2015 Şubat Anneleri

Herkesinki ıkınıyor.benimkide ıkınıyor kızarıyor ağlıyor.bazen saatler sürüyor yapması.
Biraz daha rahat davranırsan her şey daha güzel olur.

Rahatlığın r si yok bende.. ama her şeyi yavaş yavaş öğrenicez bebekler sayesinde sanırım

Emzirirken doğum kontrol hapı kullanarak korunacak olan varmı ?
ben bugun basladim :)
insallah unutmam, çok hafif dozajli bi hap, saatini $a$mamak lazim o yuzden , korumuyormus diyolar saatini sasarsan hafifn etkili oldugu için

12 mayisa kadar idare edip o zamanda spiral takdiricam ben

yesil kaka çok yemekden
asiri kilo alimida çok yemekden
bi yerini kopariyormus gibi agglamasi hazimsizlik yuzunden oda çok yemekden :)

ama 3 saati nasil arttirican onu bilmiyorum

hasta olan çocuk kilo almaz , alamaz, o tahlil isteyen dr ne bekliyor kaka dan çok merak ediyorul :)

dünyayı yiyesi var çocuğun yazık :D aslında hepsi bi kısır döngü işte. Rahatlamak için emmek istiyor emdikçe rahatsız oluyor.. doktorun ne diyeceğini bende merakla bekliyorum. Cuma günü öğreniciiz inşallah

dünyayı yiyesi var çocuğun yazık :KK70: aslında hepsi bi kısır döngü işte. Rahatlamak için emmek istiyor emdikçe rahatsız oluyor.. doktorun ne diyeceğini bende merakla bekliyorum. Cuma günü öğreniciiz inşallah
3 saate acikmasi normal çcougun :)
senin sutde var bi alamet yada sen saate yanlis bakiyorsun :KK45::KK45::KK45::KK45:

Selam anneler.... ben fenalardayim sogudum resmen sogudum emzirmekten soğudum. ... ayaklarimi yere vura vura aglaya aglaya meme veriyorum.... 44 gunluguz 10 gundur yarik gogus uclarim basta hic sorun yoktu ne olduysa bulamadim... sagiyorum veriyorum ama bebegimin aranmasi var memede uyuyordu cunku... kalkan meme ucu almiyor... dayanamiyorum onu aranirken gormeye...lansinoh kullaniyordum 2 aydir... fayda etmedi.. tahin yagi ayva cekirdegi z.yagi hametan lansinoh lanolin denedim ama yok var mi baska bildiginiz herseyi deniyorum... sutumde azaldi zaten :KK61::KK61::KK61:

Ewt adıma geri döndüm. Bebek beni çok oyalıyo heriden geriden takipe ediyorum yazacak fırsat bulamıyorum. Bebek uyuyunca temizliğe yemeğe girişiyorum yetişemiyorum bile. Meme tiryakisi bi bebeğim var. Emmesede ağzında olacak. Emzik tutturamıyordum şimdi tutuyor fakat elimle arkadan desteklersem. Çok çanaladım tutması için onuda başarcam inş. Gaz sancılarımız var bide. Tuttumu saatlerce kıvrandırıyo yavrumu. Herşeye rağmen annelik çok güzel bişey.. Uyuması için çabalayıp uyuduğunda özleyip uyanmasını bekliyorum. Böyle bi hallerdeyim. Yazamasamda takipteyim. He bide meme ucu sorunumuz var. Yaralar mahvetti beni. Silikona başladığımdan beri iyileşmeye başladı şimdi bırakayım diyorum yine tekrarlıyo sanki. 1 dokun 1000 ah işit oldu dimi :)

Selam anneler.... ben fenalardayim sogudum resmen sogudum emzirmekten soğudum. ... ayaklarimi yere vura vura aglaya aglaya meme veriyorum.... 44 gunluguz 10 gundur yarik gogus uclarim basta hic sorun yoktu ne olduysa bulamadim... sagiyorum veriyorum ama bebegimin aranmasi var memede uyuyordu cunku... kalkan meme ucu almiyor... dayanamiyorum onu aranirken gormeye...lansinoh kullaniyordum 2 aydir... fayda etmedi.. tahin yagi ayva cekirdegi z.yagi hametan lansinoh lanolin denedim ama yok var mi baska bildiginiz herseyi deniyorum... sutumde azaldi zaten :KK61::KK61::KK61:
karbonatli suyla sil canim bende burda bi arkadasdanb duydum iyi geldi bana, lansonohuda duzenli kullanacakmisin,kendi sutunu sur emzirme once ve sonrasionda
çok geçmis olsun :(

Bebegi sese alistiracakmisim tv, süpürge vb. pehh bütün gün tv acik süpürgeyi duymuyo bile bebegi sabit sese alistirmicaksin yükselip alcalan sese alistiracaksin insan sesine özellikle kücük cocuk sesine alismazssa bigünde böyle şaftınız kayar dünyaniz kararir gününüz mahvolur kirk yilda bir görüstügünüz insanla kahvelerinizi yatak odasinda ayaginizda bebek sallarken icersiniz:confused::KK47:

insallah unutmam, çok hafif dozajli bi hap, saatini $a$mamak lazim o yuzden , korumuyormus diyolar saatini sasarsan hafifn etkili oldugu için

doğum kontrol hapı sütü azaltıyr başka yntemleri düşün dedi bana doktorum

karbonatli suyla sil canim bende burda bi arkadasdanb duydum iyi geldi bana, lansonohuda duzenli kullanacakmisin,kendi sutunu sur emzirme once ve sonrasionda
çok geçmis olsun :KK43:
Teşekkür ederim canim Karbonati da denedim dr. Gittigimde soylemisti dr. Fakat iyice derinlesti yaralar bir daha gittim birakmami soyledi... hametan verdi dinlendirmem gerektigini söyledi fakat sagiyorum krem suruyorum... cocuk yinede araniyor korkuyorum memeyide birakacak... resmen iskence.... kadin olmak ahhhh kadin olmak.....:KK42::KK42:

