Kaderde kırk ucurmamızı hastane köşelerinde yavrularima hasret yapmak da varmış

öyle Üzgünüm öyle hasretim ki yavrularima rabbim kimseyi ayirmasin evladindan. Dün apar topar ameliyat oldum kuzularim ayrı ayrı ellerde geceledi bizden uzak. Gurbetin caresizligine rabbim karşıma cok hakikatli dostlar cikarmis. Sayica az ama özünden insanmis hepsi. Kendi bebegini annesine devrrdip benmkiyle uyuyan ona sütünü yettigince veren can dost. Öğretmenden cok öte hakikatli vefali çıkan kreş öğretmenimiz. Her aradgmxa cocuklarini birakip kosan vefakar arkadaşım. Hastanede henuz 24 saattir tanidigim halde bana annelik yapan altima kadar alan merhametli teyze. Rabbim onlarin evlatlarindan guldursun her daim hakları ödenmez.
Apandisitm patlamış ve direkten donmusum. Icime yayılmış iyice enfeksiyon zehirlenip hayatimi.kaybedebilirmism rabbm kuzularima bağışladı binlerce şükür. Kaderde kirk ucurmamızı hastane köşelerinde yavrularima hasret yapmak da varmış neylersin takdiri ilahi. Sen didin yirtin uzul kahret emzireym besleyebileyim diye rabbim böyle acizligini vursun yüzüne nasipten öte köy yok diye

istanbuldan ablam geldi kızlar artık evimizde. Biberonu bibile asla almyan kuzum süt annesi sayesinde biberonu almaya başlamış ablam bakamaz diye cok korkuyordum ikisiyle birlikte panik ve perisan oldu cünkü. EsIm bana refakat ediyor. Sukur biberonu almis da karni tok uyuyor. Sütü verecem derken mamayaymis kismet. Buzlukta stogum azdi bitti . Hastanede sagdigimi doktum hep ilaçlar yüzünden zaten rengi de tuhaf yesldi. Beslnme sıvı alimi izni de vermediler nerdeyse uc gundur ac susuz ve uzgun oldugum icin sutum de azaldi gitti bisey de cikmiyor. Neye yancagimi sasrdim artk tek temennim sağlıkla evlatlarimn baslarna donebilmek. Insanin aciz muhtac olusu en cok evlat sahibi olunca zormuş.