2015 Şubat Anneleri

Allahm hasta yatmak muhtac olmak ne kadar zor:( nalet ilaclar aşırı derecede diare yaptı koca kadın bezleniyorum durduramiyorum hicbi şekilde. Hayatmda boyle ishal gormedim.Gece ilac verdiler bikac saat durdu derken yine basladi oyle rezillk ki kendmi aciz hissediyorum kendimden igrendim yeminle:( oyy ne zor imtihanmis koca kadin ne hallere düştüm

Geçmiş olsun canım. Anneme kimse bebeği öpmesin hastalardır grip falan bulaştırırlar demiştim annem de bebişlerin altı ay koruyuculuğu var demişti. Hani nerde koruyuculuk bebişler hasra oluyır habire :KK43:

Hastanede bi bebek vardi bir aylık yogun bakma yatan aile buyukernden grip geçmiş solunum sikinti olmus cihaza bagladilardi geciyor yani malesef

Allahm hasta yatmak muhtac olmak ne kadar zor:KK43: nalet ilaclar aşırı derecede diare yaptı koca kadın bezleniyorum durduramiyorum hicbi şekilde. Hayatmda boyle ishal gormedim.Gece ilac verdiler bikac saat durdu derken yine basladi oyle rezillk ki kendmi aciz hissediyorum kendimden igrendim yeminle:KK43: oyy ne zor imtihanmis koca kadin ne hallere düştüm
Çok geçmiş olsun.biran önce toparlanıp Çocuklarının başında olman diliyle canım.

Hamileyken aksam 10 da uyuyordum bizim kiz gece 1 den once uyumuyor hele bu gece 3 bucuktu uyudugunda. Esim gece gec yatiyordu onla bir ilgusi olur mu ki :)
:-) neden o kadar geç uyuyor. Gece gündüzü çözemedi mi? Ya da iki aydab sonra mı anlıyor.
Benimki en geç 11 de uyuyor gece 3 gibi uyanıyor emiyor tektar uyuyor 6:30 da uyanıyor. Bir derdi yoksa hep böyle.
Gündüz pek düzeni yok bazen çok uyuyor bazen hiç uyumuyor.
Onu alıştır bence erken uyumaya iki tane nasıl idare edeceksin.

Hastanede bi bebek vardi bir aylık yogun bakma yatan aile buyukernden grip geçmiş solunum sikinti olmus cihaza bagladilardi geciyor yani malesef
Geçiyor di mi en iyisi herkesten bebeği kaçırmak. Zaten hamileyken de herkesten kaçıyordum şimdi de kaçmayı düşünüyorum. Bizi ve bebeğimizi düşünmüyorlarsa biz onları hiç düşünmeyelim. Sen hala hastanede misin? Neden bu kadar uzun kaldın çok mu yayılmış apandisit. Çok çok geçmiş olsun bir an önce kavuş inşallah yavrularına eşine.

:-) neden o kadar geç uyuyor. Gece gündüzü çözemedi mi? Ya da iki aydab sonra mı anlıyor.
Benimki en geç 11 de uyuyor gece 3 gibi uyanıyor emiyor tektar uyuyor 6:30 da uyanıyor. Bir derdi yoksa hep böyle.
6 7 saat uyuyabilir mi? Yorgundum acaba ağladığını mı duymadım ki :(

Kaderde kırk ucurmamızı hastane köşelerinde yavrularima hasret yapmak da varmış :KK43: öyle Üzgünüm öyle hasretim ki yavrularima rabbim kimseyi ayirmasin evladindan. Dün apar topar ameliyat oldum kuzularim ayrı ayrı ellerde geceledi bizden uzak. Gurbetin caresizligine rabbim karşıma cok hakikatli dostlar cikarmis. Sayica az ama özünden insanmis hepsi. Kendi bebegini annesine devrrdip benmkiyle uyuyan ona sütünü yettigince veren can dost. Öğretmenden cok öte hakikatli vefali çıkan kreş öğretmenimiz. Her aradgmxa cocuklarini birakip kosan vefakar arkadaşım. Hastanede henuz 24 saattir tanidigim halde bana annelik yapan altima kadar alan merhametli teyze. Rabbim onlarin evlatlarindan guldursun her daim hakları ödenmez.
Apandisitm patlamış ve direkten donmusum. Icime yayılmış iyice enfeksiyon zehirlenip hayatimi.kaybedebilirmism rabbm kuzularima bağışladı binlerce şükür. Kaderde kirk ucurmamızı hastane köşelerinde yavrularima hasret yapmak da varmış neylersin takdiri ilahi. Sen didin yirtin uzul kahret emzireym besleyebileyim diye rabbim böyle acizligini vursun yüzüne nasipten öte köy yok diye:KK43: istanbuldan ablam geldi kızlar artık evimizde. Biberonu bibile asla almyan kuzum süt annesi sayesinde biberonu almaya başlamış ablam bakamaz diye cok korkuyordum ikisiyle birlikte panik ve perisan oldu cünkü. EsIm bana refakat ediyor. Sukur biberonu almis da karni tok uyuyor. Sütü verecem derken mamayaymis kismet. Buzlukta stogum azdi bitti . Hastanede sagdigimi doktum hep ilaçlar yüzünden zaten rengi de tuhaf yesldi. Beslnme sıvı alimi izni de vermediler nerdeyse uc gundur ac susuz ve uzgun oldugum icin sutum de azaldi gitti bisey de cikmiyor. Neye yancagimi sasrdim artk tek temennim sağlıkla evlatlarimn baslarna donebilmek. Insanin aciz muhtac olusu en cok evlat sahibi olunca zormuş.

Çok geçmiş olsun canım, rabbim yavrularına bağışlamış seni.
bebişin de karnı doymuş, ne güzel arkadaşların varmış.
inşallah çabucak toparlar kavuşursun yavrularına.

H
hep karanlik odanin sucu dicem ama sabah altini acaarken bile uyukluyor. Oglene dogru bitiyor gece modu. Ogleden sonra da 2-3 saat uyuyor. Geceyi gunduzu degil gunu hepten karistirdi.
Su an 4 saatlik uykum var aksama sut az diye uyumuyor diye sut sagayim dedim 50 ml cikti hic dolu memeden. Manuel oldugundan mi az ki.

Back
X