2015 Şubat Anneleri

sebep sadece çok emmesi değil safra miktarının artması da olabilir.
Merhaba hanımlar ben yeni anneyim ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Yazdıklarınızı hep okuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bebeğim 48 günlük. Bir haftadır yeşil kaka yapıyor. Normalde hardal sarısıydı. Tahlil verdik sonucu cuma alıcaz. Sizce neden olabilir? Bide gaz problemi var. İnfantum good night bitkisel şurup kullanıyorum. Bide biogaia verdi. İyi mi kullanayım mı? Bi sorum daha olacak. Bitki çayı içiriyorum. Ihlamur papatya kimyon. Ne kadar içireyim?

bir suya okuyup yüzünü felan yıkamayı denedinmi. biberon almaması ilginç geldi,kauçuk uçlu biberon denedinmi peki. aç duramaz ki el kadar bebek

Okuma isi icin abdesti olmak gerek daha lohusalıktan cikmadim tesbih zikir okuyorum. Duruyor vallahi ablasnın 18 saat aclik rekoru var ne tur cocuklar doguruyom yarabbm

Başlarda normal emiyordu değil mi sonradan böyle oldu?
Nasıl bir şeyse kimse nedeninide bilmiyor.

Evet gayet normaldi hatta cok iyiydi iki saatw bi kurulu gibi emiyordu coşkulu cuk cuk duyuluyordu az geciksen yirtiyordu ortaligi. Nolduysa bi anda oldu .:(

Hametanı Dr söyledi diye kullandım daha çok kızarttı zeytin yağı sürmeyi denedin mi?
Birden çok arttı ondan mi yoksa onu surmiyim .zeytinyağ aklımda da denemedim daha.aslında has zeytinyağı var.en basta ondan baslasaydim ya denemeye.

Okuma isi icin abdesti olmak gerek daha lohusalıktan cikmadim tesbih zikir okuyorum. Duruyor vallahi ablasnın 18 saat aclik rekoru var ne tur cocuklar doguruyom yarabbm

Evet gayet normaldi hatta cok iyiydi iki saatw bi kurulu gibi emiyordu coşkulu cuk cuk duyuluyordu az geciksen yirtiyordu ortaligi. Nolduysa bi anda oldu .:KK43:
Babasi bilmiyor mu o okusun nazar dualarından falan sık sık.birden olması nazara da benziyor.

İşe yarasın da para mara umrumda değil.. birden fazla çocuk büyütenlere helal olsun diyorum. Valla direk cennetlikler. Ben mi çok abartıyorum yav. . Bi düzen kurayım dedikçe işler sarpa sarıyor. Bi gün harika geçiyor tam istediğim gibi diğer günler canımdam beziyorum valla. Uine buna da şükür de.. İşte.. :KK43:
Bende öyle diyorum İki çocuk doğuranın aklından şüphe ederim diye
Demekki annem gidik iyice 5 çocuk.of off Allah akıl fikir verse.
Sende abartmışssın ama kaka yeşil diye dr mı gittin?

Evet gayet normaldi hatta cok iyiydi iki saatw bi kurulu gibi emiyordu coşkulu cuk cuk duyuluyordu az geciksen yirtiyordu ortaligi. Nolduysa bi anda oldu .:KK43:
Nasıl anlamazlar doktorlar.reflü sonradan mı oluyormuş. Ne zor çaresizlik senle birlikte Bizde üzülüyoruz keşke bir yolunu bulsak.
Şu temmuzun dediği damak işine takıldı benim kafam o nasıl oluyor acaba.

Bende öyle diyorum İki çocuk doğuranın aklından şüphe ederim diye
Demekki annem gidik iyice 5 çocuk.of off Allah akıl fikir verse.
Sende abartmışssın ama kaka yeşil diye dr mı gittin?

