2015 Şubat Anneleri

Dikkat et bizimki birebir kendi ağzından anlatıyor. Ben çoğunu çoğunuda yazmadım hayretler içinde kaldım
O çocuk onları yaparken biz nerdeydik çok merakmediyorum
4-5 yaşındaydı ama annesinin doğuma gittiği günü bile anlatıyor
opme deyincede agliyor
optursen dert
valla stres oluyorum okul çkis saatinde

Ah ah benimki 9yasinda kocakiz ben bile cok zorlaniyorum bazen. gün içinde kızım kucagina alma, yüzüne dokunma,ani sesler cikarma, emirirken bana yapisma, öpme demekten biktim.
Sesimi yukseltiyorum hic istemese de.
Bugün aldim karsima seni ne çok seviyorum biliyorsun dimi dedim peki neden sana bukadar kkiziyorum o zaman hic istemiyorum bana yardimci ol sana kizmak istemiyorum dedim gözleri doldu kuzumun:oops::cry::cry:

Ben de 9 yaşındayken kardeşim doğmuştu Canım. Tek aldığım uyarı kafasına dokunma çünkü yumuşak daha kardeşine zarar verirsindi hatırladığım kadarıyla.
Çünkü annem temizlik yaparken kucağımda tuttuğumu kolum ağrıdığı için bırakmak istediğimi hatırlıyoruM.
Kardesim 7-8 aylıkken de annem gece acile gitmiş babamla anneaanem yanımızda kalmış ama ben uyutabilmişim ayağımda sallayıp annem hala anlatır oturmuş ağlamış bizi öyle görünce. Ben oturarak uyuyorum kardeşim ayağımda.

Sen ufak tefek sorumluluk versen bir de bir şeyi yapma diyorsun ya nedenleriyle açıklasan daha olumlu tepki alırsın belki.
bir şeyin yasak olması çeker.
öpmedine de yanağında pütürcükler cıktıysa bak öptüğümüz için vwr büyüyene kadar yüzünü öpmeyelum hasta oluyor diye açıklayabilirsin.

Ohh burda sohbetler devam ediomus :) bi bakim dedim.. kizlar aranizda bebeginin sariligi devam eden varmi? Bizim yüzünden ve gozunden sari rengi hala tam gecmedi baktikca üzülüyorum :KK43: ne zaman bebisim tam rengine kavusur acaba bilemiorum :KK43:

Benim canım devam ediyor en son perşembe günü ciltte 9 kanda 11 küsürdü.
ama ben takmıyorum artık illa ki düzelecek. Anne sütünden mi diye 15. Günde araştırmak için sütümden örnek aldılar. Olumsuz bir şey varsa arayacaklarmış. Şimdi 26 günlüğüz

Illa muhalefet olacak. Zaten yorgunum bir de laf anlatmakla yoruluyorum.
babybjorn_miracle1.jpg

bak çocuk ne oturuyor nede kafasi boslukda , benimki cin gibi duruyor içinde valla daha 3 haftalik

em:zirmenin ustunden 1 saat geçti tutturdu yine emicem diye
ya ben oteki çocuklarimin yemesinden çok çekdim, hepde bunda dua ettim Allahim istahli bi çocuk olsun diye
ama bahsettigim i$tah bu deildiki:))))

uf ya uyudu kaldi emzirmeyince , 1.5 saat olmustu emzirmeyeli
çocuklarin okula hazirlanma saatide geldi
uyanmasada sutumu sagip versem

uf ya uyudu kaldi emzirmeyince , 1.5 saat olmustu emzirmeyeli
çocuklarin okula hazirlanma saatide geldi
uyanmasada sutumu sagip versem
Şu sütü sağıp verme olayını bir türlü beceremedim. Bebiş sonuna kadar alıyor sanırım ne zaman sağıcam bilmiyorum.

elini kesfediyor artık sanırım
Canım ben dişimi sıka sıka sanırım Çene kemiklerimi de etkiledim ağzımı açarken kıtır kıtır sesler geliyor. Bir de günde dört kez falan ağrımaya başladı dişim. Özellikle geceleri çok ağrıyor. Sallanmaya da başladı. Dilimle üzerine dokununca ağrıyor. Hassas dişler için olan macundan üzerine koyuyorum beş dakikaya kadar ağrısı gidiyor. Bazen ağzımda macunla uyuyakalıyorum. O da dilimi ağzımın içini hep yara yaptı. Dişçi randevusunu geciktirmeye çalıştım ama ağrısı çok olmaya başladı. Bu Cumartesi gidicem inşallah. Sana bu durumda ne yapılır diye sormak istedim. Dişimi sıktığım için sallanıyor ve ağrıyor.

6 da uyandik oturuyoruz , uyutmaya çalisiyorim ama olmuyor uyumuyor , belki 10 kere genirttim 5 kerede kustu
offf

bizim derdimiz gaz + hazimsizlik
sonuç husran tabikii

iki dr da çok yedigi için agliyor dedi , bende gazi olduguna susmuyor diye emziriyorum zaten çiban basi gaz yani
su easy miydi neydi onu bana biriniz ozet geçin hayrinizza
kitabi bulamam ben :KK43:
Kakası normal renk
Mi yeşil mi oluyor.

Gösterdim beğendi alacakmış tam adını bulmaya çalışıyorum kangrunun bazı modelleri var babybjörn un.
Ya bende hem bebeği rahat koyup çıkarabileceğim ve bebek için en sağlıklı olanından almak istiyorum bilgisi olan yeşillendirsin.

emmediği göğsümden 90 ml emdiği göğsümden 20 ml süt çıktı 110 ml sütümüz var halihazırda
şimdi bu çocuk 70 ml süt mü içmiş oldu

Back
X