Nasıl anlamazlar doktorlar.reflü sonradan mı oluyormuş. Ne zor çaresizlik senle birlikte Bizde üzülüyoruz keşke bir yolunu bulsak.
Şu temmuzun dediği damak işine takıldı benim kafam o nasıl oluyor acaba.

Bence reflu degil bu onun seyri daha belli ediyordu kendni ilkinden biliyorum. Zaten dr direk reflu diyemedi o olablir bu olabilir tarzi konuştu net tablo olmayınca. Zaten öyle moktan ki bu is ilkimde de gezmedfm dr yaptrmadk tahlil kalmamsti allah dusurmesn doktor eline ne isine yariyo ne derman oluyo bi moktan anlyan yok zaten burdakkiler adı doktor. Bir sutun akis sorunu var ondan eminm ama her ememyste sorun o degl yani esas sorn o dehl bence. Yutmayla ilgili bisey var da ne. Beslnme gudusune bsy olmus gibi ddavranio. Bir de artik inada dondurmye de başladı sonumuz hayrola gocup gitmezsem uzuntuden artık:(
Buyuk kizim yine ariza cikardi babasi kızdı basladi aglamaua bu benm sucum dehl bu sizin sucunuz diye; ( erkeklerden nrft ediyorum cocuhu idare etmeyi bilmiyo bi tamam devamlo ariza cikartiyo sabir dayanmio ama hakli cocuk evde normal bir yaşam yok anne desen hic yok nsl cocuk normal olsun ki. gittim gonlunu yapmaya icli icli agladi keske bevek olmasaydi beveksiz hayat daha guzeldi diye:( eskiden bi benmle ilgileniyordun bebek olmasa gene benmle ilgilnrdin dedi hickira hickira. Oy nerelere gideyim yarabbm yuregmi parca pincik etti ikisi de

o nasil oluyor
yani zarari fln varmi, hastalik gibi biseymi
ilk defa duydumda merak ettim
safra karaciğerin yağların sindirmini kolaylaştırması için ürettiği bir salgı..gün içerisinde bunun miktarı artabiliyor ve o zaman da kaka yeşil olabiliyor.benim bebeğimde günde bir iki defa ywşil kaka yapıor bazen

Bogazm cok kotuledi faranjite döndü
disim ayri telden zonkluyor
uykusuzluktan ölmüş durumdayim kafa zaten gidik. Ruh halim intihara meyilli.
bunca seye beyimiz cok sıkılmış oluyor bu durumdan ya pes. Pskoljisi bozulmusmus bir kizi idare et dedm bin ah isittim. Bunca seyin içinde senin pskoljin cok muhimdi ben careszlikten aglarken totonu devirip yatma luksun ve rahatligin varsa daha hic konuşma yani

Doktordan istedim vermedi. Kullanmak istiyorum ama. Kararsız kaldım

Canım bizde 44 günlüğüz. Bende çok şey denedim ama komşumun getirdiği krem çare oldu. Mustela göğüs kremiymiş bana bi kutuya koyup getirdi. 3 günde yaralar sakinleşti sonra bepanthenle devam ettim. Bu esnada silikon uç kullandım. Denemediğim şey kalmamıştı her gece bırakcam emzirmeyi diyordum kan akıyordu bebek kanlı kusuyordu o derece yani banyda su değdirmek ölüm gibiydi. O kremi tavsiye ederim canım. Bide emzirme öncesi sonrası yıka göğüs ucunu. Umarım geçer ben her gördüğümden fikir dilendim berşeyi denedim böyle çarw buldum.

çocuklar uyudu , utumu yaptim
wc ve banyoyu temizlyip en son kendim dusa girmek sartiyla uyumayi duusnuyorum
arada bide oglan uyanir onu emzirrim
sabah ola hayrola :)

hoca hanim kesin yedi aylik dogmusn sana gelicez diye diye sonunda tarih verdi, pazartesi bebek gormeye gelicekler
pazara kadar temzilik yapip pazarda hazirliklarimi yapmma lazim
kaç kiis gelicek onuda bilmiyorum
dusun dusunnn kafayi yiycem
arkadaslar çok çeside gerek yok diyor ama çogu ilk deda geliyor evime az olmazki : (
bana menu hazirlayin hayrinizaaa
Bence dusunup herkes bi cesit bi sey getirmeli bebek bakmaya gelirken. Keske dusunseler de seni de o zahmetten kurtarsalar.

Cok zahmetli seyler yapma. Kisir, amerikan salatasi, milfoyden borek ve baska salata tarzi bi seyler yap cok abartma kimse ayiplamaz seni :)

Bi de ben biri gelince derin temizlik yapmam tabiiki pis olmaz evim ama geldiklerinde daha cok pisleniyo aail temizligi misafir gidince yapiyom ben hele kalabaliksa :)

Back
X