Annene helal×5 diyorum o zaman :) ya sadece yeşil olduğu için değil bide ıkına ıkına yapıyor kakayı halbuki gayet sıvı kakası. Neden acep dedim böyle acı çeker gibi yapıyor onu da bi sorayım dedim. :) ya zaten imkanım olsa her şeyi sorasım var doktora allahtan internet var. yiyeceğim şeye bile zararı olur mu ye internete bakıyorum. Ama gel gör ki hiiiç bi işe yaramıyor. Boşa kürek çekiyorum. Gaz gaz ve yine gaz.. :(

Ya ben önemli değilim mesele bebek iyi olsun. Ben taşırım her türlü.
olurmu sende onemlisin
sen saglikli olucan ki bebege bakabilesin
bel agirisndan iki buklum olup emzirmekde zorlanirsan gorurum ben seni ( Allah korusun da )

IKINIZDE onemliisniz diyelim, ben su an bi saat falan tasiyorum etki etmiyor agirlasinca da digerine gore daha az yansir beline illaki vardir bi artisi :)

Annene helal×5 diyorum o zaman :) ya sadece yeşil olduğu için değil bide ıkına ıkına yapıyor kakayı halbuki gayet sıvı kakası. Neden acep dedim böyle acı çeker gibi yapıyor onu da bi sorayım dedim. :) ya zaten imkanım olsa her şeyi sorasım var doktora allahtan internet var. yiyeceğim şeye bile zararı olur mu ye internete bakıyorum. Ama gel gör ki hiiiç bi işe yaramıyor. Boşa kürek çekiyorum. Gaz gaz ve yine gaz.. :KK43:
Herkesinki ıkınıyor.benimkide ıkınıyor kızarıyor ağlıyor.bazen saatler sürüyor yapması.
Biraz daha rahat davranırsan her şey daha güzel olur.

Annene helal×5 diyorum o zaman :) ya sadece yeşil olduğu için değil bide ıkına ıkına yapıyor kakayı halbuki gayet sıvı kakası. Neden acep dedim böyle acı çeker gibi yapıyor onu da bi sorayım dedim. :) ya zaten imkanım olsa her şeyi sorasım var doktora allahtan internet var. yiyeceğim şeye bile zararı olur mu ye internete bakıyorum. Ama gel gör ki hiiiç bi işe yaramıyor. Boşa kürek çekiyorum. Gaz gaz ve yine gaz.. :KK43:
yesil kaka çok yemekden
asiri kilo alimida çok yemekden
bi yerini kopariyormus gibi agglamasi hazimsizlik yuzunden oda çok yemekden :)

ama 3 saati nasil arttirican onu bilmiyorum

hasta olan çocuk kilo almaz , alamaz, o tahlil isteyen dr ne bekliyor kaka dan çok merak ediyorul :)

olurmu sende onemlisin
sen saglikli olucan ki bebege bakabilesin
bel agirisndan iki buklum olup emzirmekde zorlanirsan gorurum ben seni ( Allah korusun da )

IKINIZDE onemliisniz diyelim, ben su an bi saat falan tasiyorum etki etmiyor agirlasinca da digerine gore daha az yansir beline illaki vardir bi artisi :)
Haklısın tabii. Artık kucağımda çok gezdiremiyorum. Kuş gibbi değil. Minnaktı büyüdü.koca dana olacaklar.

çocuklar uyudu , utumu yaptim
wc ve banyoyu temizlyip en son kendim dusa girmek sartiyla uyumayi duusnuyorum
arada bide oglan uyanir onu emzirrim
sabah ola hayrola :)

hoca hanim kesin yedi aylik dogmusn sana gelicez diye diye sonunda tarih verdi, pazartesi bebek gormeye gelicekler
pazara kadar temzilik yapip pazarda hazirliklarimi yapmma lazim
kaç kiis gelicek onuda bilmiyorum
dusun dusunnn kafayi yiycem
arkadaslar çok çeside gerek yok diyor ama çogu ilk deda geliyor evime az olmazki : (
bana menu hazirlayin hayrinizaaa

Back
X