pamukla poposunu silince daha rahat cikariyodu gevsetiyordu sanirim.su an problemlerimiz yok ama tekrar baslarmı bilmiyorum.kendi gazını çıkarıyor öğrendicsanırım çıkarmayı.gecicek hepsi.olumlu düsünün.ben beslenemeyen çocuklara üzülüyorum.o sorunu daha öncede yazmıştım burnunun tıkanıklığını açarak halletmistim.görünürde birşey yoktu ama damlayı dökünce baya birşey çıktı.bi damlayı denerseniz.en azından genzini acar.kardeş konusuna gelince gerçekten zor olmalı birini kollarken diğeri kalır ev isi vs kalır dinlenemezsin falan.bol sabır diliyorum.bu arada burayı takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.

Son düzenleme:
ah bu gaz mahvetti hepimizi. Gazi olsn tamam da emsin yani insan napacagini sasiriyor
aynen emmemesi buyuk problem. Uzuntuden ve dogru duzgun emmediginden sut olmadi bugün. Sagdim 50 ml cikti cok üzüldüm. Esim istersen mama alalim dedi. Pes etmicem emse cogalacak süt birde yorgunluk olunca olmuyor. Aksam banyo yaptirdik biraz uyudu bende uyudum ama aklimda hep sut oldugundanmidir ne setlesmedi goguslerim. Tamam bir dolgunluk var ama iyice dolmadi süt. Duzelir dimi yaa

Beşikten ziyade ana Kucağı istiyorum dikey dürüst kalabileceği bisey inşallah geçecek ne diyim çarem mi var sabır disinda:KK43:dilerim çabuk gecer

O neymiş ki ilk duyuyorum vallahi damak kaldırmayı denemek lazım da bilmem şeyi yanlış yaparsam ya. Amin cümlenin yardımcısı olsun insallah

Saol kuzum allah razı olsun

Canım bnm çok teşekkür ederim saolasin

Gaz da yapıyor çikolata alerjik de
Canım allah yardımcın olsun cidden çok zor ben de ilk kızımda bi huzurla emzirememiştim şimdi oğlumda da aynı kısır döngüye giriyorduk ki kangurunun acayip faydasını gördüm çok şükür, omuz bel kalmıyor insanda ama en azından o ağlama sesini kesiyor ya değer, benimki o kumaş parçaları var ya sarıyorsun bebeği kucağına adı mobywrap belki tr'de de vardır bu tip kangurular, klasik kangurular daha kompleks oluyor ve bebekler tam rahat etmiyor benim kızım hiç sevmemişti normal kanguruydu, diyorum keşke ona da bundan alsaymışım belki her şey çok farklı olurdu nasip tabi:/ ama en önemlisi eğer imkanın olurs yarım saatçik de olsa uzaklaş iki çocuğundan da daha sakin olursun bu da onlara iyi gelir ya da büyük kızınla baş başa iki dk markete git falan espriler yapın kafanızı dağıtmaya çalışın allah yardımcımız olsun benim de büyük 14,5 aylık ve öyle işte annelik zor anlatmaya gerek yok

Bu oglan yine beni kandirdi .saat daha erken mid 3 posta emdi aksamdan beri.saat sepet le cocuk buyutmeyi ben beceremiyorum ya.ins hazimsizlk dan uyanmaz

[QUO, post: 40134841, member: 341682"]Dün dergide bir yazı okudumda diyor bırakın kıskansın dozunda kıskanması normal diyor. Kıskançlık duygusunu da tadıp onla başa çıkmayı öğrenmeliymiş
Anne babanın Normalin dışında ilgili göstermesi sakıncalıymış o zaman çocuk ters bir şeyler oluyor diye süşünürmüş.
Pek cümleye dökemedim.ama ana konu anlaşıldıı zannımca
Kız cocuklari kardeşleri farkli benimsiyo sanki beni taklit ediyor
Gecen gün ben onun küçük annesi yim dedi hayir ablasisin dedim

Onunda düzeni değişti eşim daha iyi ayarliyor ilgisini abartmiyor hic ama ben kizdigimda da sevdigimdede çok uçlardayım.[/QUOTE]
Çok zor işiniz. Benimde yeğenim 9 yaşında kocaman kız ama kıskanıyor
Ben kardeşim doğduğunda 12 yaşındaydım daha annem hamile iken deli gibi kıskanmıştım.
Birde yeğenim var 15 yaşında kız. Dün anlatıyor, kardeşimi yatırırdınız diyor ben gizlice kafasını ısırırdım,çocuğa sabun yedirmeye çalışırmış

6 da uyandik oturuyoruz , uyutmaya çalisiyorim ama olmuyor uyumuyor , belki 10 kere genirttim 5 kerede kustu
offf

bizim derdimiz gaz + hazimsizlik
sonuç husran tabikii

iki dr da çok yedigi için agliyor dedi , bende gazi olduguna susmuyor diye emziriyorum zaten çiban basi gaz yani
su easy miydi neydi onu bana biriniz ozet geçin hayrinizza
kitabi bulamam ben :(

Çok zor işiniz. Benimde yeğenim 9 yaşında kocaman kız ama kıskanıyor
Ben kardeşim doğduğunda 12 yaşındaydım daha annem hamile iken deli gibi kıskanmıştım.
Birde yeğenim var 15 yaşında kız. Dün anlatıyor, kardeşimi yatırırdınız diyor ben gizlice kafasını ısırırdım,çocuğa sabun yedirmeye çalışırmış
kiz benim oglan opucem ayaklarina napiyorki kuçugeee
çok asiri opuyor oyle boyle deil , ben boguluyorum valla bebege aciyorum o optukçe

Benim kızım.emdiği anda gazını artık kendi.çıkarıyor çok sırtını patpatlamaya gerek kalmoyor
Büyüdümü ne
maasallah canim:)
az once benimkide emerken genirdi ama ondan sonra saymadim kaç kere gazini çiçkardigimi
bizde buyyelimmmmmm

MaRaL_ .!.:
maasallah canim:)
az once benimkide emerken genirdi ama ondan sonra saymadim kaç kere gazini çiçkardigimi
bizde buyyelimmmmmm
Bunlar alemler
Benimkide emerken burnundan geniriyor seninki gibi sonrasinda yine gaz cikariyor bu kadar minnak bir bebenin nasil boyle gazi olur anlamiyorum 10 dakika emiyo 1 saate anca gazino cikariyorum

Bunlar alemler
Benimkide emerken burnundan geniriyor seninki gibi sonrasinda yine gaz cikariyor bu kadar minnak bir bebenin nasil boyle gazi olur anlamiyorum 10 dakika emiyo 1 saate anca gazino cikariyorum
ben gazini çikarouyorum canim hemen ama bitmiyor
uyutana kadar en az 5-6 lkere gaz çikairyorum
yapmadigim kalmiuyor hem gazi çikairyor hem kuusyor eksi eksi ama bitmiyor meret

Kızım okula eşim işe ben de oglusumla uyumaya
Artik rutin oldu herkesi gönderdik ten sonra 10 yada 11 kadar uyuyoruz beraber

ben dondum salonda yaa
salonun kapisini kapâttim çocuklara ses gitmesin diye otuuryoruz hakan beyle iyimi

kiz benim oglan opucem ayaklarina napiyorki kuçugeee
çok asiri opuyor oyle boyle deil , ben boguluyorum valla bebege aciyorum o optukçe
Dikkat et bizimki birebir kendi ağzından anlatıyor. Ben çoğunu çoğunuda yazmadım hayretler içinde kaldım
O çocuk onları yaparken biz nerdeydik çok merakmediyorum
4-5 yaşındaydı ama annesinin doğuma gittiği günü bile anlatıyor

ben sana r'esim çekip gonderiym unutmazsam
çocugun boynu meydanda kalmiyorki, esin hep ofsayta atiyor topu :))))
nerden buluyor asilsiz bahaneleri bilmiyorumki:))))
Illa muhalefet olacak. Zaten yorgunum bir de laf anlatmakla yoruluyorum.

Back
X